Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעליים חדשות לבייבי שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנת הנקרא למדת?

תקרא טוב טוב מה שציטטת: "דרך אגב, תוריד את ההשחרה לחלונות הקדמיים כי זה לא חוקי"

ח-ל-ו-נ-ו-ת ק-ד-מ-י-י-ם

דהיינו, החלונות הקדמיים. או לחילופין - החלונות שבקדמת הרכב, או במילים אחרות - הזגוגיות שבחרטום הרכב.

or in other words - the windows in the front of the car.

או במילים אחרות - תמחק את ההודעה שלך.

אלעד

אחד מכם יצא ממש חומוס ..

כיון שהוא אמר שהשחרת החלונות האחוריים חוקית , יכול להיות ש:

1. הוא אמר את זה בציניות (מה שנכון, כיון שאסור חלונות שחורים גם מקדימה וגם מאחורה, וזה לא חוקי לשים אותם בשום מקום .. חכו לעמית כדי לקבל את הפסוק מכתב הקודש הלא הוא "החוק") ואז אתה יוצא חומוס...

2. הוא יצא חומוס בכך שהוא טוען שהשחרת חלונות אחוריים זה תקין

3. אתה שוב יצאת חומוס כיון שהוא כולה טעה במילה אחת ואתה עוד שניה העלית אותו לגרדום ! :)

בקיצור - לבעל הרכב, קודם כל המצלמה בפלאפון מצלמת מ-ד-ה-י-ם לא פחות ! הלוואי ושלי הייתה ככה, איזה פלאפון זה?

הגאנטים מהממים ! מקווה שתהנה , ואני שמח שלפחות עוד מישהו במדינה ה..... שלנו שם צמיגים חדשים בחורף ! :)

נ.ב חומוס משמין.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אז ככה....... המצלמה היא של הסמסונג D900 החדש הלבן.

1.3 MP.

שוטרים לא עוצרים אותי הרבה.. (טפו טפו טפו) :-)

וטוב שככה.

כנראה הם מהססים או משהו.

קרא לי הרבה ששוטר ראה אותי מצד שני של הכביש חתך את כל הנתיבים הסתובב ונסע אחריי 5 דקות.

כל פניה שעשיתי הוא אחרי....... שמצב כזה אתה רק מחכה לשמוע "אתה עם הרובר השחורה תעצור בצד".

וזה לא מגיע.

פשוט מתחרט וממשיך לנסוע.

בכל מקרה תודה רבה על התגובות ואני מקווה לעשות בזמן הקרוב בוק ולעלות אותו פה.

יום טוב לכם.

ROVER=~~

פורסם
בכל מקרה תודה רבה על התגובות ואני מקווה לעשות בזמן הקרוב בוק ולעלות אותו פה.

אין צורך , GOOGLE תמונות עדיין עובד.

תודה.

פורסם
אחד מכם יצא ממש חומוס ..

כיון שהוא אמר שהשחרת החלונות האחוריים חוקית , יכול להיות ש:

1. הוא אמר את זה בציניות (מה שנכון, כיון שאסור חלונות שחורים גם מקדימה וגם מאחורה, וזה לא חוקי לשים אותם בשום מקום .. חכו לעמית כדי לקבל את הפסוק מכתב הקודש הלא הוא "החוק") ואז אתה יוצא חומוס...

2. הוא יצא חומוס בכך שהוא טוען שהשחרת חלונות אחוריים זה תקין

3. אתה שוב יצאת חומוס כיון שהוא כולה טעה במילה אחת ואתה עוד שניה העלית אותו לגרדום ! :)

אני חושב שנישהו אחר יצא כאן לא רק חומוס אלא עם בשר.

מותר להשחיר חלונות אחוריים.

פורסם

שוטרים לא עוצרים אותי הרבה.. (טפו טפו טפו) :-)

וטוב שככה.

כנראה הם מהססים או משהו.

קרא לי הרבה ששוטר ראה אותי מצד שני של הכביש חתך את כל הנתיבים הסתובב ונסע אחריי 5 דקות.

כל פניה שעשיתי הוא אחרי....... שמצב כזה אתה רק מחכה לשמוע "אתה עם הרובר השחורה תעצור בצד".

וזה לא מגיע.

פשוט מתחרט וממשיך לנסוע.

אולי הם פשוט לא יודעים מה זה "רובר" :wink:

הרכב נראה סוף, ותתחדש על הג'אנטים!

וואלק אתתתתה

פורסם
אני חושב שנישהו אחר יצא כאן לא רק חומוס אלא עם בשר.

מותר להשחיר חלונות אחוריים.

ממתי זה חוקי?

חבר מהעבודה לפני שלושה חודשים שילם לטסטר שיעביר אותו בגלל החלונות האחוריים שהיו

מושחרים. יש אסמכתא לטענתך?

אופנוען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...