Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה נראה לך שהוא יקבל דוח ?
לא אחת עומדת ביציאה ניידת, מחפשת טרף קל ("למה הכלב לא חגור מאחור?" :shock:)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין טעם פעם המפגשים באיילון היו מעניינים עוד לפני התקופה שאני התחלתי ללכת זה היה קבוצה מצומצמת של אנשים שהיו באמת יודעים דבר או 2, אח"כ התחלתי ללכת בסביבות 2003 המפגשים היו פשוט ענקיים מלא מלא אנשים כל יום שישי באופן קבוע עד שהתחילו כל הערסים להגיע ואיתן הניידות והפשיטות, ההורדות מהכביש והדוחות מאז אני אישית הפסקתי ללכת וחבל לי באמת על ההתרחשויות כי פעם עוד לפני כל המתלהבים שנכנסים לך עם אופנוע במסחריות ומרימים גלגל ליד המון קהל עוד היה מעניין ללכת לשם כל יום שישי לראות הרבה מכוניות.

אבי.

פורסם

מיפעם לפעם צצים מיפגשים במקומות חדשים בלי פיאט אונו והונדות עם ציפ.

עדיין באים לאיילון מכוניות, בתחילת החודש היה איזה יום שישי שבאו האנשים עם מכוניות נורמאליות עד שבאה המישטרה וכולם עברו למקום אחר (אומנם יש לי BMW אבל לא ברמה של אימפרזות משופרות,עד שאני יגיע 200 קמש הם יחזרו הביתה)

מיפעם לפעם "החברה" נוסעים למקום חדש ואם יש לך רכב שתוכל לינסוע אחריהם וליראות לאן הולכים.

רז...

פורסם
פעם זה היה טוב גם בקניון הזהב וקריית אריה.

ברגע שזה נהיה המוני זה נהיה מגעיל.

אתה מתכוון שזה נהיה מקום למרוצים...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לא קשור מירוצים לאו דווקא, ברגע שאנשים התחילו ללחוץ ליד ילדים ובכלליות ללחוץ במקום שלא מתאים לזה לעשות פוזות עם הבמו סדרה 7 של אבא בחנייה מלאה אנשים וכד' המשטרה התחילה לבוא, עזוב את זה לרגע שהרמה של המפגשים הדרדרה לגמרי וכל ערס מצוי היה מגיע לשם באופן קבוע עם כל השכונה והחברה זה הגיע לכזה מצב שהמשטרה התחילה להתנקר לרכבים משופרים בגלל שהם נמצאו שם וזה כולל את ההורדה מהכביש ע"י איזה 10 בוחני תנועה של הטיפו טורבו או הילד שכמעט קיבל הורדה מהכביש על האיביזה טורבו החדשה (יום אחד על הכביש) שהבוחן תנועה לא האמין לילד שהטורבו בא עם האוטו ועוד כל מני מקרים של דוחות סתם שפשוט לא מאפשרים לנהל שם מפגש נורמלי.

היום יש מפגשים מצומצמים כל אחד עם הקבוצת אנשים שלו, בלי פוזה בלי שטויות והפלא ובפלא הדרדסים לא נתפלים אליהם סתם.

אבי.

• תוכן חדש...