Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

למי זה לא קרה ???

אתמול השלט של ה TV שלי החזיר נשמתו לבורא.

אני מעוניין בשלט זהה עד כמה שניתן ע"מ שיעבדו הפונ' כמו TIMER או זכרונות של התצוגה (בהירות, חדות וכד').

מדובר ב TV של חברת SPECTRA, אך ראיתי את אותו דגם ואותה הצורה גם ב ASTRA (מה לעשות, הסינים האלו....).

אשמח אם תוכלו להכווין אותי למקום שמוכר שלטים ל TV בעדיפות לאיזור המרכז כמובן.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

שלט רחוק הוא אחד הרכיבים הכי טיפשים שיש, וכפועל יוצא מכך או שנורא נורא פשוט לתקן אותו לבד או שזה בלתי אפשרי בכלל.

בכל מקרה, שווה לבדוק אם אפשר לתקן אותו. מה התקלה?

רוב הסיכויים שאם תפתח אותו ותנקה טוב טוב בפנים עם אלכוהול הוא יחזור לעבוד כמו גדול. ואם הוא כבר פתוח אפשר לראות בעין אם יש איזה נתק בחיבור של הלד אינפרא או של החיבור לסוללות ולתת עליו פיק בדיל.

שווה לנסות, כי שלט אוניברסלי פשוט זה דבר שאני אישית לא סובל. תמיד יש יותר מדי כפתורים שלא עושים כלום, וחסרים כפתורים לכמה פונקציות שהיו בשלט הקודם.

פורסם

תלמד את הכלב להדליק ולכבות ולהעביר ערוצים בטלוויזיה :wink:.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בדרום תל אביב אתה תמצא כל שלט של כל טלוויזה שקיימת בשוק. ואם אין להם, אז אתה מזמין, אתה מקבל אחד למחורת גנוב טרי... ;-)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
בדרום תל אביב אתה תמצא כל שלט של כל טלוויזה שקיימת בשוק. ואם אין להם, אז אתה מזמין, אתה מקבל אחד למחורת גנוב טרי... ;-)
עם הכלב או בלי ;-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שלט רחוק הוא אחד הרכיבים הכי טיפשים שיש, וכפועל יוצא מכך או שנורא נורא פשוט לתקן אותו לבד או שזה בלתי אפשרי בכלל.

בכל מקרה, שווה לבדוק אם אפשר לתקן אותו. מה התקלה?

רוב הסיכויים שאם תפתח אותו ותנקה טוב טוב בפנים עם אלכוהול הוא יחזור לעבוד כמו גדול. ואם הוא כבר פתוח אפשר לראות בעין אם יש איזה נתק בחיבור של הלד אינפרא או של החיבור לסוללות ולתת עליו פיק בדיל.

שווה לנסות, כי שלט אוניברסלי פשוט זה דבר שאני אישית לא סובל. תמיד יש יותר מדי כפתורים שלא עושים כלום, וחסרים כפתורים לכמה פונקציות שהיו בשלט הקודם.

אתה מדבר על השלטים האוניברסליים הרגילים, אני בטוח שלא תתנגד לשלטים המתקדמים עם המסך מגע ושלל הפונקציות (שליטה בכמה מכשירים בו זמנית וכו'), כמובן שהמחיר גם הוא נורא מתקדם :-)

• תוכן חדש...