Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות בצפון חומר מילוי (חומר פחחים ,מרק ,או איך שקוראים לזה)באיזור חיפה ,נהריה והסביבה .

כמו כן גם בקשר לפיברגלאס.

פורסם

קידרון בעין המפרץ לייד בסיס ח"א(טכני חיפה).

ומאיפה אתה? אולי אני אוכל לעזור לך בזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני מאיזור הצפון ליד שלומי אם אתה מכיר.מאיפה אתה?

איזור הטכני בחיפה .יש שם גם פיבר וגם חומר פחחים ??

בכל מקרה אם אתה מכיר מקום יותר קרוב לאיזור נהריה או באחד הכפרים באיזור אולי יש?

פורסם

צור איתי קשר ב ה"פ אני כבר אעזור לך בכל זה,אם אתה מעוניין.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

את ה"צור איתי קשר בה"פ " יכולת לעשות בצורה הרבה יותר קלה - לשלוח לו ה"פ בעצמך. הממשק עובד בשני הכיוונים.

תיכף תתחילו כאן " רות קיבלתי" "עבור" ושאר מרעין בישין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...