Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה שקרה היה כך:

לפני שבוע בערך דופק אצלי בדלת טכנאי של הוט, תהיתי מה הוא עושה בדירתי, שאלתי לפשר העניין והוא אמר:

"אתה משתמש פיראטי"

אמרתי טוב, בסדר, ומה אתה רוצה?

הוא אמר שהוא רוצה לבדוק , ושמבחינת הקו חסר פילטר וכו

נתתי לו להיכנס, לבדוק בערוצים וכו, הוא ראה שיש רק ערוץ 1 ו 22, ואחר ביקש לשנות משהו בטלויזיה, אמרתי לו בבקשה..

הוא התחיל לסרוק, והפלא ופלא נמצאו ערוצים.. (דיי באמת?)

מפה לשם הוא התחיל להגיד "נו אתה רואה!"

ואני כמובן עניתי שאין לי מושג במה מדובר,

אז הוא הסביר לי: בחוץ ליד התיבה של החיבורי כבלים , ישנו פילטר, שכאשר מוציאים אותו, הוא מאפשר לי לצפות בצורה אנאלוגית בערוצים של הוט.

אמרתי לו שאין לי מושג על מה הוא מדבר , ושבכלל יוכיח לי שהיה שם פילטר ביום שבאו לנתק את הכבלים לפני שנתיים

הוא אמר לי "אנחנו סומכים על הטכנאים שלנו"

אמרתי לו שזו לא סיבה מספיק טובה שאתה סומכים עליהם, שאתם מעזים להאשים אותי בגנבה, ושלחתי אותו לדרכו.

יום לאחר מכן הוא חזר עם דף משפטי (משהו לגבי תביעה) והציג אותו בפני, ואמר שיש לי 2 אופציות

האחת, לעשות מנוי, ואז הם "ישכחו מזה"

השניה היא שהוא ישלח את הטופס עם הפרטים שלי למחלקת תביעות משפטיות.

אמרתי לו שמצידי הוא יכול לפקסס את זה גם לראש הממשלה.

וכרגע אני מחכה להמשך.

איזו חוצפה מצד HOT לשלוח אלי טכנאי שאני בכלל לא מנוי שלהם ולא רוצה להיות מנוי שלהם

לאיים עלי בכתב תביעה על איזה פילטר שאני אפילו לא יודע איפה הוא מחובר או אם הוא קיים..

ולהכריח אותי לעשות מנוי !!!!!

החוצפה כבר לא יודעת שובע!!!

האם עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזו ?!

נ.ב לכל הסקפטים , ביקשתי ממנו תעודת עובד של הוט (הכרטיס שמצורף למכנס שלו ..) ות"ז כדי להשוות את השם. ואכן היה התאמה (וכן העתקתי את הפרטים)

האם יש בידי משהו לעשות ?

פניתי לאמנון לוי ואני מחכה לתשובה, האם יש לכם עוד עצות?

פורסם

אני לא מבין דבר אחד

אתה לא מנוי שלהם, אין לך שום התקשרות איתם, למה נתת לו להיכנס? יש להם בעיות במערכת? שיבדקו אותה בצורה אחרת, מבחינתך אתה מנותק ובעיה אצלך אין אז שיחפשו במקום אחר את הבעיה הפיקטיבית שלהם.

אגב להגיד סומך על טכנאי זה לא בדיוק הוכחה. הדברים האלה נמצאים ברחוב ואפילו השכן שלך יכול להחליף שם מה שצריך ואז להתלונן עליך ולהפליל אותך סתם. זה יכול להיות לך גם כקו הגנה אם תרצה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הממממ ,

כאחד שהיה בצד השני (עבדתי בכבלים) - אין באמת דבר כזה - "משתמש שלא יודע שהוא מחובר"... :?

מהיכן בדיוק קלטת ערוץ 1 ו-2 ?

בכל מקרה - אם אתה רוצה ללכת איתם ראש בראש - אין להם הרבה מה לעשות , בטח לאור התגובה שלך ולאור מה שנמצא בדירה (לא צפית בערוצי הכבלים בזמן כניסתו של הטכנאי).

כל עוד לא הודית בכך שאתה צופה לא חוקי - אין להם שום הוכחה אמיתית נגדך. שלח אותם לחפש.

אם הם רוצים - שינתקו . לא אתה נגעת בקופסה ואין לך מושג מי.

פורסם

בדיוק היום קראתי על זה בעיתון (מעריב, מוסף ראשי, עמוד 12 למטה).

האם מדובר עליך?

אם לא, אז יש עוד מקרים דומים ואתה לא לבד.

פורסם

לא בהכרח.

שוטר רשאי להיכנס אליך לדירה כאשר קיים חשד סביר (סביר = לפי הלך מחשבה של אדם מהיישוב , ולא של שוטר שעבד 20 שנה בבילוש) שבוצעה בה עבירה או שנמצא בה מישהו שביצע עבירה.

פורסם

הייתה תקופה בה הייתי מחובר לאינטרנט של הכבלים ורק אליו, ובגלל שהם היו צריכים לנתק אותי מהאנטנה, הם הרכיבו פילטר שאפשר לי לראות רק ערוצים 1,2,10 (ואיכשהו גם את הודו, אללי).

יום אחד החברה שלי הייתה לבד בבית, הידפק על הדלת נציג של הכבלים, ואמר לה שאנחנו מחוברים בצורה פיראטית. היא ענתה לו שאני שומר חוק ולא יכול להיות, אז הוא ביקש את הטלפון שלי לצורך בירורים. היא גם אמרה לו שאני בשיעור באוניברסיטה ושיתקשר אלי רק בערב. החצוף התקשר אלי מיד, לא עניתי לו. כשהוא התקשר והתחיל להאשים אותי, עניתי לו כלדקמן:

אני מנוי לאינטרנט בלבד וקולט רק את הערוצים החופשיים.

הוא ענה שזה לא רשום אצלם, וזה עברה פלילת מה שאני עושה.

עניתי לו שלא מעניין אותי מה רשום אצלם, והשיחה הזו היא השיחה האחרונה שתתנהל בינינו, כי יש לי את הפרטים שלו והשיחה הבאה שלי מגיעה ישר להנהלה שלו ולעיתונות, ושהוא עדיין לא מכיר אותי, אבל הוא ילמד שאני פיטבול כשזה נוגע לדברים כאלו. לא שמעתי ממנו יותר.

כמו כן, חבר שלי באמת התחבר אליהם פיראטית (אבא של השותפה שלו חיבר), וכשהם גילו את זה הם גרמו לו להיכשל בלשונו ולהודות שיש לו כבלים. הם הציעו לו להתחבר בצורה חוקית כדי שהם יוותרו על התביעה, ובזמן שמילאו את הטפסים חברי היקר נתן לנציג לשתות. אחרי ששתה לרוויה, שאל אותו הנציג מה הוא לומד, וחברי ענה שהוא לומד כימיה וביולוגיה, ובדיוק עכשיו הם סיימו חומר על רעלני עצבים קטלניים, שמתמוססים במים, וכמעט ואין להם טעם לוואי. :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז הוא הסביר לי: בחוץ ליד התיבה של החיבורי כבלים , ישנו פילטר, שכאשר מוציאים אותו, הוא מאפשר לי לצפות בצורה אנאלוגית בערוצים של הוט.

תודה :smile:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

שאלה אחרת, נניח ואני מתחבר אליהם בצורה שונה. לוקח את הכבל של השכן שלי שמחובר לכבלים, ומחבר אליו כבל שלי שאותו אני מוביל עד לביתי הקט ומחבר לטלוויזיה. איך הם יכולים לתפוס אותי? ברגע שהוא יבוא אליי הביתה אני אוציא את הכבל ואזרוק אותו למטה, או שאני אסווה את הכבל כך שלא יראו מהיכן הוא מגיע וברגע שהטכנאי יבקש לראות טלוויזיה אני אראה לו שהכבל מוביל לאנטנה למעלה על גג הבניין ושאני קולט אך ורק ערוץ 1 ו2.

בכלל האם בהתחברות פיראטית הם רואים את הנ"ל מרחוק ( כלומר במרכז שידורים שלהם הם רואים שישנה התחברות פיראטית במקום X ו- Y) או שמא רק בעת ביקור של טכנאי והתבוננות שלו על הכבלים הוא רואה התחברות פיראטית?

לא שאני מתכוון לעשות את כל הנ"ל (אנחנו מחוברים חוקית), אבל סתם תהיה.

סתם נזכרתי שלפני איזה 8 שנים או יותר חבר טוב של אבא שלי התחבר פיראטית, והוא התחבר ככה ש3 טכנאים שבאו אליו הביתה לא הצליחו למצוא איך ומאיפה הוא התחבר.

אח"כ הטכנאים "החכמים" האלו שכחו אצלו בבית את המפתח של הארון של מת"ב. :?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

בלי צו של בית משפט הם לא יכולים להכנס אליך הביתה ולהתחיל לעשות חיפוש. במצב כזה זה נחשב לחדירה לפרטיות ואתה יכול להגיש אליהם תביעה. אם אתה אדם לא ישר ובאמת יש לך כבלים פירטיים אז אתה לא מסכים לו להכנס לביתך ועד שהוא מוציא לך צו אתה כבר מעלים את כל הראיות המפלילות.

פורסם

שמעתי על מקרה דומה אצל חבר שלי והוא לבסוף התחבר כי פחד מהתביעה :wink: .

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
הממממ ,

כאחד שהיה בצד השני (עבדתי בכבלים) - אין באמת דבר כזה - "משתמש שלא יודע שהוא מחובר"... :?

מהיכן בדיוק קלטת ערוץ 1 ו-2 ?

בכל מקרה - אם אתה רוצה ללכת איתם ראש בראש - אין להם הרבה מה לעשות , בטח לאור התגובה שלך ולאור מה שנמצא בדירה (לא צפית בערוצי הכבלים בזמן כניסתו של הטכנאי).

כל עוד לא הודית בכך שאתה צופה לא חוקי - אין להם שום הוכחה אמיתית נגדך. שלח אותם לחפש.

אם הם רוצים - שינתקו . לא אתה נגעת בקופסה ואין לך מושג מי.

קלטתי מהחור בקיר.

אין לי מושג מה "הוט" עשו בקיר, או בשקע... כל שידוע לי הוא:

לפני כשנתיים, בא טכנאי חביב , לקח את הממירים, שאלתי אותו "זה הכל?" הוא אמר "כן" הכבלים נשארו מחוברים לשקע.

אני מאמין שמתפקידה של הוט לנתק את הכבלים בתוך הקיר או בקופסא למטה או וואטאבר, לא שלי.

פורסם

מזכיר לי את הקטע עם ההוא מהתכנית של דידי הררי שהתקשר לערוצי זהב ורצה להתחבר אליהם חוקית בזמן שהוא מחובר דרך השכן שלו שביח.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...