Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזכיר לי את הקטע עם ההוא מהתכנית של דידי הררי שהתקשר לערוצי זהב ורצה להתחבר אליהם חוקית בזמן שהוא מחובר דרך השכן שלו שביח.

גם אני האזנתי לזה, זו באמת היתה שיחה מענינת..

פורסם

עדין לא ברור לי מדוע פותח השרשור הכניס את טכנאי הוט לביתו........

:?

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

אורן לך איתם עד הסוף , ואל תהסס לבקש מהשופט פיצוי על הטרחה.

מזכיר לי סיפור נחמד, כאשר אנחנו והשכן למטה ביקשנו להתנתק מערוצי זהב דאז, והם "ניתקו" אותנו, ועברנו ל"יס" .

לאחר זמן מה גם חברת "יס" הצליחה להכעיס אותנו, וניתקו אותה, והתחברנו פיארטי לכבלים, אממ בעצם לא אנחנו אלא השכן ה"מסוכן" מלמטה.

כאשר ערוצי הזהב עלו על כך, בא הטכנאי לפרק את ההתחברות, השכן תפס אותו על חם, והכריח אותו לחבר שוב :shock::lol::-D הוא השיב בשלילה, אך אמר לו אני אשאיר את זה ככה, ושאעזוב את המקום תתחבר שוב בלי בעיה.

והוא מחובר עד עצם היום הזה :-P

בית-שמש אימפריה!!!

פורסם

אתה כותב שהחוצפה לא יודעת סוף ואתה משתמש בשירותים שלהם באופן פיראטי או שאני לא הבנתי אותך נכון ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

סומכים על הטכנאים שלהם?

בשנים האחרונות, דעתי מאוד התחזקה שמדובר בחבורה של כסילים (אל תיפגע שמר, ההתדרדרות החלה מרגע שעזבת :))

השיא הגיע לפני מספר שבועות, כאשר כל יום במהלך השבוע, כולל שישי, הגיע טכנאי לפתור את אותה בעיה ולא הצליח. בסופו של דבר קצת צעקות, ובקשה שישלחו טכנאי בכיר שמבין משהו , גררה הגעה מיוחדת ביום שישי בצהריים ופתרון הבעיה תוך 2 דקות.

באחד מביקורי הטכנאים, כשלא הייתי בבית, הוא החליט שצריך להחליף את הסלילה בכל הבית וקדח לשווא חורים על ימין ועל שמאל, אני אפילו מתבייש לספר לכם כיצד נפתרה הבעיה...

נ.ב. גם לי קרה שהגיע טכנאי, שהחליט שאני מחובר פיראטית, למרות שכל חודש מגוהץ מחשבוני סכום נאה של 200 ש"ח על כבלים ואינטרנט... , גם קרה שחתכו לי את החוט בלי לשאול ולדפוק בדלת והזניקו לכאן טכנאי בחצות הלילה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בשנים האחרונות, דעתי מאוד התחזקה שמדובר בחבורה של כסילים (אל תיפגע שמר, ההתדרדרות החלה מרגע שעזבת :))

זה בסדר , אני לא שם כבר מעל 10 שנים , וגם אצלי בבית יש YES , בעיקר בגלל שכך אני לא תלוי בתשתית שלהם (את כל מה שיש בבית - הרכבתי בעצמי. נישט טויבעס).

פורסם
אתה כותב שהחוצפה לא יודעת סוף ואתה משתמש בשירותים שלהם באופן פיראטי או שאני לא הבנתי אותך נכון ?

ממש לא, בחלק הזה של הבית (קצת קשה להסביר , הבית מחולק כביכול) היינו רואים רק ערוץ 1 ו 22 .. לא היה צורך כיון שהטלויזיה הייתה דולקת בערך שעתיים בשנה ;) ובחלק השני יש YES

בקיצור. בושה וחרפה, הייתה כתבה ב YNET וגם במעריב. ואם הם יחשוב לחזור לפה.. הוא יקבל על הראש

פורסם

אם התווכנת אליי ולא אל אורן, אז הם השאירו את זה מחובר אחרי שביקשנו להתנתק , ופשוט אחרי שניתקו את ה"יס" חיברו רק את הכבל בחזרה לטלויזיה, והופ יש את כל הערוצים :-D

בית-שמש אימפריה!!!

• תוכן חדש...