Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוגאטי ויירון בTOP GEAR -- הסרטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדריך השלם לצפייה בפרק טופ גיר מהביטרונט

ביטרונט זה שם כללי לצורה של שיתוף קבצים דרך האינטרנט, יש הרבה תוכנות של ביטרונט והן משמשות להורדת קבצים.

1- תוריד את התוכנה הזאת ותתקין קודם, אני מאוד מאוד ממליץ אליה : http://pingpong-abc.sourceforge.net/

2- תלחץ על הלינק ואז על השורה Top Gear - [07x05] - 2005.12.11.avi.torrent . זה יוריד לך קובץ קטן למחשב

3- לחיצה כפולה על הקובץ שירד למחשב תפתח אוטומטית את התוכנה שהורדתה ותתחיל להוריד לך את הקובץ. התוכנה מאוד קטנה ומורידה מהר.

4- מה שנישאר זה רק לחכות לקובץ שירד ואז סעיף 5

5- כוס קפה, עוגה וכיסא נוח.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
זה כל הפרק :?
אופס... :neutral:

טעות שלי...

פשוט בגלל שכתבת בכותרת "הסרטון" הנחתי ישר שמדובר רק בקטע על הבוגאטי ולא על כל הפרק

...

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ממש מאכזב שלא עשו סיבוב במסלול עם זמנים...

מעניין לדעת כמה הויירון עושה... (לכמה מהר היא מגיעה על המסלול שלהם, זמן מסלול, וכו'...)

פורסם

אני בטוח שאם הייתה להם את האפשרות הם היו עושים איתה הקפה... אולי ג'רמי לא סתם אמר בסוף המירוץ שהוא כל כך עצוב שהוא לא עומד להרגיש שוב את הכוח שלה..

כנראה שזאת המכונית הראשונה (והאחרונה?) שאפילו בטופ גיר מתקשים להשיג.. :shock:

עמוס

פורסם

לפי מה שאני הבנתי מקריאה בכמה פורומים בחו"ל..

פולקסווגן התנתה את מסירת הרכב לכתבה בכך שטופגיר לא יערכו לו מבחן על המסלול,

כל זאת בטענה שהרכב אינו רכב מרוצים אלה GT-CRUISER חזקה במיוחד לכביש..

מעניין מה יש להם להסתיר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ברור, כי שאר המכוניות הן רכבי מירוץ.

במיוחד הסוזוקי ליאנה.

עמוס - אם אתה זוכר, את האנזו סירבו לתת להם והם נסעו על זו של ניק מייסון (המתופף של פינק פלויד).

גם את הרובר סיטי-קאר סרבו לתת להם, מסיבות שונות... :)

פורסם

עמוס - אם אתה זוכר, את האנזו סירבו לתת להם והם נסעו על זו של ניק מייסון (המתופף של פינק פלויד).

לדעתי זאת לא דוגמא טובה, מכיוון שאני חושב שזאת הייתה קצת הצגה (שהובילה לכתבה נהדרת ומצחיקה במיוחד, אבל עדיין הצגה). הרי עובדה שכמה חודשים אחרי זה באחד הפרקים של העונה השישית ג'יימס נהג שוב באנזו כשניסה ליצור את המנגינה של התוכנית בעזרת רעשי מנוע.. קשה לי להאמין שניק מייסון מלווה לטופ גיר את האנזו שלו כל פעם שהם צריכים אחת...

בקיצור, אני חושב שכולנו מאוחדים תחת התקווה שיום אחד הם אכן ישיגו את הויירון להקפה של המסלול.

נ.ב. פשוט לא האמנתי כשג'רמי קרא את התוצאה של נייג'ל מנסל. מטורף לגמרי.

עמוס

• תוכן חדש...