Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנת AutoDATA 2005

GOLF
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי מהחמור (אימיול) את התוכנה ועכשיו צריך לזה crack כדי להפעיל אותה. הורדתי הרבה קודים וזה לא עובד לי, צריך שם להכניס קוד כלשהו ועוד קוד מתחתיו ואין שום crack שעושה את זה. למישהו יש מושג איזה crack צריך? או אולי אני עושה משהו לא נכון?

תודה מראש חבר'ה. :)

פורסם

חתעשה חיפוש עם השם שלי פה.

הצלחתי לפתור את העניין של הקודים אבל זה משום מה התחיל לתחון לי את הCPU ולתקוע את המחשב.

אתה מדבר על גרסא 05 לא?

פורסם

ראיתי את ההודעה שלך אבל לא משנה מה אני רושם זה invalid name.

הורדתי key generator אבל אני לא יודע איך להשתמש ואיפה לרשום מה.

פורסם

i wonder where........

emule???

מאגר הקבצים הכי גדול בעולם, נמצא באימיול, אם אין שם, חכה חודש חודשיים שמישהו יוציא אחד. וישווק אותו באימיול.

פורסם

נערכה ההודעה כי...... הלכתי בעצמי לחפש ומצאתי בין 2 וחצי מיליון ל9 מיליון קראקים שונים ומשונים לתוכנה בגרסת 2005...

אז פשוט תנסה לחפש בצורה יותר הגיונית...

בKAD, קדמיליה בעברית... שם יש יותר

עריכה מס' 10:

לפי השמועות אתה צריך להתקין GARAGE MANAGER שבא עם התוכנה כדי לבטל את הבקשה. לכל אלה שאומרים שזוהי גניבה, הוא לא הולך להשתמש בתוכנה באופן מסחרי (אני מאוד מאוד מאוד מקווה), אז הסירו דאגה מלבכם.

פורסם

יש לי את התוכנה 2005 ויש קראק! לא צריך שום תוכנת ניהול מוסך.

ובכלל זה לא חוקי להעתיק ולפרוץ, תקנו ב8000 וזהו. :)

טיפ: 2005 לא שונה בהרבה מ2004 :)

בקיצר אין חתימה

פורסם

אבל עדיין אחרי שהתקנתי את הקובץ שמומלץ: Autodata 5.5 (2.12) crack-TBE. GENUINE - THE REAL DEAL!

בשרשור הנוסף

התוכנה עדיין מבקשת ממני את הדיסק השני

מישהו יכול לעזור לי בנושא??

• תוכן חדש...