Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מתנה מאמא (תודה אמא) מברגה נטענת של בוש מדגם GSR 12V (סדרה כחולה).

יש בעייה.

אחרי כמה זמן הבטריות אמורות להיטען? עושה רושם שהמטען והסוללות לא מתחממים בכלל ואחרי 9 שעות בטעינה הסוללה ריקה. (המברגה עושה שלושה סיבובים חלשים ומשתתקת).

לפני שאני רץ להום סנטר ומחזיר, יכול להיות שצריך לטעון את הסוללות למשך יותר זמן?

רשום משהו שרק אחרי 5 טעינות הסוללה שמישה לחלוטין, אבל לא נראה לי שאחרי 9 שעות היא עדיין צריכה להישאר ריקה..

אולי למישהו יש נסיון?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טעינה ראשונה של סוללה אמורה לקחת הרבה זמן, סביב ה12-24 שעות.

בלי קשר, היא לא אמורה להסתובב כל כך מעט אחרי 9 שעות במטען.

לדעתי, נסה להשאיר אותה 24 שעות רצופות בפנים, ואם זה לא גורם לה להתחיל לחיות - תחזיר לחנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם לי יש את המברגה הזו (תודה למנהל הבנק)...

שעתיים טעינה והיא עובדת כמו פועל תאילנדי... (מאז הטעינה הראשונית מספיקה לה חצי שעה והיא טעונה, שתי בטריות זה דבר ניפלא!)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...