Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש את תוכנת winamp 2.91

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם ניתן לקבל קישור ישיר/ אתר שממנו ניתן להוריד את התוכנה הישנה של winamp בגרסה 2.91? ניסיתי באתר שלהם ולא הצלחתי.

התוכנה נמחקה עקב פירמוט כללי של המחשב שעשיתי השבוע, אחרי שהמחשב התחיל להשתגע.

תודה מראש.

פורסם

אפשר לדעת למה אתה זקוק לגירסה כ"כ ישנה של התוכנה?

פורסם
אפשר לדעת למה אתה זקוק לגירסה כ"כ ישנה של התוכנה?

כי המחשב שלי כ"כ ישן שאם אני מתקין תוכנה טובה הוא נתקע ונותן לי הודעות שגיאה שאין זיכרון ומשאבים.

מדובר על מחשב פנטיום 3 450 עם 64 מגה זיכרון בלבד.

קניתי אותו לפני 6 שנים.

פורסם

זיכון זה דבר מאוד זול היום... נסה לדבר עם חברים שמיתעסקים במחשבים, אולי הם יוכלו "לנדב" לך איזה 2-3 צ'יפים של 64 וכבר שיפרת את הביצועים שלך פי כמה וכמה... נסה גם בחנויות שמיתעסקות בשידרוגים, תגיד שאתה סטודנט ואין לך הרבה כסף ואתה צריך את זה כדי להריץ כם מיני דברים על המחשב (כי הוא צריך יותר זיכרון). רובם יתנו לך איזה 64M או 128 במחיר סימלי למדי (פשוט אין מה לעשות איתם...)

XMMS... ;-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...