Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאילנד!

MX-5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה מישהו שהיה בתאילנד ויכול לתת המלצות/טיפים (לגבי הכל! ממקומות ששווה לנסוע ועד כמה כסף בממוצע מוציאים ביום) ?

תודה!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

OK, באט = עשירית משקל (בערך)...

אתה יכול לחיות מ60-100 באט ליום כולל לינה... ואתה יכול בשקט להוציא סכום גדול פי 20...

הכל תלוי בכמה אתה רוצה להיתפנק (וכמה זמן וכסף יש לך)... אני אומר, אם אתה טס לחודש-חודשיים, תחסוך עוד איזה 4000 ש"ח ותחייה שם כמו מלך ולא "להיתחפש" כמו כלב...

אם אתה הולך לחיות שם שנתיים אתה אמור לחסוך כל גרוש ולחיות כמו תאילנדי ממוצע...

איפה לבלות? תלוי מה אתה אוהב לראות/לעשות?

אני מאוד אהבתי את הצפון, מאוד יפה שם ויותר זול מבנקוק ובטח שיותר מהאיים...

אם אתה נוסע לצפון אתה יכול לינסוע ללאוס. אתה יכול לטייל ביערות, אתה יכול לעשות מסע בין המיקדשים, אתה יכול לנסוע לכפרים נידחים... הכל תלוי מה אתה מחפש...

בבנקוק אני לא ממש נהנתי, כמו עזה שמלאה בתאילנדים.... SORRY לכל אילו שממש אהבו אותה, לי "זה לא עושה את זה" ללכת ברחוב מלא ג'יפה על הריצפה, שכולם מדברים עיברית. המוכרים, הישראלים וגם שאר התיירים (ועושה רושם שהמקומיים שמוכרים שם שכחו תאילנדית).

האיים יקרים יותר, אבל שוב, תלוי מה אתה מחפש, מסיבות, סתאלבט, אוכל, טיולים...?

הכי חשוב, כמה זמן וכמה כסף יש לך, ומה אתה אוהב...?

שיהיה בכיף!!! אני יודע (מקווה) שאני אחזור לשם מתישהו

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני חושב משהו כמו שבועיים עד חודש (יותר עדיפות לשבועיים כי אני עובד)

אני חושב שאני רוצה קצת סטלבט וקצת לטייל, מה אתה אומר על הטיול הזה עם הג'יפים שכל הישראלים עושים אותו?

בנתיים אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה להשתולל,

זה תקופה טובה לנסוע עכשיו בחודש/חודשיים הקרובים? או בגלל המזג האוויר כדאי לחכות קצת?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

התקופה של ה19.12 עד ה20.1 היא תקופת הPEAK SEASON בתאילנד.

כעקרון זו התקופה המומלצת ביותר, אבל גם היקרה ביותר (הפרשים של 50-80 אחוז במחירי מקומות לינה למשל).

בכל מקרה, טיסה קצרה של שבועיים כדאי לנצל לחופש נטו באיים (סמוי או פנגן) ועוד איזה יומיים בבנגקוק לקניות.

שיהיה בכיף.

:-)

פורסם

המקום הכי יפה להיות בו בתאילנד , לדעתי ,

זה בצ'אנג מאי וזה בצפון תאילנד דווקא.

תהנה ,

אדריאן.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

לדעתי, עדיף לידחוק טיפה את הדברים ולשריין איזה חודש וחצי לכל הפחות...

ככה תוכל לראות הרבה בצפון (המקסים), לטייל בכל מיני מקומות שם (גם הטיול ג'יפים חביב אבל זה "סיפתח"), אולי לינסוע ללאוס. גם לטייל באזור בנקוק, יש לא מעט דברים לראות שם.

ושריין לך איזה שבועיים באיים. את את קופנן שזה אחלה אי, יש שם מלון שניקרא "הבורי", בריכה שנושקת לים עם ג'קוזי, שייקים טובים... באותו אי יש גם מסיבות אבל מחלק השני שלו (5 דקות הליכה מהמלון)...

לא חסרים איים, מה שחסר זה זמן ;-)

אני מיצטער שלא עשיתי שם "קורס בישול" לאוכל תאילנדי... כמו כן, אם אתה ברואש של ציליה אתה יכול להוציא שם תעודת צולל בחצי מחיר...

עוד משהו שאתה חייב לשנן לעצמך... "לא כל מה שאתה רואה הוא באמת כזה..."

גילי

small001.jpg

small002.jpg

small003.jpg

small004.jpg

small005.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

וואלה תודה רבה חבר'ה על הידע,

הבעיה היא שאני לא יוכל לקחת חופש יותר משבועיים שלושה מהעבודה...

עוד משהו שמפחיד אותי, שמעתי סיפורים על חבר'ה צעירים שהמשטרה עשתה להם שם בלאגן עם סמים (השתילו עליהם סמים ואז עצרו אותם)

ובכלל אמא של חברה של אחותי , איזה בלאגן היה לה שם

היא באה לפרוט 100 דולר בCHANGE והתאילנד החליט שזה מזוייף וסימן על זה עם חותמת גומי שזה מזוייף והיא התחילה להתכווח איתו והוא הזמין לה משטרה ועצרו אותה שם לכמה ימים

שתבינו אישה מבוגרת בת 50+ שבחיים שלה לא ידעה מה זה מעצר /כלא , עצורה במדינה זרה על שטות!

(מדינת עולם שלישית)...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

טוב, אז קצת סדר, אם לא תעשה סמים.. לא ישתילו עליך שום דבר, כנראה שלא ממש משעמם להם בשביל להשתיל סמים על אנשים.

מילא אם זה היה הודו, אז תמורת בקשיש וכאלה.. אבל אין את זה בתילאנד.

אם יש לך שבועיים, הטיול ג'יפים זה שכונה ישראלית, זה נחמד, מראה לך את הצפון באופן שטחי אבל הרי גם ככה אתה לחוץ בזמן.

אם תרצה תוסיף עוד יום יומיים באיזור לאחר סיום הטראק באיזור שנקרא פאי, איזור ממש מדהים, הרבה ירוק, הרבה סתאלבט.

תרד דרומה לאיים, אל תעמיס על עצמך.. תבחר כמה איים בודדים ותבלה שם, אם תעבור כל יומיים אי אתה סתם לא תהנה.

קופנגן - אי שעיקרו מסיבות, אם תהיה בצפון האי הרבה יותר רגוע והרבה שקט

קוסומי - ה-אי המפורסם שלהם, רגיעה לא תקבל שם, המוני, מלא מסיבות, הרבה קוקסינלים, קהל מעורב של משפחות וצעירים. (אישית, לא הייתי ממליץ)

קוטאו - אי של צוללנים (אם אתה לא בקטע, די מיותר להגיע לשם מכיוון שרצועת החוף לא כזו יפה יחסית לשאר האיים)

אלה האיים שנמצאים במזרח, זהו גם שיקול שתצטרך לעשות מכיוון שלהגיע מאי מזרחי לאי מערבי זה לא כזה פשוט.

בנוגע לאיים המערביים, חוץ מקראבי לא הייתי באף אחד מהם בגלל הצונאמי, אז לא יכול להמליץ.

אגב, המלצה אישית וחמה, קו-סומט, אי שנמצא 6 שעות נסיעה+סירה מבנגקוק, אי מושלם, חול לבן, יש אפילו דאנס באר, ועוד כמה בארים..:mm_yeah:

תהנה!

אלירן, אשר מתכנן להגיע לשם שוב בינואר.:beerchug:

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...