Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם שלחו לנו מכתב הביתה ובו הצעה לקבל את החבילה שישי לנו עכשיו (בסיס+3) אינטרנט 1.5 וטלפון עם 2000 דקות ב299 ש"ח לחודש. השאלה שלי היא האם השיחות לסלולרים באמת כ"כ יקרות, אין לנו טלפון בבית כבר יותר מ4 שנים, לכולם יש סלולריים.

בקיצור כדאי להתקשר לטכנאי שיבוא או שלא?

haters will hate

פורסם

לא היה לי זמן לקרוא אתה כל הטופיק אבל לנו יש בבית טל' של הוט.

חרא של טל'!!! אם היה לי את הכתובות של מנכ"ל HOT מזמן הייתי מתנקש בו על סיפוק שירות כולכך גרוע ועל שקרים :snipersmi .

שיחות נכנסות אין! כל הזמן תפוס :loco: !

שיחות יוצאות במקרה הטוב, יש ניתוקים נפילות קווים ואלף ואחד דברים :mm_nah: .

פנינו לתמיכה של HOT ומסתבר שבזק עושה "בעייות" כדי שלקוחות לא יברחו לHOT ולהגיד לכם את האמת זאת שיטת תקשורת ממש בחיתוליה יש המון תקלות ובעייות. התשובה של HOT עוד מעט מסדרים, עוד מעט כבר שלושה חודשים

אהה מאוד חשבו לחלק מאיתנו מס' 1800 לא פעילים ולא 144.

לא ממליץ למרות המחיר הזול!

אתם שואלים בטח למה המחיר זול? ברור שהוא זול כי אין יצוא ואין בא. מזל שיש נייד לפחות אונרג' טובים בשירות ובאיכות קו טל'.

לבנתיים מי צריך HOT? יש סקייפ?

פורסם

למה לא לעשות שני קווים, אחד בזק לנכנסות + שיחות דחופות (למקרה שהקו של הוט לא תקין) והשני הוט לשוטף. לבזק זה 70 ש"ח (בערך) אחזקה לחודש, להוט עוד 70 ש"ח, וזהו.

זה אומנם קצת יותר יקר אבל יכול להיות שווה.

פורסם

ממש, אבל ממש לא הגיוני..

תאר לך חבר צריך להתקשר.. הוא ייתקשר להוט - לא פועל ייתקשר לבזק, ופלאפונים וסיפורים..

לחמי יש כוח לזה.. גמככה יש לנו פלאפונים...

אור.

פורסם

לא הבנתי מה לא הגיוני פה (אודה לך אם תוכל להסביר לי)?

לפי מה שאתה אומר לא צריך בכלל קו בבית, אלא רק סלולרי. או אולי גם זה לא (כי למי יש כוח לזה...).

סה"כ זה נותן עוד אופציה - תשתמש בה כשאתה צריך.

מה שהתכוונתי לומר זה שהקו של בזק ישלים חבילה שבה אתה משלם קצת יותר יקר, אבל נהנה מכל העולמות - גם קו בזק למקרה שהוט קרס, וגם עלות שיחה זולה שהוט כן מתפקד.

• תוכן חדש...