Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מה נשמע ?!

תשמע... כמה דברים שאני חייב לספר לך על הצבא מתוך נקודת מבט שלי כבר שנתיים וחצי "בפנים"... ועוד לפחות שנתיים ....

הצבא... יקח אותך... כמו שאמרו פה כבר, זה נכון ( לרוב!, למרות שהיום הוא כבר לא לוקח סיכונים ומשחרר הרבה אנשים ) אבל ככה.... אל תלך בגישה הזאת אף פעם!... הצבא ייקח אותי... ככה תגיע לתפקידים הכי גרועים והכי מבאסים שתאכל את הלב... !!!!!

משהו חשוב מאוד לעשות בצה"ל ... זה כבר אחרי הצו הראשון ... תתחיל לגבש כיון... תשאל חברים ... אחים וכל מיני .... ותתחיל לשלוח לצבא מכתבים \ פקסים \ טלפונים .... המערכת הצבאית עובדת ... אבל לאטטטטטט מאוד!!!!.... אבל אם תלחץ בסוף תקבל !!!!

אתה נראה לי לא הכי סגור על עצמך... אתה רוצה משהו נחמד... סבבה... אתה לא נשמע לי להוט ממש על קרבי... וכל אדם בבחירה שלו .... נכון .... שבקרבי תמצא את החברים הכי טובים שלך... אבל לכל תפקיד יש את הפלוסים והמינוסים שלו!...

לגבי העודף משקל והבעיות בגב בצו ראשון... אז ככה, בצו ראשון רופא עושה לך בדיקה רפואית שבעצם הבדיקה הזאת ורק זאת קובעת לך את הפרופיל... וכמובן אם אתה מדווח על מחלות כאלו ואחרות עם אישורי רופאים... מתייחסים לזה, פה תמיד מגיע הנקודה שאנשים מחליטים לא לדווח.... ולפעמים אוכלים אותה בשירות... כי אחרי שמתגיסים לרוב!, אישורים של רופאים אזרחיים לא טופסים.... ולשנות פרופיל אחרי שהתגייסת.... זה סרט אחר שלא נכנס אליו !!!!!

אז ככה... לגבי הגב, תחליט אתה אם לדווח או לא... ושוב הצבא לא לוקח סיכון... לדעתי יורידו לך על זה פרופיל... גם אם יהיה רשום שזה מינורי ולא משפיע בתפקוד היומיומי...

לגבי העודף משקל .... זה מחולק ל3 רמות אם אני לא טועה... ובבדיקה הרפואית אתה נשקל ונלקח לך גובה... ואז אם הרופא מוצא לנכון שאתה סובל מעודף משקל הוא רושם לך סעיף ליקוי בהתאם לעודף שאתה נמצא בו... ( שוב כמו שאמרתי, 3 רמות )... אז אם זה ממש מפריע לך תתחיל לעבוד ולהוריד עכשיו ואל תחכה אחרי הצו ... !!!!

בכל מקרה, לסיום... אל תיהיה שאנן ...

אל תחכה ממש לקראת הגיוס.... תתחיל עכשיו!... איך שאני רואה את זה... אל תלך ככה עם הזרם...

כי גם להגיע לקרבי חי"ר זה כבוד אבל טוחן את החיים ... ואם כבר קרבי תלך אל הכי גבוה שאתה יכול כגון יחידות מיוחדות או יחידות מקצועיות יותר... שהעבודה שם יותר מענינת !...

הצעה, במיוחד שאתה חיפאי.... סט"ילים... יצא לי לההיות שם תקופה בשירות שלי... ובהחלט זה עבודה מענינת... נחשב ללוחם... ואכן אין לזלזל בלוחמים שם... אפילו שהם לא שוכבים במארבים !!!!

וזהו בערך!,

באמת, לכל שאלה או עזרה אתה יותר ממוזמן לפנות אלי!...

ובהצלחה!!!... ושוב אל תחכה עם זה... תעבוד על זה, תגיע למקום מענין... אתה תברך את זה (לפחות) 3 שנים מהחיים שלך...

ניר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...