Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זה ייקח עוד הרבה זמן (שנים) עד שנושא גז למכוניות ייתפוס בארץ בכמויות משמעותיות. אי לכך פתיחת עסק עצמאי בתחום זה כיום היא מתכון בטוח להפסד.

פורסם

אף אחד לא מפריע לך להיות עצמך,סתאם .

וברצינות זה יכול להיות עסק לא רע אבל הבעיה היא שעד שלא יהיו מספיק נקודות תדלוק של גז

אנשים ירתעו מלעשות הסבה של הרכב שלהם לגז בגלל הקושי.

פורסם
אני עובד בזה כרגע כשכיר,ורוצה להיות עצמי!

מה אתם אומרים?

כיוון שאתה הוא האדם שעוסק בזה ולנו התחום זר, רק אתה יודע.

תעשה את החשבון ותראה למה אתה נכנס, יכול להיות שיצליח מצד אחד.

מצד שני משהו אומר לי שברגע שישחררו את הרסן לחברה שם במשרד האוצר

הם יטילו מיסים בכזו אלימות על הגז כך שכל מי שנהנה ממנו יפסיק להנות.

ומה זה אומר על בעלי העסקים של התקנות הגז?

אבל זו רק דעתי.

אופנוען

פורסם

אני ארשה לעצמי להיתלות באילנות ...

"פורום רואי חשבון זו דלת שנייה משמאל".

לא אנחנו יכולים לעשות לך את השיקולים הכלכליים , בטח לא בפורום הכללי.

פורסם

יש דברים שאינך מודע אליהם - וקוראים לזה רגולציה ו/או ביורוקרטיה.

אתה לא יכול סתם לקום בבוקר ולפתוח עסק להתקנה של ערכות גז. אתה זקוק לאישורים שונים של משרד התשתיות, משרד התחבורה ומשרד התמ"ת, כמו"כ סביר להניח שבתור הבעלים של המקום אתה צריך מינימום הסמכה כמנהל מוסך ואולי אף יתר מכך.

לא צריך להבין בזה כדי לראות שזה לא פשוט צריך רק להסתכל על המפה הדלה של התחנות לתדלוק בגז...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כיוון שאתה הוא האדם שעוסק בזה ולנו התחום זר, רק אתה יודע.

תעשה את החשבון ותראה למה אתה נכנס, יכול להיות שיצליח מצד אחד.

מצד שני משהו אומר לי שברגע שישחררו את הרסן לחברה שם במשרד האוצר

הם יטילו מיסים בכזו אלימות על הגז כך שכל מי שנהנה ממנו יפסיק להנות.

ומה זה אומר על בעלי העסקים של התקנות הגז?

אבל זו רק דעתי.

שמע,ברגע שאני מתקין במוסך מרכזי בסובארו ואנחנו מתקינים רק סובארו,אין לי מדד מדוייק!

פורסם
זה שכותב הודעה מתחתי מצטט אותי ללא שום סיבה כי זה הופיע רק הודעה קודם
או בדיוק האדם שחיפשתי, שאלה שלא קשורה לנושא שלך..

אם אני קונה סובארו חדשה מהסוכנות, אני יכול לרכוש אותה עם מערכת גז?

פורסם
זה שכותב הודעה מתחתי מצטט אותי ללא שום סיבה כי זה הופיע רק הודעה קודם ,אז החזרתי לו בציטוט מיותר משלי
כן,רק התור ארוך.

בקרוב אני אפתח,תעשה אצלי :)

פורסם
זה שכותב הודעה מתחתי מצטט אותי ללא שום סיבה כי זה הופיע רק הודעה קודם,אז הוא החזיר לי ואני שוב מצטט סתם
לכמה זמן האחריות? מחיר משוער?

תודה רבה על התשובה.

פורסם
זה שכותב הודעה מתחתי מצטט אותי ללא שום סיבה כי זה הופיע רק הודעה קודם ,אז אנחנו ממשיכים בציטוט המיותר אחד של השני
שנה

7800 לפני מע"מ

פורסם

לא נראה לי שצריך לספר לך שהתקנת ערכות גז לרכב זה לא דבר פשוט כמו התקנת עץ ריח.

זה לא סתם לקנות ערכות, להרכיב ולהכניס את ההפרש לכיס.

כפי שנאמר פה, אתה ערוך להתמודדות מול כל הבירוקרטיה? יש לך את כל התעודות וההסמכות הדרושות? אתה מודע לכל האישורים הנדרשים לשם פתיחת עסק כזה מהעיריה, מכבי אש, משרד התחבורה, המשרד לאיכות הסביבה, ועוד מליון אחרים?

אתה מכיר את כל נושא הנהלת החשבונות בעסק? את כל האחוזים הכבדים שמדינת ישראל תגבה מכל לירה שתגרד?

יש לך הערכה של העלויות הנלוות כגון שכירות\ארנונה\חשמל\הנה"ח\ביטוחים(יקרים)\פרסום וכו'?

אתה ערוך לתת אחריות לאנשים ולעמוד מאחוריה לאורך זמן?

זה לא פשוט לפתוח עסק אמיתי. זה לא בלתי אפשרי, אבל זה הרבה יותר מסובך ממה שחושבים בהתחלה.

אם אתה מדבר על עסק רציני - כדאי שתשב עם בעל עסק בתחום ותעשה איתו חישובי כדאיות.

אם מדובר חס וחלילה על עסק חאפרי - אז למרות שאני חובב גדול של מוסכי חצר, תחום ההסבות לגז לא נראה לי כמו המקום הנכון לקומבינות. ממש ממש לא.

פורסם
קודם כל אתה מצטט אותי שלא לצורך

אחר כך אני מאוד מכבד את התשובה האמיתי שלך!

וודאי שאני לא הולך לפתוח עסק בגלל שאני להוט על העניין,אני כבר דיברתי עם כל היבואנים של הערכות האלה למדינתינו הקטנה ויש לי כמה פגישות השבוע...

דיברתי אפילו עם היצרנים בכל אירופה וזה לא פשוט,אנשים תפסו כבר את המוצרים המובחרים בתחום כזכאים בלעדיים!

אני ימשיך לעדכן,גם בקשר לכל האישור אני מודע.

פורסם
מעוניין לעבוד בהתקנות גז. :-)

כשתפתח את העסק, תקרא לי.

אגב , כאן אתה יכול לצטט אותי , זה בסדר.

סתם שאלה,יש לך רקע בתחום?
  • תוכן חדש...