Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עבר הצום ומה עשיתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכמורת, ים, ששבש, חברה שלי, חבר'ה, מנגל, בשר, אלכוהול, עוד אלכוהול, שינה. :D

היה פנטסטי !

עכשיו עבודה :(

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. אני מכבד כל מי שחילוני ולא שומר כלום על אף שאני חושב שזה לא נכון, אדם באמונתו יחיה.

ב. לא אמרתי שלכפור זה בושה, אבל לא צריך להתגאות בזה- לדעתי חלק מהחברים בפורום ציינו בהוללות שהם עברו את הכיפור עם סקס סמים ורוקנרולבדיוק כמו ילדי הפורום שמתלהבים ללא רבב מעונדה טייפ ערס.

לכפור זה לא בושה וגם לשמור זה לא בושה, אבל לא צריך להכריזעם תופים - "אני שם *** ועושה מה שבראש שלי."

ג. RS צודק

ד. מי ששאל איך עבר הצום הוא התכוון לשומרים שבחבורה ואם אתם לא שומרים אז יוםכיפור הוא יום רגיל בשבילכם, אי לכך כל מה שתכתבו פה שווה לריק!

ה. RS צודק:

"התר'ד היה בנושא איך עבר הצום לא איך עבר העוד יום חול שלכם עם מחשבים אוכל שתיה וזיונים"

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אני בטוח שאף אחד כאן לא הדליק מנגל על הגג של הבית,או יצא לרחוב עם בירות ובגטים והסתובב עם זה מול אנשים שצמים,כלומר,גם מי שאכל,עדיין שמר על כבודם של לאחרים,אז שמור את העוקצנות שלך לעצמך,אין לה מקום כאן.

אל תהיה בטוח, 2 רחובות ממני מישהו עשה שפץ ביתך עם דיסק חיתוך בלי הפרעה.

והיו הרבה אנשים ברחובות עם בקבוקי מים, כולל ליד בית כנסת.

מה שכן השנה ראיתי רק 2 מכוניות נוסעות ולא כמו שנים קודמות שערסים נסעו פה עם מוזיקה מזרחית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני צמתי (בעיקר כדי להוריד מישקל, אני הולך לישון עכשיו ואז אני יסגור 42 שעות בלי אוכל בנתיים אני 2- ק''ג) ואני ביכלל לא דתי

לא שמרתי על כל ההגבלים ועבדתי או הו איך עבדתי אני מקווה להשיג באזור ה 900 ש''ח, שאיך לא ילכו לאוטו

אני אישית לא צם, אבל מכבד את אלא שצמים ,יש כאלו שיצומו כדי לישבור שיגרה, יש כאלה כדי להרזות,יש כאלה כדי להתנקות מרעלים, ושי כאלה כדי להתנקות מנטלית.

אבל אל תתרצו לי, זה ביגלל מסורת. אתם שומרים מסורת שימו תפילים כל יום, תפילת שחרית כל בוקר, בית כנסת כל שבת ובלי להשתמש בחשמל כל השבת.

אם באמת המסורת היא חלק מיכם אני אכבד אותכם ואפילו יעריך אותכם. אבל אם סטייק עם גלידה בא לכם טבעי אבל בכיפור אתם שומרי מסורת אז תעשו לי טובה.

מכבד כל אחד עד שיוכיח לי אחרת

שנה טובה ונקייה מחטאים לכולם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
ישנתי, קראתי ספר,ראיתי סרטים,אכלתי טוב וזיינתי.
תהנה חמודי.. אחרי החתונה זה ניגמר ;-)

סתם...

אחרי הצום הכנתי מרק עגבניות עם אורז... ואחרי זה גלידה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מרק עגבניות עם אורז...

גילי

מה זה מרק עגבניות עם אורז? תגיד שורבה! אם אתה ערקי תהיה גאה! (מחר מצעד הגאווה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ב. לא אמרתי שלכפור זה בושה, אבל לא צריך להתגאות בזה- לדעתי חלק מהחברים בפורום ציינו בהוללות שהם עברו את הכיפור עם סקס סמים ורוקנרולבדיוק כמו ילדי הפורום שמתלהבים ללא רבב מעונדה טייפ ערס.

לכפור זה לא בושה וגם לשמור זה לא בושה, אבל לא צריך להכריזעם תופים - "אני שם *** ועושה מה שבראש שלי."

אין מה להתגאות בכפירה בדיוק כמו שאין מה להתגאות בשמירת מסורת, ולא צריך לכריז "אני כופר" בדיור כמו שלא צריך להכריז "אני שומר"

אתה רואה בכפירה משהו שלילי, ואני רואה בשמירת המסורת חוסר היגיון משווע. אני עדיין לא חושב שזה לא בסדר לשמור ולהתגאות בזה, אם אתה מרגיש שאתה עושה את הדבר הנכון

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

איש איש באמונתו יחיה

או במילים אחרות , שכל אחד יעשה מה בזין שלו .

די להיות ילדים קטנים , תאכלו חזיר או תשמרו , זיינו בכיפור או תצמו , אבל תנסו לכפות דעה של אף אחד . שני הצדדים .

סעמק , יש לנו את הדוסים גם ככה , לא צריך שגם הפחות קיצוניים יתחילו לזיין תמח ואותו דבר הצד השני .

יש משפט שאומר : "דרך ארץ קדמה לתורה"

זה תקף לגבי כולם .

מה שכן , לא צריך להיות מגעילים ולא לכבד אחרים , דוגמא :

לנסוע ביום כיפור או לעשות על האש במקום שיש כאלו שצמים , זה כבר מגעיל .

אפשר להתאפק יום אחד בלי לנסוע מול העיניים של כולם כשהכל סגור בסך הכל ואין עבודה או משהו ובטח ובטח להתאפק בלי לעשות על האש מול אלו שצמים .

זו דעתי , רק תשתקו כבר ושתהיה לכולנו גמר חתימה טובה ושנה טובה רוויית גדישות והחלקות שלא מסתיימות במדרכות/עמודים/עצים...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עברתי על כמה מגזינים מתוך המיליונים שיש לי פה, ואז פרשתי למיטה, ל-15 וחצי שעות!

אחח, אני הולך להיות ער כל הסופ"ש הזה ברציפות :-P

פורסם

טוב למה אתם שקוראים ליום הזה יום כיפור כי ביום הזה כל הכופרים יוצאים מהחורים...:lol:

מבלי להכנס למה כל אחד עשה, רובנו לא עשינו את מה שאנו עושים בסתם יום של חול (או שבת) וגם זה מייחד את הים הזה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה זה מרק עגבניות עם אורז? תגיד שורבה! אם אתה ערקי תהיה גאה! (מחר מצעד הגאווה)
זה צ'ורבה.

וזה רומני.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

התר'ד היה בנושא איך עבר הצום לא איך עבר העוד יום חול שלכם עם מחשבים אוכל שתיה וזיונים

RS הוצאת לי את המילים מהפה, עם כל הודעה שלך הסכמתי ב100 אחוז לכל מה שאמרת.

אם הייתי בבית בזמן הזה הייתי מגיב בדיוק כמותך.

טוב שמישהו לפחות מנסה להכניס קצת שפיות בכל הכופרים האלה שמתגאים באיך הם עשו דווקא ולא שמרו וצמו בכיפור.

למה אני קורא לכם כופרים?

את האמת שלא מזיז לי את הזין אם אכלתם שתיתם עישנתם זיינתם ביום כיפור. אבל להגיב בשרשור שבן אדם יהודי פתח ושאל את אחיו היהודים איך עבר עליכם הצום וקמים כל מיני כופרים שאומרים ומחפשים את הצורה הכי צינית והכי בוטה להגיד "אני לא צמתי". זה באמת, כמו שיאשה אמר מגעיל!!

זה דבר כ"כ נורא מה שאתם עושים, לא מבחינת דת. אלא מבחינת הכבוד של בן אדם לחברו. פשוט גועל נפש!

אני עובד בחברת מוסלמים בעבודה שלי. למי שלא יודע זהו חודש הרמאדן. בטח לא תתפלאו אם אגיד לכם שלא מעט מהם לא צמים. והם עובדים עבודה פיזית יום יום. לא ראיתי ערבי צוחק על ערבי אחר וקורא לו פרימיטיבי בגלל שהוא לא צם וחברו כן צם.

ערבים פונים אליי ואומרים לי "אח שלי שיהיה לך צום קל" וגם אני יום יום מברך אותם שיהיה להם צום קל (לאלה שצמים) ומשתדל לא לאכול\לשתות\לעשן לידם. לו רק מתוך כבוד.

כמו שהמאמנים לא כופים על החילונים לצום, גם אתם (אלו שבחרתם להגיב בציניות שכזו) יכלתם לשמור על פורפיל נמוך.

יכלתם לא להגיב, יכלתם לומר לא צמתי אני לא מאמין בה', יכלתם להתעלם מהשרשור. אבל לא, הייתם חייבים לתקוף בכל הכוח. בשם העולם החדש כביכול.

אתם יכולים להתגאות בעצמכם.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
RS

למה אני קורא לכם כופרים?

את האמת שלא מזיז לי את הזין אם אכלתם שתיתם עישנתם זיינתם ביום כיפור. אבל להגיב בשרשור שבן אדם יהודי פתח ושאל את אחיו היהודים איך עבר עליכם הצום וקמים כל מיני כופרים שאומרים ומחפשים את הצורה הכי צינית והכי בוטה להגיד "אני לא צמתי". זה באמת, כמו שיאשה אמר מגעיל!!

הוצאת את דברי מהקשרם . נקודה .

הבנת הנקרא חביבי .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אני צם את כל הצומות מגיל 13 (ויש קשים מיום-כיפור...), ומכבד כל אדם והשקפתו.

רובנו ככולנו כאן יהודים. ותקנו אותי אם אני טועה, אבל כולנו גם רוצים שהנינים והבני-נינים שלנו יגדירו את

עצמם כיהודים בדיוק כמונו, ועל כן יש מספר סממנים מינימאלי שצריך לשמור עליהם לטובת הדורות הבאים.

מחזק... מכבד את המכבדים!!!אשריכם...

רבנו רבי נחמן מברסלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...