Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עבר הצום ומה עשיתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואווו רק שאלתי אך הצום עבר ומה עשיתם ?!:roll::shock:
עשינו מה שכל היהודים עושים, מחפשים ילד נוצרי קטן כדי לקחת לו את הדם לעשות מצות לפסח... :?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
חברים, דתי או לא דתי צם או לא צם הכי חשוב שנהיה מאוחדים ונאהב אחד את השני אהבת חינם.

גם אם זה אהבה בין גברים?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
עזוב איך עבר - העיקר שאח"כ רבנו כמו יהודים טובים.
ועל זה נאמר 2 יהודים - 8 דיעות.

או במקרה של הפרום הזה:

13,270 חברי פורום (שרובם יהודים - שימו לב, לא כולם) - 212,320 דיעות.

לפחות...

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
אני בדרך כלל לא מגיב הרבה אבל הפעם הייתי חייב.

"מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו" כמה שהמשפט הזה כל כך נכון שזה עצוב!

הוי, כמה חבל שהחלטת לפצוח פיך(או אולי לא חבל, כי תלמד דבר אחד או שניים), ותקפת באמרה אשר רבים נוטים לשייך לה משמעות אחרת(מזכיר לי גם את המשמעות שמייחסים הימין הפוליטי לשיר הסופר-שמאלני - "אל נא תעקור נטוע"), מאשר התכוון המחבר:

ההבדל האמרה זו תלויה על צורת הניקוד, רבים נוטים להגות זאת בשווא(:) אך יש להגות זאת בצירה(..).

כוונת המחבר היא: שאת אלו אשר מבקשים את רעתך תוקיע ממך, תסלק אותם, תגרש אותם וכו'...

לעומת הפירוש הרווח(שוב הדתיים והימין אשמים בפירוש שנוח להם בלבד), שאתה נתת בהתקפתך.

אז מה למדת בגן היום?

(1)אתה לא חייב להגיב.

(2)הרוב לא תמיד צודק.

(3)אנשים נוטים לנכס לעצמם כל תעמולה שרק אפשר למצוא.

(4)כמובן למדת איך להגות, ואיך לפרש, את האמרה הנ"ל.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה,אני צמתי כמו שצריך,כשיצא הצום לקחתי סנדוויץ' ויצאתי לסיבוב גדישה ברחבי העיר.

מי שלא רוצה שלא יצום,זה לא מעניין אף אחד ואף אחד לא מכריח אתכם.

מצד שני תמשיכו את השיגרה כרגיל, כמו כל יום חול רגיל,אבל יש כאלו שעושים את זה בצורה "חגיגית" יותר "לכבוד" יום כיפור (על האש ,מרתון סרטים חוף ים וזיונים),הכל כדי לעשות רושם על הצמים שביננו, זה ממש אבל ממש פתטי,ולא יאה לחלוטין,זה כמו ללבוש ביום קיץ חם מעיל פרווה ולעבור ליד מפגינים למען זכויות בעלי חיים,מבינים?!

קראו לזה כפיה דתית,אני קורא לזה יום חשבון נפש בין האדם לחברו ובין האדם למקום,יום שאפשר לקחת נשימה עמוקה ולנשום אויר צח פעם בשנה,יום שכל מכשירי הבידור והתקשורת מכובים וכולם יושבים עם משפחתם או חבריהם לשיחה פנים מול פנים כדי ללבן עניינים פעם בשנה,ככה אני מסתכל על היום הזה,אני מאחל לכל עם שיהיה לו יום כזה בעידן המטורף והמהיר שאנו חיים בו.

ערב טוב לכולם.

פורסם

אני דיברתי איתו , מקודם .

הוא אמר שצריך לסגור שרשור זה פן יהיה מאוחר ואז הוא יתפוס עצבים וישלח את כולנו לחפש נפט במדבר...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
יאשה זה יכלול מצות?

לא הגענו לשלב הזה ,

כל הזמן אמרתי לו שירגע וישחשוב לפני שהוא עושה משהו...

ניסיתי לגרום לו לספור עד 10 ולהרגע , אבל לשווא .

מצטער .

אני אשאל אותו בפעם הבאה .

אל תשכחו,

פורסם
אישור כזה רק דרור יכול לתת

עזוב דרור...

הרגע קבעתי עם אלוהים משחק כדורסל !

אתם קולטים משחק כדורסל עם אלוהים !!!

מה שכן , הוא כבר לא בכושר , עברו שנים מאז שהיה בשיאו בבולס....

אל תשכחו,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...