Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עבר הצום ומה עשיתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראה לי שביום כיפור ניפגשתי פנים מול פנים עם המקרר במטבח יותר מכל יום חול אחר..מוזר..:-)

חוץ מזה שגלשתי במחשב ואכלתי ושתיתי אז בערב יצאתי לכיוון קסריה עם החברה וחזרנו סביבות 7 בבוקר יום למחרת ואז ישנתי עד לקראת 5 אחרי הצהריים.

מקווה שעבר עליכם ה"חג" קל.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש צדיק בסדום

(לכל הכופרים שפה ,זה לא דבר שיש להתגאות בו אני במקומכם לא הייתי כותב כלום )

כל הכופרים תעשו את זה בשקט,
איך החלטתם שלשמור מסורת זה כבוד, ולכפור זה בושה?

אני חושב שכל מי ששומר מסורת, אסור שיתגאה בזה.

המסורת היהודית עתיקה וחסרת כל קשר למציאות המודרנית, לכן מי ששומר עליה הוא אדם טיפש שלא מוכן להכיר בקדמה.

לכן, כל שומרי המסורת תעשו את זה בשקט

דעה כזאת היא הגיונית בדיוק באותה המידה כמו הדעה שלך.

במקום לשנוא את מי ששונה ממך, תן לאנשים לחיות כרצונם, וחיה אתה כרצונך.

תום, שלא מסוגל לסבול חוסר סובלנות.

גמר חתימה טובה לכולם

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

השנה הצום היה יחסית סביר...

בהתחלה, מכניסת הצום ועד איזה 10 די השתעממתי (ודאגתי איך אני עובר השנה את הצום), אז קראתי קצת ונחתי קצת... ב10 יצאתי להסתובב עם חברים עד איזה 4 לפנות בוקר... הלכתי לישון ב4:30 (בתקווה לישון לפחות עד 13:00) אבל למרות זאת קמתי בסביבות 9 :cry:...

מ9 עד איזה 2 בצהריים קראתי את רוב הכתבות בעיתון ידיעות של אתמול ומ2 עד צאת הצום בעיקר שכבתי בלי לעשות כלום, עברתי על המכתבים השונים שקיבלתי מהצבא וחיכיתי שיעבור כבר הזמן...

לבית כנסת לצערי לא הלכתי השנה (כי אחרי בקושי 4 שעות שינה קשה ללכת בחום 20+ דקות ועוד עם כאב ראש)... אבל מה שכן התפללתי (עד כמה שאני יודע) לבד (עדיף מכלום) תפילת מנחה של יום כיפור בצהריים ולקראת צאת הצום עברתי על תפילת הנעילה...

פורסם

צמתי .

טאקי עם חברים עד שעות הבוקר

( לא משהו שצריך להתגאות בו , לא בגלל המשחק אלא בגלל שלא הפסקנו לרמות אחד את השני כולל הגנבת הקלפים העוינים של : "החלפת ידיים"... מרמים גם ביום כיפור :lol: )

אה... שיחקנו גם בקוביות , כולל הלוואות כספים לחברים ( הלוואות דמה ) בריבית של אלוהים ישמור...

2 פשטו את הרגל ואני וחבר שרדנו ופתחנו בהלוואות שוק אפור .

על כל 5 קלפים הם היו צריכים להחזיר 7

( כל סיבוב אם לא מנצחים הולכים 3 קלפים בממוצע... :lol: )

שחיתות ביום כיפור , אני בטוח אגיע לגיהנום , אני רק מקווה שאני אגדוש בדרך לשם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תום ,סה"כ היש פה חלק שסיימו לצום ולכפר על העוונות שלהם[באופן זמני ] וזהו ניגמר החג ויש כאילו שחוזרים ל"שיגרה הישראלית" המוכרת לרובינו לא צריך לקחת את זה קשה מדיי -תבליג, שאילו יהיו הצרות שלנו ...

גמר חתימה טובה למי שצם ולמי שלא צם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המסורת היהודית עתיקה וחסרת כל קשר למציאות המודרנית, לכן מי ששומר עליה הוא אדם טיפש שלא מוכן להכיר בקדמה.

גמר חתימה טובה לכולם

:multi::wave:
פורסם

גמר חתימה טובה לכולם

אל תכניס לי מילים לפה

אני לא שונא אף אחד ויש לי סובלנות לכולם ללא קשר לדת מין או גזע

התר'ד היה בנושא איך עבר הצום לא איך עבר העוד יום חול שלכם עם מחשבים אוכל שתיה וזיונים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אל תכניס לי מילים לפה

אני לא שונא אף אחד ויש לי סובלנות לכולם ללא קשר לדת מין או גזע

התר'ד היה בנושא איך עבר הצום לא איך עבר העוד יום חול שלכם עם מחשבים אוכל שתיה וזיונים

שאלו שאלה ברורה ומובנת לכולם "איך עבר הצום?"

יש כאילו שעבר להם ביום "חול" כמו שהגדרת.

זאת דעתינו לתר'ד הנ"ל.

אז לפני שיריבו פה חברי הפורום אני מציע ליסגור את התר'ד הזה!

פורסם

האמת,למרות שלא צמתי,ולמרות שאני לא ממש מתחבר ליום כיפור,מצאתי משהו טוב בכל זאת ביום הזה:

חסכתי איזה 70 שקל בדלק !!!!

רק על זה היה שווה לצום.

ול-RS-2000,למרות שאני לא מתחבר ליום הזה,אני כן רואה בו מועד מיוחד,כי אני מכבד אנשים שבשבילם יום כיפור בעל משמעות גדולה יותר מאשר בשבילי.

יש לי חבר דרוזי מאוד קרוב,שהמשפחה שלו הינה כמו משפחה שנייה בשבילי,ולמרות שאני איני דרוזי,יש לו חגים ומועדים,ולפעמים באתי אליו במועדים האלה וכיבדתי אותו,למרות שאיני קשור לזה ממש.

אז בבקשה ממך,אל תגיד בצורה עוקצנית "התר'ד היה בנושא איך עבר הצום לא איך עבר העוד יום חול שלכם עם מחשבים אוכל שתיה וזיונים", כי איני רואה בזה יום חול,אני רואה בזה יום מיוחד,אבל לא בשבילי.

אם לא מקובל עלייך שאנשים כאן מכבדים את היום הזה,אבל מהצד כמו שאומרים,אז אל תגיב,אתה לא חייב,אבל בטח אל תגיב בצורה עוקצנית.

אני בטוח שאף אחד כאן לא הדליק מנגל על הגג של הבית,או יצא לרחוב עם בירות ובגטים והסתובב עם זה מול אנשים שצמים,כלומר,גם מי שאכל,עדיין שמר על כבודם של לאחרים,אז שמור את העוקצנות שלך לעצמך,אין לה מקום כאן.

כבד אחרים כדי שיכבדו אותך,לא חוכמה להגיד "אני לא שונא אף אחד ויש לי סובלנות לכולם ללא קשר לדת מין או גזע", ושורה מתחת לזה לזרוק עקיצה (כן כמובן,לא היתה כוונה לעקוץ....).

לא אמרתי לך לאכול איתי ביום כיפור,אז אל תגיד לי (ולכל מי שלא צם) לסתום את הפה בתר'ד הזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שיחקנו בסנוקר הקטן שלו עד אור הבוקר
שיחקת בסנוקר הקטן שלו הא...

ועוד ביום כיפור...

SHAME ON YOU!!!

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני צם את כל הצומות מגיל 13 (ויש קשים מיום-כיפור...), ומכבד כל אדם והשקפתו.

רובנו ככולנו כאן יהודים. ותקנו אותי אם אני טועה, אבל כולנו גם רוצים שהנינים והבני-נינים שלנו יגדירו את

עצמם כיהודים בדיוק כמונו, ועל כן יש מספר סממנים מינימאלי שצריך לשמור עליהם לטובת הדורות הבאים.

No worries 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...