Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוכרים את הגולף GTI שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל וTOP SPEED היחידים שמבינים את המצב שלי ואיך שאני מרגיש...

כל השאר שמדברים על עין מה עין , וחושבים שיש לי צורת מחשבה פרימטיבית , ואין דבר כזה...

אז אולי אצלכם זה ככה.. אותי לימדו תמיד להצטנע.. ועוד משפט שכדיי שתלמדו גם אתם-

חצי מהאנשים שקבורים למטה זה מעין של אנשים.

הנסיך- בוא אני אסביר לך בפשטות את הסיפור שקרה לי ביום שישי.

נתחיל בזה שהאוטו אצלי פחות מחודש!

בקיצור לא הייתי אמור לצאת באותו יום שישי.. אבל יצאתי בסביבות 12 + - .. נסעתי לרעננה לחברה שלי - לא היינו אמורים לצאת, כן לצאת התלבטויות חצי שעה.. טוב עפנו לכיוון תל אביב.. בדרך בכביש 4 אני עוצר לפני המחלף לצהלה.. עומד 10 דק' על הכביש המהיר וחושב לנסוע דרך צהלה או איילון צפון? ככה 10 דק'.. טוב ממשיך לאיילון צפון!

ואז שוב.. מתלבט דרך נמיר או להמשיך דוך דרך איילון צפון.. מחליט איילון צפון.. ותבין אני בן אדם החלטי ובחיים לא קרה לי ככה!

נוסע לתל אביב.. מגיע ליעד .. ואז הופ , מציע לחברה שלי מקום אחר.. סבבה נוסעים בירידה של קינג' ג'ורג' פתאום משום מקום.. הבחורה המקסימה עם המזדה שתזכה לחיים ארוכים.. עושה מה שעושה ואז התאונה..

מה אתה אומר? אני אומר שזה גורל וזה מלמעלה ולא יעזור בדין!

אתם יכולים לצחוק , ללגלג , אבל אני רואה את הקנאה של האנשים בעיניים , את התסכול

את הגועל נפש שהם מדברים מאחורי הגב שלך , במדינה שלנו אנשים לא יודעים לפרגן

לא יודעים לתת מילה טובה..

בכל מקרה... כמו שאמרו מעליי, ירד מהאוטו הזה לגמרי, ותמיד תהיה תחושה שהאוטו לא יחזור להיות כמו שהיה, ואת האמת ברגע שנפתחו לי הכריות , אני מקבל בחילה שאני רק נכנס לאוטו הזה!

לא יכול להסביר את התחושות אבל עזבו.. באמת שאין לי כח לשטויות האלה.

העיקר אני בריא, חברה שלי בריאה, ההורים בסדר ולא חטפו התקף לב...

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ככה זה שאתה לא קשור לאוטו שלך , בקטנה , כולה אוטו יש עוד ים כאלה
קשור מאוד עד שהשאסי יפריד בינינו :wink: (בלי עין)

כבר 4 שנים... מעטים האנשים בפורום שמחזיקים את הרכב תקופת זמן המתקרבת לכך.

כל עוד אין לך אקזוטיקה יוצאת דופן , אין סיבה להתפשר על נסיעה ברכב שקיבל כהוגן...

ולא משנה כמה שמור הוא יהיה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הנסיך- בוא אני אסביר לך בפשטות את הסיפור שקרה לי ביום שישי.

נתחיל בזה שהאוטו אצלי פחות מחודש!

בקיצור לא הייתי אמור לצאת באותו יום שישי.. אבל יצאתי בסביבות 12 + - .. נסעתי לרעננה לחברה שלי - לא היינו אמורים לצאת, כן לצאת התלבטויות חצי שעה.. טוב עפנו לכיוון תל אביב.. בדרך בכביש 4 אני עוצר לפני המחלף לצהלה.. עומד 10 דק' על הכביש המהיר וחושב לנסוע דרך צהלה או איילון צפון? ככה 10 דק'.. טוב ממשיך לאיילון צפון!

ואז שוב.. מתלבט דרך נמיר או להמשיך דוך דרך איילון צפון.. מחליט איילון צפון.. ותבין אני בן אדם החלטי ובחיים לא קרה לי ככה!

נוסע לתל אביב.. מגיע ליעד .. ואז הופ , מציע לחברה שלי מקום אחר.. סבבה נוסעים בירידה של קינג' ג'ורג' פתאום משום מקום.. הבחורה המקסימה עם המזדה שתזכה לחיים ארוכים.. עושה מה שעושה ואז התאונה..

מה אתה אומר? אני אומר שזה גורל וזה מלמעלה ולא יעזור בדין!

אתה רוצה לשמוע סיפור על גורל ?

אז בוא תקשיב.....(סיפור אמיתי,קרה ב-29.8.05,שעה 4:30 לפנות בוקר,300 מ' דרומית ליישוב הערבי נעלין).

הייתי במהלך מילואים,והייתי אמור להוציא סיור עם חיילים שלי (אני קצין במיל').

מפה לשם,הרכב שלנו הושבת בגלל תקלה,והרכב היחיד שנותר להוציא היה אביר,שהעדיפו לא לבצע איתו סיור,מהסיבה שזה לא הרכב הכי מבצעי בעולם.

הסיור שלי היה אמור לצאת החל מחצות,ועד שעה 06:00 בבוקר.

המפ"פ שלי ביקש שלא הוציא סיור,בנימוק ש"עזוב,אני מעדיף שלא ייצא סיור,כדי שהגדוד יבינו שיש בעיית רכבים ויישלחו רכב חדש".

אני התעקשתי,כי מבחינתי מבצעיות עולה על הכל (כולל הגנה על עצמי,העיקר שהגזרה תיהיה מאובטחת כמו שצריך).

לאחר דין ודברים,סוכם שאני יוצא לסיור בשעה 03:00,למשך שעה,כלומר לעשות סיבוב אחד בגזרה כדי להפגין נוכחות ולחזור למוצב,שהשעת גג שלי היא 04:00.

התעוררתי ב-02:15,מעיר חיילים,מבצע תדריך,והופ לאביר,מתחילים סיור (תזכור,רק לשעה!).

שעה 03:55,בדרך חזרה למוצב,מרחק 500 מ' מהמוצב,תקרית נסיון דריסה של הכוח שלי.

אני פורק עם הכוח מהרכב,מתחילים סריקות,מאתר 2 רכבים מונעים ונטושים בשולי הכביש (שניהם מונעים עם מברגים),מחסום סמוך מדווח שהרכבים נראו בקרבת הרכב שניסה לבצע דריסה.

חשד למטען בציר.

החלטה שלי,מבודד גיזרה,מבצע חסם בציר באמצעות האביר,ממתין לחבלן ובמקביל ממשיך לבצע סריקות.

שעה 4:30.....

ממתין עם חיילים שלי במחסום שהקמנו,החבלן לידי מטפל עם הרובוט המשטרתי ברכבים שחשודים כממולכדים.

מבט חטוף שלי הצידה מגלה את התמונה הבאה:

מרחק 70 מ',משאית סמיטריילר (כן,סמיטריילר) דוהרת לכיווני ולכיוון המחסום,הערכה גסה שלי, מהירות 80-100 קמ"ש,אין כוונת בלימה.......

צעקה שלי לחיילים,וריצה מטורפת לכיוון השוליים כדי לחמוק מהפגיעה הצפוייה.

פה אפסיק את השתלשלות האירועים,רק אציין תוצאה סופית:

4 חיילים פצועים (2 קל,אני קל עד בינוני לאחר שנמחצתי בין 2 רכבים,ועוד חייל פצוע קשה), ועוד 7 אזרחים שהמתינו במחסום פצועים כולם בדרגות קל עד בינוני.

גורל אמרת ? .....

אולי......

התאונה שלי לא היתה אמורה להתרחש,היא פשוט צירוף מקרים מצער (מאוד),שהוביל לזה שהחזרה שלי לבסיס התעכבה,לכך שהקמתי מחסום,ושבדיוק לאותו מחסום החליט להגיע נהג סמיטריילר (ולהרדם על ההגה,אגב......או כמו שנכתב בעדותו במשטרה "ישנם חלקים במהלך הנסיעה שאינם זכורים לי")

ואפילו לא פיספסתי בהערכת המהירות שבה פרץ את המחסום-82 קמ"ש,ע"פ הטכוגרף.

תבין אחי,מבין שהתבאסת על התאונה,ואני מבין לחלוטין שאתה רוצה למכור את הרכב,אבל תכניס דברים לפרופורציות,קורים דברים הרבה יותר גרועים ממכה בכנף ובדלת,ולאו דווקא קשור לעין הרע וכו'.

תאונות קורות,וזה יכול לקרות לכל אחד,גם לבעל גולף,וגם לבעל אביר (טוב נו,הוא לא באמת שלי.....אבל יש לו שאסי.....:wink: ).

כפרה על האוטו,העיקר יצאת מזה,תקבל את הכסף מהביטוח ותתחיל לחפש GTI חדשה.....שרייד זה לאשכנזים......:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ELADDI כתב:

[ הכי טוב לקנות דייהטסו 1.3 תאמינו לי ]

אז מה, זה שיש לי אחת כזאת עושה אותי למתאבד עני ???

בכל מקרה, תהיה בריא ותמיד תסתכל בצד הכביש לחפש בדיוק את הנשים הללו (יש כאלו לא מעט)...

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...