Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, למי יש קומבינות במשטרה או במשרד הרישוי ויכול להוציא פרטים על רכב לפי שם הבעלים?

עכשיו הזמן לנצל את הקומבינה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא משנה, הוא היה גוזר את הברנדה במפגשים בזהב בראשל"צ.

אז גם טבע קיפי את המושג "עושה לה רכבות", שהתפתח, לאחר כניסתו של סקורניס לזירה ל "יצאתי מול עופניק ללחיצות, והוא גירזן אותי".

וואלה??

הוא זה שגירזן את סקורניס עם הקליאו המכוערת שלו (המבין יבין), תאמין לי גרב גרב העופניק הזה.

גם קיפי סבבה, אבל אין על עופניק.

פורסם
מי שבנה את האתר הזה ראוי לפרס ישראל

גם הוא, וגם מי שבנה את האתר ההוא של משחקי המחשב הקלאסיים (גם אתר ישראלי.... פשוט מדהים, אפשר להוריד את הגרסה המלאה של כמעט כל משחק ויש אפילו סיקור של רוב המשחקים!)

אני לא זוכר בדיוק את השם של האתר, אבל אני מתאר לעצמי שמישהו כאן יודע על מה אני אדבר אז בבקשה שירשום את הקישור.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
גם הוא, וגם מי שבנה את האתר ההוא של משחקי המחשב הקלאסיים (גם אתר ישראלי.... פשוט מדהים, אפשר להוריד את הגרסה המלאה של כמעט כל משחק ויש אפילו סיקור של רוב המשחקים!)

אני לא זוכר בדיוק את השם של האתר, אבל אני מתאר לעצמי שמישהו כאן יודע על מה אני אדבר אז בבקשה שירשום את הקישור.

עמוס

באמת אתר ענק! עשיתי לעצמי דיסק עם השירים של כל הסדרות הקלאסיות...

לאתר של המשחקים קוראים "מסע אל העבר", יש בו את כל המשחקים הנוסטלגיים שכולנו אהבנו...עוד מימי ה-386 העליזים :-P משחקים כמו דייב,פקמן ועוד הרבה...

אתר מומלץ!

http://www.masagames.f2s.com/

אדם.

פורסם

גם אני זוכר שלמויישה אופניק היה אוטו כתום... רחוב סומסום צולם בכמה עונות. אין אף אחד מפורום אספנות שידע במה מדובר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
גם אני זוכר שלמויישה אופניק היה אוטו כתום... רחוב סומסום צולם בכמה עונות. אין אף אחד מפורום אספנות שידע במה מדובר?

איתמר.

הם עשו צבע כללי+פחחות במאורה של קיפי בין העונה הראשונה לשניה.

מזל ששמיל היה שמאי רכב, כיסת"ח את העניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלום.

ולסיכום המכונית של משה אופניק היא!!! וספה 400 מקומבנת.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...