Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מתנה] טנק

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לחבר מאוד קרוב שלי יש יום הולדת. הבן אדם נאבד אחרי שנה שבה הוא היה ג'ובניק להגיע לקרבי, עבר ועדות, והיום הוא בשריון. רציתי להביא לו כמתנת יום הולדת דגם קטן של מרכבה (רצוי מאוד סימן 2), חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום מקום שבו אפשר לקנות כזה דבר.

מישהו יכול לעזור לי?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

בחנויות הצעצועים של התינוקות, אלה שנמצאות בעולם הלא וירטואלי, יש דגמים של כלים שונים. ספק מאוד אם תמצא מרכבה, אבל טנק בטוח שתמצא.

מקסימום תביא לו איזה אימפרזה...

dirty old man

need love too

פורסם

כן, הייתי כבר בחנויות כאלה.... בכולם יש רק אברהמס.... אני צריך ספציפית מרכבה סימן 2 (או מקסימום סימן 3 בלי מיגון דור ד')

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

במקרה פעם בניתי דגם פלסטיק של מרכבה 2.

נשבר מזמן.

אבל נדמה לי שהוא נקנה בטויס אר אס.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...