Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש גם עוד תשלום של טסט פנימי, שזה תלוי יותר בבית ספר נהיגה. לרוב זה עוד 50 שח.

וגם בטופס הירוק אז ה50 שח זה על הבדיקות הרפואיות ולא חובה לעשות אותם במקום.

אפשר לעשות אותם אצל רופא משפחה + רופא עניינים מומחה.

ככה הטופס הירוק חינם.

לי גם יצא כמו לראלימן רק ששיעור אחד המורה ויתר לי ושיעור עלה 90....

לי עלה הטסט הפנימי 113 שקלים.. שכחתי להוסיף להוסיך אותו.. :?

ראלימן

נראה לי ממש מוזר, הטסט הפנימי שלי עלה כמו שיעור רגיל.. 80 שקלים, מאיפה הוא הגריל את המספר 113?

ולכל מי שלא רוצה לשים שלט של נהג חדש בגלל שהוא "גבר", או בגלל שהוא עצלן ואין לו כוח להדביק שפשוט יניח את זה במגש מאחורה ואם עוצר אותך שוטר תגיד שזה נפל מהשמשה בזמן שנסעת...

בקשר לנושא של הת'רד, מישהו אמר שלימוד נהיגה זה עסק זול? זה ידוע שזה יקר, ומסכן חבר שלי שעבר טסט עשירי.... (כן יש כאלה :\

רק הכסף שהוא שילם על טסטים זה יותר ממה שאני שילמתי במשך כל הלימוד נהיגה שלי + הטסט :|

ושמתם לב שכל הבנות שלא יודעות כלום עוברות טסט ראשון?!@?#T^??!#

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש גם עוד תשלום של טסט פנימי, שזה תלוי יותר בבית ספר נהיגה. לרוב זה עוד 50 שח.

וגם בטופס הירוק אז ה50 שח זה על הבדיקות הרפואיות ולא חובה לעשות אותם במקום.

אפשר לעשות אותם אצל רופא משפחה + רופא עניינים מומחה.

ככה הטופס הירוק חינם.

לי גם יצא כמו לראלימן רק ששיעור אחד המורה ויתר לי ושיעור עלה 90....

לי עלה הטסט הפנימי 113 שקלים.. שכחתי להוסיף להוסיך אותו.. :?

ראלימן

ושמתם לב שכל הבנות שלא יודעות כלום עוברות טסט ראשון?!@?#T^??!#

עודף בטחון לא כזה תורם בזמן טסטים, דווקא האיטיות של הבחורות והזהירות, זה מה שעוזר להן בטסטים, כמובן שטסטים לחוד ונהיגה בזמן אמת לחוד.. למידת הנהיגה לא מתבצעת בטסטים, אלא בחיי היומיום..

אגב, קצת מחשוף לא מזיק להן:)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

צודק, הרבה מאוד מהאנשים שנכשלים בטסטים זה רק בגלל הקטנוניות של הטסטר ולא בגלל שהם לא יכולים לנהוג לבד...

בקשר לבנות, יכול להיות שאתה צודק :) ומחשוף בהחלט עוזר 8)

פורסם
אני רק אתחיל ואומר שכל מי שחושב שהוא יכול לקחת 28 שיעורים ולגשת לטסט ביומולדת שלו ולעבור פעם ראשונה יכול לשכוח מזה.

עשיתי 28 שיעורים בדיוק, ועברתי טסט ראשון ביום אחרי יום ההולדת שלי. יצא לי קצת פחות מ3000. :p

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אל תשכחו שאולי 28 זה חובה אבל אם אתה מגיע עם קצת רקע אתה ואתה ביחסים טובים עם המורה אין בעיה לעשות פחות .

אני עשיתי בערך 15 והגישו אותי ... אין שום בעיה עם הנושא לדעתי .

• תוכן חדש...