Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אנחנו חולקים שאיפות דומות...

ההבדל הוא שאת השלב הראשון כבר עשיתי...אז בהצלחה!

אגב, אני מבין שהפורד ששיפצת נמכרה?

אחרי כל העבודה (נראית פצצה!) - למה?

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפורד הזו לא נראית אלא גם נסעה...

300 סוסים על 980 קילו .

היום המנוע נבנה שוב לאחר שאחד הטלטלים החליט לפתוח קיוסק באמצע הבלוק . מנוע גדול יותר עם הספק מוערך של 350~ סוסים .

ומכאן כל ההלצה סביב "אירגון הטלטלים השחורים"

לגבי הפחחות , חודש וחצי . מתיחת פח ולא חומר פחחים...

ע"י מכשיר שנותן פיקים ואז למעשה "נדבק" לבודי ואתה מותח אותו לצורתו המקורית .

במידה ותמצא בה "גל" אחד אז תקבל ממני סוף שבוע לך ולחברתך . כולל הוצאות דלק לסוד .

הרכב עבר ניקוי חול כמובן לפני הכל . הוחלק הוישר האחורי , כל הסמלים , הפסים בצדדים ועוד...

אני יכול לספר על האריקה 1.3 ברזיל שלי עד מחר ואני לא אסיים ( עדיין , זה רומן של 3 וחצי שנים שהתחיל על גרר לא פחות ולא יותר , לא סתם סטוץ )

היא נקנתה כי היא היתה חלום שלי ונמכרה לטובת חלום אחר .

נמכרה לחבר ! ( כמו כל המכוניות שהיו לי... עברו תחת שמי 10 מכוניות בדיוק )

אחד שמעריך כל מה שעשיתי ואת האוטו בכלל .

הפסדתי במכירה הזו עשרות אלפי שקלים ועוד כמה עשרות על זה שהיא נמכרה במחיר נמוך לחבר טוב .

אני מבסוט שהיא מגיעה לחבר ולא לאיזה שמוק .

היא גם תוגבל בהספק עד שאותו חבר יתרגל לכוח...

אני מעדיף להפסיד כמה עשרות אלפים ולא לראות אותה על עמוד או לחיות עם זה שמישהו נהרג או נפגע בגלל מה שעשיתי , גם אם זה בעקיפין .

עכשיו יש משהו חדש . בשלבי בנייה סופיים מבחינה מכאנית ( לא מבחינת פחחות )

עכשיו אני רוצה משהו קלאסי ( בנוסף ) שיוכל לשמש אותי ביום יום .

זו הסיבה לנפח קטן...

לא יכול להיות ביום יום עם צריכת דלק 1:4 ודי נמאס לי מהרכבת .

מצטער על התגובה שלא קשורה כל כך לנושא השרשור .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אני כמעט סגור על עצמי ,

פה ושם יש לי מחשבות על קאפרי מונמכת ושלא לדבר על אסקורט 2 דלתות עם ג'אנט 15 עם 8 אינץ' רוחב ( כבר בדקתי ויש מהסוג הקלאסי... שיתאים למראה , ד"א יבוא יפה גם על קאפרי )

אפילו חשבתי על פורד אנגליה מונמכת , כזו שהשתתפה שמירוצים בבריטניה . חמודה . אבל לא סקסית וזו הבעיה שלי איתה .

( ולא אני לא בחור שטוח אלא שאני לא מתחתן כי עם "רעיה" טובה אלא אני מתחתן מתשוקה ! )

אבל בגדול , מצאתי מה אני רוצה .

פרינץ' , למה ?

כאן התשובה : ( חמודה וסקסית )

אני בטוח שליאור שיחד אותך :evil: , אולי תחשוב שוב, לקפרי יש יותר אפשרויות שיפור, יותר קל למצוא אותם למכירה, חלפים יותר נגישים וזולים והיא בטח יותר יפה.

והכי חשוב אתה נישאר עם פורד.

אופיר

1973_ford_capri_rs_2l6_course_20_sb.jpg

32.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אם לומר את האמת - אני תומכת ברכישת פרינץ ליאשה - זה אוטו חמוד עם פוטנציאל אדיר. ועם כל הכבוד לקפרי - הפרינץ יותר חסכונית מבחינת דלק. חוץ מזה - לי יש שיטה לבחור רכב - מידת החיוך. ויש לי חיוך יותר גדול כשאני רואה פרינץ. הליאור הזה השפיע על כולנו...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אם לומר את האמת - אני תומכת ברכישת פרינץ ליאשה - זה אוטו חמוד עם פוטנציאל אדיר. ועם כל הכבוד לקפרי - הפרינץ יותר חסכונית מבחינת דלק. חוץ מזה - לי יש שיטה לבחור רכב - מידת החיוך. ויש לי חיוך יותר גדול כשאני רואה פרינץ. הליאור הזה השפיע על כולנו...

:screwy::agrue:

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לא דיברתי עם ליאור אף פעם . מלבד 3 מילים במפגש ברמת גן פעם אחת ו3 מילים במפגש אוני' לפני שנה וחצי בערך ( על למה הוא לא הצליח לבטח לי את האסקורט :evil: )

אכן , אני התלהבתי מהסירטונים שהוא נתן כאן...

ועכשיו אני מעוניין ברכב אספנות חמוד .

הפרינץ 1000 היא הדבר החמוד ביותר כאשר היא מונמכת עם ג'אנטים רחבים וזוג באקטים בפנים .

חוץ מזה שלא שללתי את הקאפרי או ה"אנגליה" , אני פשוט מעדיף פרינץ .

( ועזוב אותי מלהשאר עם פורד , חברה לא עושה לי את זה , דגם ספיציפי כן . אני לא גרופי של פורד או של כל חברה אחרת כולל האקזוטיות . לכל חברה יש דגמים מוצלחים או מאעפנים בלשון המעטה ואפשרויות שיפור ??? אני מחפש חיסכון בדלק . גם אם יהיו לי 200 כ"ס על הקאפרי היא לא תזוז לדעתי . הכל יחסי בחיים . לכן אני אעדיף קאפרי 1.6 על קאפרי 2.8 לדוגמא )

יש לך מס' של קאפרי ( מנוע קטן ) עם מחיר בהתאם למצבה ? תביא . אני מחפש , לא ?

אותו דבר לגבי פורד אנגליה .

דווקא יש לי הרבה חלקים לפורד שיכולים לחסוך לי בהוצאות...

אל תשכחו,

פורסם

גם פה הוא לא מפסיק לקשקש...

אולי תפסיק , חכה בקטנה (חודש וחצי) עד שיגמר הסמסטר, אני אמצא לך בובה של אוטו

אגב, כל המוצא פרינץ (או מיני) במצב סביר , מתבקש בדחיפות! לשלוח לי או ליאשה ה"פ.. (עדיף ליאשה)

שבוע טוב פצפוצון ותפסיק לשגע לחבר'ה פה את השכל , לא יפה.

נ.ב: הקאפרי האחרונה שראיתי (בונבוניירה!), באה לבקר את חבר שלי במוסך (בעל המכונית חיפש חלק לרכב - מוסך מורשה של פורד) הוא לא היה מוכן להיפטר מהרכב על אף הנדנודים שלי.. אז שכח מקאפרי.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
אני גם מעדיפה GM על פורד - אז מה? :D

:snipersmi :snipersmi :snipersmi:loco: :loco: :drinking::2gunfire: :2gunfire:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יאשה קשקשן שכמותך, אמרתי לך כבר לפני שבועיים על אנגליה 64 ב4K. ואמרת לי שאנגליה זה איכסה.

אני נפגעתי.

ושוב, לגביי האסקורט 2 דלתות מ76, עדיין לא החזירו לי תשובה. אבל המחיר בסביבות ה2K.

haters will hate

פורסם

יש רנו קארבל למכירה במוסך אוטו דן בחיפה צריך לדבר עם דני מספר הטלפון שלו 0528729288 בשעות היום מ 07 עד 20 ובשבת מאוחר יותר בבוקר.

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה .

רק שאין לי מושג איך האוטו נראה ( לא לפי השם לפחות... :roll: )

אני אנסה לאיית את השם לאנגלית לגוגל תמונות .

תצחקו תצחקו...

אל תשכחו,

• תוכן חדש...