Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיטוט ברחבי ה-EBAY הוביל אותי הפעם למכירות של שתי סופר קארס מדהימות....

האחת:

DODGE VIPER מודל 99

1000 כ"ס,0-100 קמ"ש ב2.8 ש', מנוע 10 צלינדרים נפח 8 ליטר מוגדש Supercharger

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Dodge-Viper-1999-Dodge-Viper-1000-HP-Lamborghini-Ferrari-killer_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6209QQitemZ4603604119QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

השנייה:

FORD GT מודל 2006

מנוע 8 צילינדרים נפח 5.4 ליטר מוגדש Supercharger

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ford-Ford-GT-NEW-2006-FORD-GT-ALL-OPTIONS-RED-Ferrari-Killer_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ116478QQitemZ4603794528QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

מבחינה חיצונית, לדעתי הוייפר לוקחת יפה יותר.

מבחינת כל השאר, נשאיר את הבחירה בידכם.... באיזו מכונית אתם הייתם בוחרים לו היה לכם הסכום הדרוש (בהנחה ששתי המכוניות היו באותו המצב) ?

manny0.jpg

d2_4.jpg

פורסם

אחחח... אילו חלומות... שתיהן יפהפיות..

אבל אם לבחור, אני חושב שהוויפר, רק בגלל שאני מעדיף מכוניות עם צורה "רגילה" ולא בתצורת סופר קאר (בבקשה לא לסקול אותי..).

פורסם

מצטרף ליאשה. עם כל כך הרבה אינצ'ים הוא בטח צודק.

המורשת של הפורד עושה את זה. והיא מגניבה. מאוד. אבל משתיהן הייתי לוקח את הGT40, כמה טוב להיות ממוצע קומה.

של

(כן, כן, אני מושפע מג'רמי)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עוד פעם מתחילים עם החלומות של אי ביי.

קצת מאי ביי אנגליה

זה חלום.

עם 926 ק"מ על השעון

97_2.JPG

או המכונית שמכרה הכי הרבה פוסטרים

d8_2.JPG

או אולי אתם רוצים אלפא

5b_2.JPG

או המכונית שיש לה סרט

3f_2.JPG

אייל

פורסם
זה כי אתה בגיל שעוד לא מסוגל להבדיל מה יפה...
חודש הבא 24 :roll: (זה הגיל שאפשר להתחיל, לא?) ..... שלא תשכח להגיד מזל טוב

וחוץ מזה אתה משוחד, חולה פורד...

• תוכן חדש...