Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפניי יומים הספידומטר הפסיק לעבוד. לאחר שבדקתי את הקבל שנראה בסדר גמור הלכתי למכון ספידומטרים שם פירקו את בית הקבל(או איך שלא קוראים לזה) וסיבבו אותו ידנית הספידומטר עבד.זאת אומרת שהביעה בתוך הגיר.

אחרי שיאצאתי מהמוסך הספידומטר חזר לעבוד אבל עם רעידות מואד משמעותיות. אתמול עשיתי נסיעה ארוכה(חרמון וחזרה) וכל הדרך הספידומטר עבד ו5 ק"מ מהבית שוב הפסיק לעבוד.

כנראה שאצטרך לפרק את הגיר,אז על הדרך החלטתי להחליף להילוך 5 יותר ארוך.השאלה היא איזה הילוך מתאים? של xsi 1600 או 1400 אשמח לשמוע המלצות וגם מקומות מומלצים ולא יקרים שיכולים לבצע את העבודה. תודה לעונים

106 ראלי דור ראשון !!!

פורסם

לא כתבת מהיכן אתה בארץ. תשובה מקצועית כזאת אני חושב שתוכל לקבל רק במוסך מורשה פז'ו שיש לו גם הידע וההכרות עם הרכב וגם ספרות טכנית וקטלוג חלפים של פז'ו.

אז ראשית כתוב מהיכן אתה ואז נראה איך מתקדמים הלאה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני גר בפתח תקוה,ולפי מה שהבנתי יש שני גלגלי שיניים אחד חיצוני שיושב על תושבת פלסטיק שנכנסת לגיר(אותו סובבתי וראיתי שהספידומטר זז) ועוד גלגל שיניים גדול שנמצא בתוך הגיר.

איך בדיוק אפשר לפרק אותו מבלי לפתוח את הגיר?

106 ראלי דור ראשון !!!

פורסם

אם אתה מעוניין בגיר ארוך יותר והגיר שלך הוא של ראלי מקורי - אני מוכן להחליף אתך. אני מחפש גיר קצר מקורי של ראלי על מנת להחליף את הגיר של ה 106S16 שלי. הגיר שלי במצב חדש ותקבל אותו עם אחריות.

לגבי שאלתך - ניתן להחליף רק את הכבל - פעולה פשוטה יחסית ולא יקרה ואני מניח שהבעייה תפטר.

אלון

• תוכן חדש...