Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חימום פנימי ב-205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארז, המפוח אצלה לא עובד, מה זה קשור למדחס?
שתזהה את הבעיה לפני שהיא רצה לחשמלאי!! אחרת אתה יודע מה יקרה...

חוץ מזה יכול להיות שמדובר רק בפיוז, בלי קשר למדחס.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרת אתה יודע מה יקרה ? :roll:

אה כן, אולי יסדרו לה את הבעיה או לחילופין יגידו לה מה הבעיה, והיא תחליט מה היא רוצה לעשות הלאה.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
הבנתי..איך קוראים לתרסיס??

ועד כמה הוא טוב?

דנה ברוך בואך לפורום!

הכנסי לאחד מסניפי הום סנטר ברחבי הארץ, וחפשי במחלקת הרכב, מפית ספוגה בחומר מונע אדים,

הנקרא בשם אנטי פוג!

המחיר לצרכן 15 שקל בלבד!

קים גם מטלית למריחה על השמשה , מבחוץ למניעת טיפות גשם על השמשה בעת גשם שוטף , אשר מקשה על הראייה, החומר דוחה את הטיפות!

המחיר 10 שקלים בלבד באותו מחלקת רכב בהום סנטר!

חורף חם ונעים!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אחרת אתה יודע מה יקרה ? :roll:

אה כן, אולי יסדרו לה את הבעיה או לחילופין יגידו לה מה הבעיה, והיא תחליט מה היא רוצה לעשות הלאה.

ובדיוק בגלל זה יש פה שרשורים כגון:

"הלך לי גיר ב20K, המוסכניק אמר שאני טמבל ושגיר עולה 30K, האם המחיר הגיוני?"

"כן! גם לי הלך גיר ב30K, והמוסכניק אמר שלא ניתן להשיג גירים אלא רק בחנויות המובחרות!, אה הוא גם אמר שבמקרה יש לו במחסן גיר חדש חדש בדיוק לאוטו שלי, ב300K ש"ח, האם המחיר הגיוני?"

"מה קרה לגיר שלך שמצריך החלפה?, והאם המחיר הגיוני??"

"המנורה בידית ההילוכים הפסיקה לעבוד!, אני לא יכול לנסוע ככה!, ומנורה עולה כ700K ש"ח, אז החלטתי לעבור דירה בכלל!, האם המחיר הגיוני??"

(ואז מגיע החכם)

"לא יעזור לכם!, כל הצרפתיות מחליפות גירים ב15K, כל טיפול יזום מצריך החלפת גיר - רק יפניות!!, המחיר של יפניות הגיוני??"

(ואז עוד חכם)

"אני לא יודע על מה אתם מדברים, אצלי בחשבונית מופיע: טיפול תקופתי, החלפת שמן מנוע +פילטר +גיר קומפלט עם צמות ב150K, מאיפה אתם מביאים את המחירים האלה!, אה, האם המחיר הגיוני?"

פורסם
תודה על העזרה..
לדעתי מדובר במנגנון שמאחורי הכפתורים שקפץ החוצה ממקומו. אצל זה קרה אחת לכמה חודשים, עד שיצקתי חיזוק של אפוקסי על המנגנון ועכשיו הוא כמו בטון.

אם בא לך לפתוח את המנגנון ולהתעסק מאחור - יתכן וזאת בעיה קלה לפיתרון.

אם אכן הלך המפוח (מה שלא מסביר למה ברור מיקום האוויר לא עובד..) - זה לא יגמר בזול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אילו מצחיקים אתם חוץ מ ZVIH אף אחד לא אמר לה כלום על הכותרת :lol: ,למי איכפת! בחורה בפורם עם GTI 205.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אילו מצחיקים אתם חוץ מ ZVIH אף אחד לא אמר לה כלום על הכותרת :lol: ,למי איכפת! בחורה בפורם עם GTI 205.
באמאש'ך אל תהרוס לי גבר אחשלי!

עוד שניה אני מוציא ממנה טלפון ואנחנו יוצאים לרייסים על נס הרים בשבת. :wink:

:grin:

פורסם

דנה שלום.

ברוכה הבאה לפורום.

למרות שאנו שמחים על כל תוספת של המין החזק לפורום -גם נשים/בחורות/נהגות אינן פטורות מקריאת הכללים וביצוע חיפוש בפורום.

לתשומת ליבך :idea:

פורסם

צביקה תגיד, יש לך או יש לך מושג מאיפה להשיג את הפין שנוגע בכפתור ושנכנס אל הלוח החשמלי של הכפתור שדנה מדברת עליו?(של תריסי האוויר)?

הוא פשוט נפל לי למעמקי הדשבורד הצרפתי המשובח וממש אין לי כוונה לפרק שם משהו מעבר ללוח שכבר הוצאתי,כדי להוציא אותו ,כי אני רק אעשה נזק.

תודה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה מדבר על חתיכת הפלסטיק הכתומה-צהובה-אדומה שיושבת חצי בתוך הכפתור וחצי בתוך הלוח, או על גליל הפלסטיק השחור שבסופו גלגל שיניים קטן?

אחד מהם יש לי בצד...

פורסם
אתה מדבר על חתיכת הפלסטיק הכתומה-צהובה-אדומה שיושבת חצי בתוך הכפתור וחצי בתוך הלוח, או על גליל הפלסטיק השחור שבסופו גלגל שיניים קטן?

אחד מהם יש לי בצד...

אני רואה שיש עם מי לדבר.

אני מדבר על הגליל עם גלגל השיניים, הוא נפל לי עמוק עמוק לבפנים.

יש לך מושג מאיפה להשיג אחד כזה?

האמת היא שכל המנגנון אצלי דפוק וגם הכפתורים שבורים מאחורה, גם הלוח החשמלי נותן לי רק עוצמה מלאה ואני לא יכול לשלוט על כך שיכנס אוויר רק מהרכב ולא מבחוץ ,אבל לפחות אני רוצה לשלוט על תריסי האוויר.

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כזה דווקא אין לי.

כמה נורא המצב מאחור אצלך? גם אצלי נשבר המנגנון, אבל שיפצתי אותו קלות, ועכשיו הוא עובד בסדר.

**********צביקה ועמית - חוויות מליל אמש , בה"פ בבקשה*********

פורסם

דנה שלום,

הבעייה שלך כנראה במאוורר הפנימי שיושב מתחת/מאחורי לתא הכפפות - תופעה ידועה. כשאת נוסעת מעל 50 קמש נכנסת רוח מבחוץ לתעלות ולכן כאילו פתאום האוורור עובד.

ישנם שני אפשריות עקריות:

1. הלך המאוורר וצריך להחליפו - סיפור לא זול בגלל העבודה - את המאוורר אפשר להשיג כמעט בכל פירוקייה - ניתן להתאים את זה של 1.4 ל GTI.

2. יש רק בעייה חשמלית - סיפור לא זול בגלל העבודה.

בכל מקרה - אם אין לך חוש טכני מפותח - או חברים עם חוש כזה - המוסך הוא הפתרון.

אלון

• תוכן חדש...