Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חימום פנימי ב-205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. הלך המאוורר וצריך להחליפו - סיפור לא זול בגלל העבודה - את המאוורר אפשר להשיג כמעט בכל פירוקייה - ניתן להתאים את זה של 1.4 ל GTI.

למה לא זול? זה בסך הכל 3 ברגים :roll:

החלפתי לחבר שלי ב205 1.4

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדהים לראות איך כשבחורה שואלת שאלה, כל התרנגולים מתחילים לקרקר....

דנה, ברוכה הבאה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

תודה לכולם על העזרה עזרתם לי מאוד..

פשוט לא הייתה רצועה על המדחס..תיקון של 100

מחפש ג'נט לפגי'ו 205...

או שכבר לאאאאאאאאאא

פורסם

רק רצועה והזגן עובד יופי וה GTI נוסעת טופי

מחפש ג'נט לפגי'ו 205...

או שכבר לאאאאאאאאאא

פורסם

הרצועה לא קשורה לכך שלא יוצא אוויר מפתחי האוורור...

מוזר!

לגבי הבחור ששאל למה יקר? לפרק את המפוח ב GTI דורש עבודה לא נוחה ולא ריווחית לרוב המתקנים. דורש פירוק נוסף של פלסטיקה כדי לאפשר גישה ובנוסף בד"כ דברים נשברים ולא חוזרים למקום. רוב המתקנים שאני מכיר - מתמחרים את כל האמור לעיל גבוה - כדי :

1. לשלוח את הלקוח למישהו אחר.

2. אם כבר לעשות עבודה מעצבנת כזו - אז לפחות להרוויח גם אם משהו לא ילך טוב - ואף פעם זה לא הולך טוב...

לכן אמרתי מחיר גבוה - מפוח שעולה 100 ש"ח בפירוקיה יכול להגיע בהחלפה במוסך ותיקון כזה למחיר של 300 ש"ח רק עבור עבודה - שזה פי 3 ממחיר החלק המשומש.

אלון

• תוכן חדש...