Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז דופק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זאת אומרת "אגזוז דופק"?

אולי יש חור בצינור הפליטה, או בדוד פליטה האחורי ומה שאתה שומע זה את האדים בורחים החוצה?

יעזור אם תציין את סוג הרכב במלואו (סוזוקי?!) שנת ייצור, נפח מנוע וכ'.

פורסם

יתכן וצנור הפליטה קבל מכה מאחור ממדרכה בזמן חנייה והתכופף ולכן הוא נוגע באיזה מקום במרכב. גש לאגזוזן שיאתר את הבעיה ויוכל לפותרה ע"י יישור או כפוף צנור הפליטה והרחקתו ממקום המגע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
יתכן וצנור הפליטה קבל מכה מאחור ממדרכה בזמן חנייה והתכופף ולכן הוא נוגע באיזה מקום במרכב. גש לאגזוזן שיאתר את הבעיה ויוכל לפותרה ע"י יישור או כפוף צנור הפליטה והרחקתו ממקום המגע.

זה רק אני או שיש פה מסר סמוי??? :shock: :shock: :shock:

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

יש מסר גלוי ולא סמוי והוא מה התקלה ואיך מתקנים אותה מקצועית והנה פותח השרשור מאשר את אבחנתי וכעת השאלה איך מתקנים. כמובן שבכל רכב שונה השיטה איך להרחיק את צנור הפליטה מהמרכב.

בחלק מהמקרים זה ע"י כפוף או משיכת זרועות החיבור בחלק אחר זה ע"י חימום בלהבה של צנור הפליטה וכיפופו, כל מקרה לגופו.

• תוכן חדש...