Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיג עולה בערך 500 שקל .. וכרגע אני קצת קצר במזומנים הצמיגים דיי שחוקים

העניין הוא שאין לי כסף עכשיו לקנות 4 צמיגים וגם ככה מדובר על צמיגים סבירים של פירלי P6000 ולא משהו ברמה גבוהה אלא אם כן למישהו יש המלצה על צמיג טוב ומקום זול יחסית אני מאזור השרון.

ואם כן איפה עדיף למקמם מקדימה איפה שהשחיקה גבוהה יותר או מאחורה (לפני כמה זמן החלפתי את הקדמיים עם האחוריים בגלל השחיקה הרבה יותר)

185.55.15

פורסם

בד"כ שמים מקדימה את הצמיגים היותר טובים ובקשר להמלצה על צמיגים במידה שלך תריץ חיפוש תמצא הרבה המלצות על כל מיני צמיגים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
בד"כ שמים מקדימה את הצמיגים היותר טובים ובקשר להמלצה על צמיגים במידה שלך תריץ חיפוש תמצא הרבה המלצות על כל מיני צמיגים.

לפי דעתי החדשים צריכים להיות מאחור, אלא אםא אתה רוצה להיכנס להיגוי יתר כל הזמן (מנסיון)

מעבר לזה שאם הצמיג הישן מאחור והוא מתפוצץ, יהיה קשה יותר להחזיר את השליטה לרכב... הזנב יזרק

הצידה.

4 צמיגים חייבים להיות תקינים. צמיגים זאת השקעה משתלמת

פורסם

פחות מ300????

נאמר לי שצמיג עולה בין 400 ל500 שח וזה בגלל שמדובר בחתך אחר 55.. שהוא צר יותר וידה ידה ידה.. פחות מ300 זה לא הגיוני אלא אם באמת המידה היא סטנדרטית ולכן זה זול משמעותית..

זאת בדיוק השאלה

אם צמיג אחורי חס וחלילה מתפוצץ אתה מת אין שליטה ברכב בכלל ואתה תזרק לאן שלא תרצה לעומת אם קורא משהו לצמיג מקדימה.. אבל שוב פעם הקדמיים נשחקים יותר וההיגוי מקדימה ..

פורסם

באיטליה הרכב הגיע מהחברה של 195/50/15, אני נסעתי תקופה מסויימת עם המידה הנ"ל(עד שעברתי ל16), והרכב הרגיש הרבה יותר טוב.

המחיר אמור לנוע בין 300 - 400 ש"ח, לצמיג סביר פלוס כמו P6000.

אל תתפשר לך על סט צמיגים שלם.

מקום - חיפה.............אם אתה בסביבה אוכל לעזור לך.

בהצלחה שלומי

בהצלחה שלומי

פורסם

אם אתה קצר במזומנים אז המקום הטוב ביותר בשבילך הוא כמובן אנטון הידוע מיפו אשר זוכה רבות לפרסום בפורום.

אני החלפתי אצלו השבוע צמיגים במחירים נמוכים משמעותית מכל מקום אחר.

אמנם הרבה חושבים שמדובר במקום חאפר ולא מקצועי אבל סה"כ מדובר בפנצ'ר מאעכר ואם אתה יודע איזה צמיג בדיוק אתה רוצה ומה צריך לבדוק כשקונים את הצמיג אז אין שום בעיה להיכנס לאנטון ואפילו מומלץ מאוד.

פורסם
פחות מ300????

נאמר לי שצמיג עולה בין 400 ל500 שח וזה בגלל שמדובר בחתך אחר 55.. שהוא צר יותר וידה ידה ידה.. פחות מ300 זה לא הגיוני אלא אם באמת המידה היא סטנדרטית ולכן זה זול משמעותית..

ארבעה פירלי P6000 במידה 185/60/14 עלו לי 1200 ש"ח, בצמיגי כחלון ברשל"צ. וזה כלל גם כיוון פרונט זריז.

לדעתי כל צמיגי כחלון שייכים לאותה המשפחה. אני יודע שהסניף באזור שייך לסבא של הבחור מרשלא"צ...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
צמיג עולה בערך 500 שקל .. וכרגע אני קצת קצר במזומנים הצמיגים דיי שחוקים

העניין הוא שאין לי כסף עכשיו לקנות 4 צמיגים וגם ככה מדובר על צמיגים סבירים של פירלי P6000 ולא משהו ברמה גבוהה אלא אם כן למישהו יש המלצה על צמיג טוב ומקום זול יחסית אני מאזור השרון.

המלצה חמה על היפר צמיג בצומת סגולה 039315555 תגיד שבאת מCARSFORUM.

אם כן איפה עדיף למקמם מקדימה איפה שהשחיקה גבוהה יותר או מאחורה (לפני כמה זמן החלפתי את הקדמיים עם האחוריים בגלל השחיקה הרבה יותר)

עדיף קדימה מכיוון שרכבך הנעה קד וגם מכיוון שיכולת הבלימה וההיגוי היא בעיקר בסרן הקדמי.

185.55.15

12345

STI 2004

פורסם

צמיגים חדשים הולכים מאחורה,

זה גם מה שלי נאמר ע"י פנצ'רמאעכר שאני סומך עליו, לפני שבועיים בערך.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם אני ממליץ על היפרצמיג בצומת סגולה (שמאלה אם אתה בא מכיון סירקין או ישר אם אתה בא מכיון ירקונים, ממוקם אחרי השטיפת רכבים) מקום מעולה, התקנתי שם קרוב ל 12 צמיגים כבר.

פורסם

אף על פי שכולם אומרים שאת הצמיגים הטובים שמים מאחורה, בספר הרכב כתוב מלפנים. אני לא מבין למה כולם אומרים מאחורה? אפשר הסבר? אם שמים את הטובים מקדימה, הפניות,תאוצות,בלימות יותר טובות.

אבל אז התחת יכול להזרק ביתר קלות אם הצמיגים מאחור דפוקים. דילמה קשה :/

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אל תחשבו שאם צמיג מתפוצץ מקדימה זה פחות מסוכן.

לא ממש נדיר - אם הצמיג הקידמי מתפוצץ באמצע סיבוב ישנה העברת משקל חריפה לסרן הקידמי והחלקה

מידית וקשה לתפיסה.

לדעתי, צמיגים חדשים למקדימה.

רוב מלאכת הבלימה נעשית מקדימה, האצה נעשית מקדימה (במקרה של HGT) ולא פחות חשוב הוא מלאכת ההיגוי.

אביחי

• תוכן חדש...