Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

מחר אני מחליף את כול הציר האחורי באוטו(פיז'ו 306 שנת 95 XN ) המחיר שהבנדאם דורש על צרי משופץ/משומש זה 450 שקל.

האם המחיר יקר ,או בסדר?

תודה לעונים.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

סליחה על ההידחפות

מה יהיה מחיר הגיוני לגיר רגיל של 306 משופץ וגם חדש כולל הרכבה.

כמו כן הבנתי שיש לגיר הרגיל שני סוגים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

450 שקל על סרן משומש ,לא כולל עבודה.

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם
450 שקל על סרן משומש ,לא כולל עבודה.

אתה קונה חתול בשק.

שקול לשפץ את הסרן שלך (הח' מיסבים ומה שצריך מסביב) - זה יעלה קצת יותר אבל ככה אתה בטוח שעוד חודשיים הבעיה לא תחזור על עצמה...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז ככה, אם הסרן לא שחוק אבל המייסבים יבשים במקצת אז :

300 שקל סט אטמים מושלם.

500 שקל עבודה, תלוי במבצע ובאייכות העבודה.

אם הפינים של הזרועות שחוקים בצד אחד או בשנייהם יש להחליפם, מייסבים מחליפים בכל אופן כנ"ל גם אטמים,עלות העבודה תשתנה בהתאם היקף התיקון.

4 מייסבים, כ 300 שקל

סט אטמים מושלם,300

כל פין מקורי, כמדומני בסביבות ה 550 לפני מע"מ.

עלות עבודה,אם יש צורך להחליף את שני הפינים אז עלות כוללת היא להערכתי כ 1000 עד 1500 ש"ח כאשר ישתכנו פערים במחירים בין המוסכים ובטוח גם פערים באייכות העבודה לכן יש לבחור את המבצע

במשנה זהירות.

הרבה יותר זול לקנות סרן דיסק 306-קסארה מדגמים צעירים, לגרזם בלבד ולנסוע בעלות מעורכת של 1400 עד 1500 שקל !, גם סרן חדש,גם קאליפרים אחוריים חדשים,וגם נשארו התופים שניתן למכור חלקים מהסרן הלאה ולצמצם עלויות.

לסיום,בנוגע לשיפוץ סרן 450 שקל יספיקו לבורקס וגריז בלבד, זהוא סכום חיוב לא רציני ולדעתי מצדיק בדיקה נוספת של מהות ההצעה.

בהצלחה.

פורסם

אין טעם לשים סרן דיסק אחורי על 306 XN.

1. מיותר לחלוטין , עם מנוע 1400 אתה לא צריך את הבלימה המשופרת , וזה גם מלכלך את הג'אנטים כל הזמן.

2. תהיה עלות נוספת של כבלי הנדברקס ומשאבה מרכזית שונה.

3. פחות 306/ZX/קסארה ספורטיבית יותר תוכל ליהנות מהסרן הנ"ל :wink: .

4. קשה בהרבה לנעול גלגלים אחוריים - בעייתי בג'ימקאנות :-D .

בקיצור - לא מוצא בזה תועלת. לא במקרה הזה.

לגבי ה-450 ש"ח - כמו שפותח השרשור כתב , מדובר בעלות סרן תופים משומש בלבד. לא משופץ ולא נעליים.

לפותח השרשור - שלחתי לך ה"פ.:idea:

פורסם

שמר,איזו השקעה של הודעה !

לגבי הדיסקים זה היה סתם רעיון/הצעה שהעלתי, מה לעשות אני קצת שרוט בנוגל למתלים/ברקסים,אם מחליפים אז משפרים, זה המוטו שלי.

אם אתה אומר שהציעו לבחור סרן משומש סגור ב 450 אז ישנה סבירות שזה לא כולל עבודה ולמעשה אין שום תועלת בלהחליף ישן בישן, יש צורך לפתוח.

ואם כבר מחליפים לסרן דיסק ב 1400 שכחת להוסיף לי להודעה את הצורך ברגולטור או ווסתי בלימה,

ולגבי הנדברקס,למי שזה לא עובד/מתקשה לנעול בגימקאנות שיחליף מוסכניק.

פורסם
יוני ,אתה שרוט בלי קשר. :roll:

נו..אתה יודע, זה הגיל,

ראיתי רק את הודעתו הראשונה ושם לא צויין אם כולל עבודה או המחיר.

ולגבי מתלים-ברקסים, אני באמת שרוט,לא יצא לי להכיר הרבה אנשים שהוציאו 6000 שקל על תושבות גומי מוקשח למתלים קדמיים/אחוריים בצרפתיה מקרטעת :wink:

• תוכן חדש...