Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

היום החלטתי שאני רוצה או יותר נכון חייב לשדרג את הרכב!

למי שלא יודע, אני בעל הונדה סיויק 99, ומה שבאמת היה חסר לי בהונדה זה כוח ומהירות.

בנוסף,הייתי מוותר על כמה חיסרונות של ההונדה כמו צריכת דלק גדולה יחסית

והעניין שהיא יותר מידי קרובה לכביש! (כאילו נמוכה...) :x

הציפיות שלי מהרכב החדש הם כאלה:

- מעדיף ידני, הספיק לי מהאוטומט. לא בשבילי.

- אני יודע שזה לבקש יותר מידי, אבל צריכת דלק מופחתת מההונדה. (אני עושה 60 ק"מ ביום)

- כוח! לא רוצה להרגיש את הקושי לסחוב 4 אנשים בעלייה סבירה.

- מה אתם אומרם על דיזל? :roll: (זה באמת אומר שהתייאשתי.)

על סכומים נדבר אח"כ, לא מהווה בעיה כרגע.

תודה מראש לכל העונים.

marksab

פורסם

פורשה קאיין טורבו/מרצדס ML63/ ריינג'רובר עם המנוע 4.8סופרצ'ארג'..

מספיק כח, לא קרוב לכביש.. אני חושב שיש אפשרות לידני.. מקום ל 5 אנשים..

אתה אמרת שהכסף לא מהווה בעיה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמו שנאמר כאן, אחד מהדיזלים של VAG יכול להיות מתאים בשבילך.

נניח גולף TDI עם 140 כ"ס וגיר DSG, או סיאט אלתיאה עם אותו מנוע וגיר (הרבה יותר יפה, לטעמי).

רק אל תצפה ליכולות ספורטיביות מדהימות, אם כי השיפור מההונדה שלך יהיה אדיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוא לא ציין שהרכב חייב להיות חדש,

אפשר למצוא רכבים חזקים מה2.0 TDI.

מה שלא מסתדר זה - חסכוני בדלק?

אם קונים רכב ב200K רק הירידת ערך בסביבות

2000 ש"ח לחודש+ביטוח יקר יותר+איתוראן..

60ק"מ כפול 30 =1800.. זה לא הרבה ק"מ לחודש..

אז למה דווקא חסכוני בדלק?

תומר.

פורסם

גולף GTI MK4 יכולה להתאים, המנוע (יש לי אחד כזה:-D ) בעל 150 כ"ס אמנם לא הכי חזק, אבל אצלי הוא עושה את העבודה בכיף ובלי מאמץ מיוחד, כולל עליות כשהרכב מלא שוב בלי מאמץ מיוחד.

המנוע דווקא דיי חסכוני ואפשר להגיע איתו בנסיעות רגילות ל12 ק"מ לליטר. הגולף מרווחת ונוחה ובגרסה של הGTI מאובזרת טוב.

זאת אחת האפשריות היחדיות לרכב חזק יחסית,ידני שלא ישתה לך את הכיס (אהם..אמיפרזה טורבו..אהם) ושהוא אינו דיזל..כמו כן מנועי הדיזל של VAG גם כן מעולים..בהספקים הגבוהים הם מספקים הרבה כח בסלד נמוך ותאוצות טובות..שוב גולף TDI 120-140 כ"ס יכולה להיות אופציה טובה גם כן.

אם לא..אז ב.מ.וו320D יכולה להיות אופציה טובה.

1.8T 8)

פורסם
כמו שנאמר כאן, אחד מהדיזלים של VAG יכול להיות מתאים בשבילך.

נניח גולף TDI עם 140 כ"ס וגיר DSG, או סיאט אלתיאה עם אותו מנוע וגיר (הרבה יותר יפה, לטעמי).

רק אל תצפה ליכולות ספורטיביות מדהימות, אם כי השיפור מההונדה שלך יהיה אדיר.

רוני

רוני תודה רבה.

תוכל לציין מחירים?

פורסם
הגולף מרווחת

מרווחת למי? עגלת סופר מרקט יותר מרווחת, הוא עוד יילך לקנות גולף מרווחת בגלל ההמלצה הזאת...

פורסם
גולף GTI MK4 יכולה להתאים, המנוע (יש לי אחד כזה:-D ) בעל 150 כ"ס אמנם לא הכי חזק, אבל אצלי הוא עושה את העבודה בכיף ובלי מאמץ מיוחד, כולל עליות כשהרכב מלא שוב בלי מאמץ מיוחד.

המנוע דווקא דיי חסכוני ואפשר להגיע איתו בנסיעות רגילות ל12 ק"מ לליטר. הגולף מרווחת ונוחה ובגרסה של הGTI מאובזרת טוב.

ותסב אותה לגז!

פורסם

על אף שאני אוהב את מנועי הדיזל המודרניים, אינני חושב שיש הצדקה לרכוש רכב בעל מנוע דיזל בקילומטראג' המצוין (אלא אם יש לך פטור מתשלום אגרת רישוי).

במידה והמחיר לא מרתיע אותך, אזי יתכן שהסיוויק החדשה (5 דל') יכולה להיות אופציה מעניינת כך גם סיאט ליאון TFSI (כוח...משמעות הדבר היא תצרוכת דלק מוגברת). השאלה היא האם הן מספיק מרווחות עבורך (המשפחתיות הגדולות כבר באות בדרך כלל בתצורה אוטו' ואם המקום חשוב לך אזי כנראה שתצטרך לותר על הדרישה לגיר ידני).

פורסם
רוני תודה רבה.

תוכל לציין מחירים?

גולף TDI עם 140 כ"ס ותיבת DSG תעלה 180 אלף שח.

סיאט אלתיאה (שמועדפת עליי, אגב) עם נתונים זהים תעלה 173 אלף שח.

יש גם את האחות השלישית האוקטביה 2 שאמורה להגיע בארץ בזמן הקרוב.

• תוכן חדש...