Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנדה 4X4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה וחצי בטיול לאיטליה ניתקלתי על הר הווזוב (הר געש פעיל) ממש בקצה, בפיאט פנדה שנות השמונים עם הנעה לארבעת הגלגלים, גם בארץ יצא לי לראות אחת מישהו מכיר ויודע?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש כמה כאלו. אם אני לא טועה,חברת מקורות קנתה בשעתו כמה פנדות 4X4 מנועי 1000 FIRE ובחיפה ראיתי לפחות אחת לבנה שמסתובבת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ראיתי אחת בירושלים ליד מוסך פיאט

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
לפני כשנה וחצי בטיול לאיטליה ניתקלתי על הר הווזוב (הר געש פעיל) ממש בקצה, בפיאט פנדה שנות השמונים עם הנעה לארבעת הגלגלים, גם בארץ יצא לי לראות אחת מישהו מכיר ויודע?-רן

הפנדה יוצרה גם במהלך שנות ה-90 (למעשה אני לא יודע אם ומתי הפסיקו לייצר אותה) והיא מאוד נפוצה

גם היום, בעיקר באיזורים הכפריים יותר של איטליה.

במהלך חייה הארוכים (משנת 1980) זכתה הפנדה לשלל גרסאות לפי החלקים הזמינים במחסנים של

פיאט - מנועים ממנוע 650 סמ"ק בפנדה 30 (2 צילינדרים מקורר אויר מה- 126), 900 בפנדה 45

(מהפיאט 127), 850 סמ"ק בפנדה 34 (מוצאו מהפיאט 850, יש אחת שחורה ברעננה), 965 סמ"ק

בגרסת ה- 4X4 של שנות השמונים (מהאוטוביאנקי), מנועי FIRE בנפח 770, 1000, 1100, וגם

גרסת דיזל (1300). במחלקת ההינע - כאמור, גרסת 4X4, גרסת 5 הילוכים, וגרסה אוטומטית עם

הגיר הרציף של האונו סלקטה.

:turn-l:
פורסם

בצפון איטליה (הדולומיטים) הן ממש נפוצות. בקורטינה ראיתי המון כאלו.

כנראה שכמו רכבי 4X4 "משפחתיים" רבים הן מתאימות במיוחד לתנאי החורף האירופאי המושלג. לא נראה לי שהמכלולים ממוגנים מספיק לטיולי שטח בסגנון ארה"ק.

אגב, גם לפנדה החדשה יש גרסת 4X4.

פורסם

נתקלתי באחת 4X4 לבנה בהרצליה.

בלטו לי מגני הבקליט האחורי שהזכירו סורגים כמו של משאית ונדמה לי שהיו צהובים.

לפני כחודשיים

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הבוקר ראיתי אחת בפקק מגהה לכיוון ת"א בכביש מס' 1.

צבע כחול כהה, מגן חזירים (!) שלא ברור לי לפחות האם הוא תוספת מאוחרת או אביזר מקורי.

במבט חטוף נראתה חבוטה למדי, אבל לא חותם על זה. ראיתי אותה בחטף.

גבוהה באופן בולט לעומת פנדה רגילה, כיתוב 4x4 sisley בתחתית הדלת השמאלית.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
נתקלתי באחת 4X4 לבנה בהרצליה.

בלטו לי מגני הבקליט האחורי שהזכירו סורגים כמו של משאית ונדמה לי שהיו צהובים.

לפני כחודשיים

ישי

אם אתה מתכוון לאחת שנמצאה לא רחוק מתחנת הרכבת, אז היא נעלמה....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
נעלמה....
אכן ראיתי אותה לא רחוק מהרכבת.

נעלמה ???? מה פרוש ?

פשוט כדי שלי לא יקרה אותו דבר.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

היתה לי פנדה 900 82 במשך 10 שנים

רכב מקסים ורענן

עם אמינות טובה מאוד (אין מה שיתקלקל)

עיקר הבעיה היתה החלודה שלמרות שהרכב חנה תחת גג מקורה ופעמיים בשנה ווקס החלודה היתה בעיה רצינית.

שלי היתה "מאובזרת" עם מד סיבובי מנוע דיגיטאלי, מד טעינה, השהיה לתאורה פנימית (מה לעשות למדתי אלקט') שפריצרים חשמלים (קדימה+אחורה) וטאסות של אונו...

לא ידוע לי על יבוא של 4X4 לארץ,

בשנת 82 הגיעו ביבוא מסודר דגמי 45 ו 34 וב 83 רק דגמי 45 ו S45 רמת גימור גבוהה יותר.

דגם ה SISLEY הוא אכן בעל הנעת 4X4 והוא לא הגיע ביבוא רגיל

גם דגמים עם גג ברזנט לא הובאו ביבוא רגיל .

קיימות עדיין בודדות שמסתובבות על כבישי הארץ במצב גרוע.

pandistasisley4x4.jpg

sisly.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היתה בזמנו (7-8 שנים?) פנדה 4X4 שחורה ברחוב גלגלי הפלדה בהרצליה. נדמה לי שביבוא אישי.

אם זה עוזר במשהו.

• תוכן חדש...