Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערפל וטל היום בלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכבישים ממש מסוכנים בשעה הזאתי לא רואים ממטר הדלקתי פנס ערפל אחורי+הדלקתי את ה-4 מהבהבים בקטעים הממש מעוורים.

מקווה שהלילה הזה יעבור בשלום על כל הנהגים!

לילה טוב ובטוח

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל על הזמן...

פחד לנסוע!!

ועוד עצר לידי ברמזור אופנוען שכיוונתי אותו, הוא נסע קצת לפניי...

פ-ח-ד!!!

גם אני נסעתי עם אורות ערפל ו4 מהבהבים...

ותמיד יהיה תא הדביל שישים אורות גבוהים כדי "לראות טוב יותר"...

נעל!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כן. היום בפעם הראשונה נסעתי בערפל כזה... האמת אני די פחדתי... אני נוסע בחוצה שומרון, 100 קמ"ש, ולא רואה כלום. לא מכינים אותך בשיעורי הנהיגה לכזה דבר...

אחרי גם כשנכנסתי לעיר שלי זה היה אפילו יותר גרוע. פתאום גם מטר ממני אני לא רואה כלום.

וכן אני הטמבל שהדליק אורות גבוהים. ניסיתי הכל בשביל לראות משהו. לא בכביש המהיר. רק בעיר שלי. ניסיתי אורות גבוהים, סינוור אותי ולא עזר בכלל, כל האיתותים, פנסי ערפל, הכל, לא רואה כלום. בסוף כיביתי את האורות היה הכי טוב. רואים הרבה יותר. כמובן רק במהירות כמעט אפסית וזה כבר כשאני בתוך השכונה...

טוב. לילה טוב. חוויה לא נעימה נהיגה ראשונה בערפל...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

השעה כרגע 8:50 בבוקר והערפל עדיין לא התפזר, אנחנו ממתינים כדי שנוכל לצאת לטיול על האופנועים ולא לוקחים סיכון עם ראיה לקוייה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אזור המרכז, קרוב לשדה התעופה בן גוריון, כרגע נאמר בחדשות שגם טיסות נדחות בשל הערפל, ומטוסים הרוצים לנחות מופנים לשדה התעופה בעובדה.

הערפל אמור להתפזר לקראת הצהריים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כן. היום בפעם הראשונה נסעתי בערפל כזה... האמת אני די פחדתי... אני נוסע בחוצה שומרון, 100 קמ"ש, ולא רואה כלום. לא מכינים אותך בשיעורי הנהיגה לכזה דבר...

אחרי גם כשנכנסתי לעיר שלי זה היה אפילו יותר גרוע. פתאום גם מטר ממני אני לא רואה כלום.

וכן אני הטמבל שהדליק אורות גבוהים. ניסיתי הכל בשביל לראות משהו. לא בכביש המהיר. רק בעיר שלי. ניסיתי אורות גבוהים, סינוור אותי ולא עזר בכלל, כל האיתותים, פנסי ערפל, הכל, לא רואה כלום. בסוף כיביתי את האורות היה הכי טוב. רואים הרבה יותר. כמובן רק במהירות כמעט אפסית וזה כבר כשאני בתוך השכונה...

האבולוציה הייתה אמורה להכין אותך לדבר כזה , מסתבר שהיא פסחה עליך.

אני יודע שאני מעליב אותך , ואפילו מתנצל , אבל אתה פשוט סכנת נפשות לסובבים אותך. לא פחות.

דבר ראשון - כלל לשאר הקריירה המוטורית שלך. ולא משנה אם זה אור יום מלא ,חושך ,גשם,ערפל

וכו'.

אתה לא רואה - תאט !!!! GOD DAMN IT !!!

אתה מתאר לך מה היה קורה אם הכביש היה נגמר לך פתאום ?

או גרוע מזה , מישהו אחר ,עם קצת תובנה - היה נוסע יותר לאט ?

או חלילה אופנוע שנוסע לאיטו בגלל הערפל ? היית הורג אותו במקום , לא פחות.

אני כבר לא מדבר על עניין האורות הגבוהים - כמה שלא טוחנים את זה , הרבה טועים.

אבל השיא הוא הנסיעה שלך בלי אורות !!!!

אלוהים ישמור - גם ככה הראות אפסית , אתה עוד מתחזה ל"מפציץ החמקן" ?

חשבת פעם שהאורות מיועדים גם בשביל שיראו אותך ??

סע בכביש מהיר ומואר , בכלל לא צריך אורות -יש תאורת חוץ.כנ"ל בעיר בד"כ.

זה פוטר אותך מהדלקת אורות ??

מי נתן לך רשיון , מי ? בשיא הרצינות ...:evil:

פורסם
לא מכינים אותך בשיעורי הנהיגה לכזה דבר...

כן אני הטמבל שהדליק אורות גבוהים.

בסוף כיביתי את האורות היה הכי טוב.

1.תתנחם-את רוב לומדי הנהיגה בישראל לא מכינים לעוד הרבה דברים.

2.אני חושב שהמילה טמבל לא מספיק חזקה.

3.ועם זאת-אתה עדיין כאן כדי לספר לנו על זה. אני שמח שאני לא נאלצתי לצאת אתמול מהבית.אחרת עוד היתי מתנגש בילדים אידיוטים וחסרי ניסיון שראו לנכון ליסוע בלי אורות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

נסעתי אתמול בלילה (בסביבות 1:00 לפנות בוקר) לכיוון עפולה..

היה ערפל כל כך כבד וכל כביש הסרגל הייתי על 40!:shock:

שלא נדבר על כל הוואדי ששם נסעתי על 60.

פורסם

אתמול, בדרך חזרה מההורים בצפון, כל בדרך ליווה אותנו הערפל. בחלק מהמקומות אמנם הוא היתפזר אבל בחלק מהמקומות זה היה כמו קיר... לא רואים כלום...

בחלק מהמקומות זה היה מצחיק. נוסעים במהירות של 100 בערך, הכביש פנוי, ראות טובה, ופתאום, קיר! מרחוק זה ניראה כמו ראות לא טובה של האופק ביגלל תאורת דרך דפוקה... כשמגיעים רואים שהתאורה כן דולקת, אבל לא מורגשת. חושך מוחלט! רכבים שנוסעים במרחק של 20 מטר ממך לא ניראים גם כאשר הם מדליקים אורות ערפל ו4 מאותתים... ברקס. 4 מאותתים. אורות ערפל.

מהירות של כ 20-30 בכביש... ופיתאום, איזה "חכמולוג" מזגזג בין הנתיבים כאשר הוא מצויד באורות גבוהים ומהירות של כ 100+... :|

את האמת, נתתי לו לעקוף בשימחה... הוא היה באחד הנתיבים השמליים.... נקווה שלא "הוריד" אף אחד.

לא לישכוח לכבות את האורות ערפל כשיוצים מהטווח של הערפל, זה יכול לשגע נהגים אחרים!

אגב, היו "אבדות" אתמול?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתה באמת מקרה אבוד, אני לא יודע מי נתן לך רשיון או איך לא זימנו אותך עדיין לבדיקה אצל פסיכולוג או משהו...

להיות מפגר ברמה כזאת זה כבר מוגזם, מילא אתה מסכן את עצמך אבל למה לסכן אחרים עם הטיפשות שלך...?

ולגבי הערפל והטל... גם יום חמישי אחרי 22:00 היה ערפל כבד בכביש ב"ש-דימונה (לאחר שעברנו חצי מהדרך)... היו קטעים שאי אפשר היה לראות כמעט כלום...

גם לאחר שנכנסנו לעיר היה ערפל כבד, פעם ראשונה שאני נוהג בערפל כזה בתוך העיר (מחוץ לעיר כבר היו מקרים), צריך להיות עירני במצבים כאלו...

דרך אגב, הנה כתבה בנושא...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3182222,00.html

• תוכן חדש...