Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .. :] קוראים לי דודי אני בן 17 וחצי עוד חודש בערך נגמר לי המלווה ואני צריך עזרה בקשר למערכת טובה

Pioneer 4750

המערכת הזו טובה .?

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1741829

שווה לקנות אותה עם הרמקולים האלה... ?

בקיצור אם לא המערכת הזו.............. אני צריך המלצה למערכת טובה יש לי תקציב של עד 1000 שקל

רמקולים יש לי הבעיה זה מערכת ואני לא מהמגזימים שצריכים מגבר ובאסים וכאלה רק מערכת ורמקולים ושישמעו טוב ונקי .... תודה דודי

פורסם

חחחח הייתי רוצה לשמור את ההודעה שלך ולהראות לך אותה עוד חודש שתבוא לפה לבקש המלצה למגבר

וסאב :)

בכל אופן בתקציב הזה הייתי ממליץ לך לחפש משו בלוח יד שניה. קומפוננט פשוט ורדיו דיסק.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
שלום .. :] קוראים לי דודי אני בן 17 וחצי עוד חודש בערך נגמר לי המלווה ואני צריך עזרה בקשר למערכת טובה

Pioneer 4750

המערכת הזו טובה .?

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1741829

שווה לקנות אותה עם הרמקולים האלה... ?

בקיצור אם לא המערכת הזו.............. אני צריך המלצה למערכת טובה יש לי תקציב של עד 1000 שקל

רמקולים יש לי הבעיה זה מערכת ואני לא מהמגזימים שצריכים מגבר ובאסים וכאלה רק מערכת ורמקולים ושישמעו טוב ונקי .... תודה דודי

גם אני כמו רבים מחברי הפורום לא מגזימים, אבל צריך מגבר וצריך סאב זה רק עניין של זמן כמו שכבר אמרו לפני..

בכל מקרה:

1. זה מחיר יקר, יש אופציות זולות יותר וטובות יותר.

2. בתקציב של 1000 ש"ח הייתי מציע לך לחסוך עוד כמה לירות לכיוון ה1200-1300 ש"ח, ולרכוש לך מכשיר יד שניה לדוגמאת פיוניר סדרה 6/7 או מכשירים של JVC 700/800 ולשדך להם קומפוננט אפילו פשוט לדוגמאת מורל פולס\ליטנינג אודיו בולט\דרגסטר או אפילו BPR של מגנט או משהו דומה.

מכשירים ניתן למצוא באיזור ה600-800 ש"ח, וקומפוננטים באיזור ה350-500 ש"ח.

under construction..

פורסם

מכשירים ניתן למצוא באיזור ה600-800 ש"ח, וקומפוננטים באיזור ה350-500 ש"ח.

אחי אני לא מבין מזה קומפוננטים וכל אלה דבר לעניין לאחד שלא מבין בכל העסק של זה אני סך הכל רוצה לשמוע מיזרחית וטראנסים שישמעו בן זונה חזק ונקי ...
פורסם
תקרא את ה FAQ, קומפוננט זה פשוט סט רמקולים לקדימה.

ב

FAQ

אין את זה אבל הבנתי למה התכוונת...תודה

על הדרך יש לי רמקולים ברכב של

VOYAGE 300W

3 way

טובים ?

פורסם

HU של ALPINE בלבד. האחד והיחיד.

אחוריים של מורל פולס 6*9.

ועוד דבר שלא פחות חשוב

סע רגוע ואל תשכח כי אתה לא לבד על הכביש!

• תוכן חדש...