Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 - המלצה לצמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 307 שלי ( 205/55/16) , מורכבים 4 צמיגי מישלין PILOT W , עברו 40K ק"מ ב 3 שנים בנהיגה ספורטיבית, השניים הקדמיים נראים די יבשים והסוליה שלהם, למרות שנראית מספיק עבה, קצת מתפוררת, לכן נראה שהגיע הזמן להחליף. קצת שאלות:

1. הצמיגים האחוריים נראים חדשים לגמרי, מן הסתם רוב העומס מופעל על הקדמיים , אך מדוע האחוריים לא "מתפוררים" ?

2. המלצות לצמיגים במידה הנ"ל? מאד נהניתי מהמישלין, אך אם יש אופציה נחמדה יותר אשמח לשמוע וכמובן גם היכן לקנות.

3. בעבר הוחלפו כל 4 הג'נטים - הצריך כיוון פרונט?

תודה לעונים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
ב 307 שלי ( 205/55/16) , מורכבים 4 צמיגי מישלין PILOT W , עברו 40K ק"מ ב 3 שנים בנהיגה ספורטיבית, השניים הקדמיים נראים די יבשים והסוליה שלהם, למרות שנראית מספיק עבה, קצת מתפוררת, לכן נראה שהגיע הזמן להחליף. קצת שאלות:

1. הצמיגים האחוריים נראים חדשים לגמרי, מן הסתם רוב העומס מופעל על הקדמיים , אך מדוע האחוריים לא "מתפוררים" ?

2. המלצות לצמיגים במידה הנ"ל? מאד נהניתי מהמישלין, אך אם יש אופציה נחמדה יותר אשמח לשמוע וכמובן גם היכן לקנות.

3. בעבר הוחלפו כל 4 הג'נטים - הצריך כיוון פרונט?

תודה לעונים.

הצמיגים האחוריים נעים קדימה ואחורה בלבד , ואילו הקדמיים נעים גם שמאלה וימינה . מלבד זאת בבלימה כל המשקל נוטה קדימה .

תבדוק בין החריצים של הפרופיל בצמיגים האחוריים , אני בטוח שתמצא שם סדקיי יובש . צמיגיי hankook -k105 יכולים להתאים לרכב שלך. אין צורך בכיוון פרונט לאחר החלפת חישוקים.

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

• תוכן חדש...