Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את האלטרנטור המקורי של גולף שנת 2000/2001.

אני רוצה אלטרנטור שיספיק למערכת שלי.

נגזים ונגיד 2000W RMS. וזה לא כולל הצריכה של הרכב (כ 50A)

אז איזה אלטרנטור אני צריך?

אלטרנטור של 200A?

שקטן יותר יספיק. 140A או 160A או 180A

אפשרי להכניס כזה לגולף? איזה רכב רגיל מחזיק אלטרנטור כזה שאני יכול לחפש בפרוקיה.?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אחי, אני באותה בעיה...

האלטרנטורים המקוריים שלנו הם 90A, והסאבים אצלי צריכים 1500RMS (לאחר שידרוג קל שנעשה), אמנם עדיין לא הבאתי מגבר נוסף לזה הקיים כדי לתמוך בעוצמה הזו, אבל זה בתכנון קרוב...

גם לי יש את העניין של להביא אלטרנטור חזק יותר על הראש. באותו עניין, חשבתי על לשים מצבר נוסף מאחור ולחבר אותו במקביל למצבר הקיים, (+ של החדש לשל הישן וכך גם ה -). זה יכול להיות פיתרון לעניין? תמיר?

SPL - 143.6DB

"

פורסם

סיימון

מצבר נוסף לא יפתור את הבעיה.

ניתן לחזק את האלנטרנטור הקיים במידה ויש מקום לחיזוק, אם לא ניתן לחפש עם אותו דגם של רכב אם יש אלטרנטורים חזקים יותר לדוגמא בגולף TDI, אמור להיות אלטרנטור חזק יותר.

כמוכן גם אם אין באותו סוג דגם של רכב אלטרנטור חזק יותר, ניתן למצוא אלטרנטורים של רכבים מאותו קונצרן ולבדוק התאמה.

סה"כ תמיד ניתן לשים אלטרנטור גדול יותר אפילו באותו גודל של הקיים, ואולי תדרש רק התאמה של המניפה, רצועה והפולי.

נסה לחפש אם יש אלטרנטור מרכב דיזל שמתאים לעריסה הקיימת אצלך בגולף, אם לא תמיד אפשר לעשות התאמה של האוזניים לתושבות .

אצלי למשל האלטרנטור לא מתאים לתושבת הקיימת ועשיתי התאמה של הפולי והמניפה, והאלטרנטור יושב על 2 אוזניים(קדמית עליונה ומתיחה) והאוזן התחתונה לא מחוברת, כל עוד יש חיבור לתושבת וחיבור טוב למתיחה, ניתן לחבר אותו גם ללא האוזן התחתונה.

בכל מקרה, יש אחריות על המשפוצים\מחוזקים על כל בעיה שצצה.

under construction..

פורסם

איזה השפעה יש על אלטרנטור מוגדל על הרכב?

צריכת דלק וכדומה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם מדובר על 2000 RMS שיוצאים מהמגבר זה אומר שידרשו מינימום מינימום 3000 שיכנסו אליו. וזה כבר יוצא 208 אמפר בלי הרכב :) קשה לי להאמין שתוכל לשים שם אלטרנטור של 250 אמפר...

אבל זה פחות קריטי, כי בדירוגי חשמל האלו הם רק בפיקים מטורפים של כל המערכת, מצב כזה הוא נדיר ובמערכת כמו שלך גם אם יהיה אלטרנטור קטן יותר של 200 אמפר לא אמורה להיות בעיה.

אם אתה רוצה להשקיע אפילו קצת יותר אתה יכול במקום קבל לקנות מצבר פריקה מהירה של אופטימה

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אם האלטרנטור, הוא מפיק כ200A זה אומר כ2400W חלקי 736 = 3.25, ועוד חיכוך מייסבים ורצועה,

כ3.5HP של כוח האלטרנטור יגזול מכוחו של המנוע, זה כמו פעם וחצי מזגן במצב קירור של רכב.

תמיר

• תוכן חדש...