Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PANASONIC כחברת אודיו לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

הרגשתי צורך לפתוח עוד דיון אחרון לפני שאני קונה בEBAY תמכשיר ושולח לאחותי שתביא לי אותו לארץ.

מלפני כמה חודשיים קניתי רדיו דיסק של סוני בPOMPA ,חשבתי שסוני זה אחלה רדיו דיסק בגלל שזה SONY מותג ענק

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=41561

עם הזמן התברר לי שהמכשיר הזה עושה את העבודה אבל האיכות שלו על הפנים .

המכשיר הבא שאני רוצה לקנות הוא חייב ליהיות עם 3 יציאות RCA שליטה מלאה על החלק הקדמי אחורי ועל סאב והרבה אפשריות כיוונים .

אני חשבתי לכיוון פאנסוניק ,איך הם בתחום האודיו לרכב?

http://cgi.ebay.com/NEW-PANASONIC-CQ-C5310U-CD-PLAYER-REMOTE-MOTORIZED_W0QQitemZ5778584674QQcategoryZ32815QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

לא התנסתי אבל הייתי הולך על משהו יותר "מבוסס" בתחום האודיו לרכב.

(קלריון, פיוניר, אלפיין וכו')

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אחי אם הייתה הולך לקנות טלפון אלחוטי הייתי ממליץ לך על פנסוניק.....אבל לא במערכות לאוטו.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם
אחי אם הייתה הולך לקנות טלפון אלחוטי הייתי ממליץ לך על פנסוניק.....אבל לא במערכות לאוטו.
ב ו ל ש י ט ! ! !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש לי את הפנסוניק הזה, קניתי אותו ב1400 שקלים, מכשיר מעולה, קליטה הרבה יותר טובה מכול פיוניר,

קדם מגבר טוב, לא נהרס מהר כמו בפיוניר. אקולייזר גרפי 7 מצבים. חיתוך גבוה\נמוך.

תמיר

פורסם

מנסיון עם פנסוניק.

אמין.

פשוט.

ועושה את העבודה. !!

היה לי מכשיר. שהוא הגיע אליי הוא היה בן 5. ואצלי הוא היה עוד שנה וחצי. (המכשיר הראשון שלי)

ועכשיו הוא אצל חבר טוב. (הוחלפה עין לפני 7 חודשים.) והוא כמו חדש.

המכשיר בן 8 בערך היום.

לאבא שלי יש מכשיר שנתיים. אין בעיות! והוא מבסוט עד השמיים.

לא הייתי שולל את האופציה הזאת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המכשירים של פנסוניק מעולים. ולדעתי, הכי משתלמים למחירם בשוק.

יש להם סאונד מעולה, לדעתי טוב משל פיוניר, אלפיין וקנווד .

אם היו לי התלבטויות, הן היו בין קלריון לפנסוניק.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תודה על התגובות ,אני ילך על הרדיו דיסק .

רק שאלה אחרונה ,האם המכשיר צריך לעבור כיול בארץ או שפשוט אפשר ללחוץ על איזה כפתור וזה יעבור לתדרים של הארץ?

פורסם
המכשירים של פנסוניק מעולים. ולדעתי, הכי משתלמים למחירם בשוק.

יש להם סאונד מעולה, לדעתי טוב משל פיוניר, אלפיין וקנווד .

אם היו לי התלבטויות, הן היו בין קלריון לפנסוניק.

אלפיין??? הגזמת בגדול אתה יודע מה זה F1 STATUS?

אתה יודע מה זה PIONEER P9 ?

פנסוניק מכשיר אמין, טוב, ניראה יפה אבל לא יותר מזה.

פורסם
אלפיין??? הגזמת בגדול אתה יודע מה זה F1 STATUS?

אתה יודע מה זה PIONEER P9 ?

פנסוניק מכשיר אמין, טוב, ניראה יפה אבל לא יותר מזה.

אתה יודע מה זה תמורה מול מחיר?

שמעת פעם את אחד מהדגמים המפוצצים שרשמת? באיזה סט-אפ?

אתה יודע שלשילוב נכון עם הגברה רמקולים, ואקוסטיקת רכב השפעה מכרעת?

אתה יודע שרוב האנשים לא מבינים סאונד, ושומעים עם עיניים?

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

מלפני כמה חודשיים קניתי רדיו דיסק של סוני בPOMPA ,חשבתי שסוני זה אחלה רדיו דיסק בגלל שזה SONY מותג ענק

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=41561

טוב שמע... לגבי פנאסוניק אנשים ימליצו לך יותר טוב ממני... לי אישית לא יצא להתנסות בהם...

לגבי סוני - אני יכול להגיד שהרבה אנשים בזמנו אמרו לי שהם לא משהו בתחום הסטריאו לרכב...

אבל יצא ככה שבסוף רכשתי את הHU שלהם - מהסוג הכי "פוזה" שלפני DVD...

(http://www.crutchfield.com/S-peGhFtlexO3/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&I=158CDXM995)

עניין חשוב פה - זה עניין התקציב... ולפי הדגמים שהראת כאן - אני מבין שאתה לא בדיוק מעוניין להשקיע הון בHU שלך....

אבל אני יכול להגיד לך שבדגם הספציפי שיש לי - יש את כל הכיוונונים, 3 יציאות RCA, כניסה לווידאו (כדי שתוכל לטעון תמונות מהמצלמה ישר למסך) שליטה נפרדת לסאב, חיתוך תדרים, "העלה" מלאכותית של הבמה, אקוולייזר 7 ערוצים.... וכל שאר הגאג'טים... האיכות פצצה! ובנוסף-אתה מקבל מסך צבעוני יפיפה בגודל של כמעט כל המכשיר שלא משאיר אף נוסע (אפילו אלה שלא מבינים כלום) אדיש באוטו שלך!! (אני יודע שזה אומנם פוזה - והרבה אנשים ירימו גבה... אבל אין כמו לשמוע התלהבות של חברים שלך, או של טרמפיסטים, לגבי המערכת (ועוד לפני שאפילו שמעו אותה!))

קיצר - אם אתה רוצה להרשים עם הHU - לך על הסוני... אם אתה סתם מחפש משהו פשוט - אני מניח שכל מה שהמליצו לך עד כה יתאים לך יופי!

בהצלחה ותתחדש!:wink:

בברכה!

יונתן.

פורסם

עם כול הוויכוחים שלכם שכחתם לענות לי איך אני ידע אם הרדיו יקלוט את התדרים בישראל?

פורסם

כל רדיודיסק - אלא אם צויין אחרת - קולט את התדרים בישראל - פשוט בגלל הסיבה הפשוטה שזה אותם התדרים בכל העולם!

ביפן או בסין (אם אני לא טועה), יש טווח תדרים קצת אחר (נראה לי 77MHZ-55MHZ), אבל אותו בד"כ שמים כתוספת ברדיודיסקים, ולא על חשבון התדרים הסטנדרטיים (87.5-108.5 MHZ)...

ככה שבקשר לקליטת רדיו - אין לך מה לדאוג... (למרות שייתכנו הבדלים בעוצמת הקליטה ממכשיר למכשיר)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...