Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לחו"ד על ר"ד Clarion דגם DB356MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אז לפי התרשמותי הראשונית מהמכשיר, הוא נראה פשוט למדי בלי כל מיני אנימציות למיניהם, אפילו נותן תחושה מסויימת שמדובר באחד המכשירים הזולים של המותג הידוע והנחשב CLARION. גם לפי הנתונים שלו הוא לא נראה מבטיח במיוחד - כמו כל מכשיר "סטנדרטי" של חברה אחרת. ואולי אני טועה אבל, בישבילי מה שחשוב הוא לא איך שהמכשיר נראה מבחוץ אלה איך שהוא נשמע, וכמובן רמת האיכות והאמינות שלו. האמת אני די בדילמה עם עצמי לגבי המכשיר הזה... איך הוא בהשוואה לפיוניר 7750? ואני מתכוון לנטו איכות המכשיר מבפנים ולא מבחוץ + איכות השמע. האם כדאי לשקול רכישה של הקלריון או שעדיף לשכוח ממנו?

לינק למכשיר: http://www.go4it.co.il/Product.asp?Pid=DB356MP&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7##

פורסם

אני אישית מאוד מרוצה מהמכשיר.

קורא קצת לאט mp3

אבל זה החיסרון היחיד לדעתי, מבחינת איכות מאוד טוב וגם לא קופץ עד עכשיו.

במחיר שאני קניתי אותו שום פיוניר לא מתקרב אליו, אבל במחיר שהוא נמכר בארץ....

אגב, יש לו יציאה אחת ולא שתיים והפאנל שלו רק נשלף לא נופל.

פורסם

יש אותו לחבר טוב שלי מכשיר טוב ויש לו איכות בלי הרבה משחקים ובלי פוזה מכשיר טוב ומחיר טוב.

רק חבל שיש לו רק 2 יציאות למגבר ופראווט נמוך.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

תודה, כמו כן ע"מ שלא לפתוח תרד חדש אנצל את זה ואשאל שאלה נוספת, איזה מבין 2 המכשירים האלו עדיף? פיוניר DEH-P1Y או אלפיין 9851R?

• תוכן חדש...