Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואחרון לקינוח מאתמול

לדעתי; הרכב המקסים יהיה מקסים עוד יותר, אם תמקם את מספר הרישוי בין הפגוש לגריל - כמו במודלים הישנים.

ככה אני עשיתי. (כי ביננו, תוספת פתחי האיוורור לא תורמת במיוחד...)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
רמי כול הכבוד לא בזבזת הרבה זמן

רק תשתדל הפעם לא לגרור כלום :-)

עופר יקר , הרנו4 הקודמת היתה כמעין רכב שטח לאן היא לא נסעה אפילו בתוך מים והיא שמשה אותי ביומיום , הרנו הנוכחית תקבל פינוק ולא תתאמץ הרבה . אני מקווה שנתחיל כולנו ( דני, עופר , אסף ,אני וכל בעל רנו שירצה בכך ) להיפגש ואט אט נכונן לנו מעודון רנו 4 בארץ

פורסם
עופר יקר , הרנו4 הקודמת היתה כמעין רכב שטח לאן היא לא נסעה אפילו בתוך מים והיא שמשה אותי ביומיום , הרנו הנוכחית תקבל פינוק ולא תתאמץ הרבה . אני מקווה שנתחיל כולנו ( דני, עופר , אסף ,אני וכל בעל רנו שירצה בכך ) להיפגש ואט אט נכונן לנו מעודון רנו 4 בארץ

מהפה שלך לאלוהים! לפחות נתחיל בטיול רנו 4 8)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
כמה R4 יש לך בסה"כ? :-o

למעשה יש לי ארבעה :

שנת 72 ( עם בעית צו הירושה המפורסמת) וחבל לי מאוד לפרק אותה, שנת 76 מעוקלת ולא ניתן להעביר בעלות והיא תפורק והאמת שאין הרבה מה לקחת ממנה , פגר של רנו4 שנת 81 והיא של אבי לשעבר נפח 1100 סמ"ק ויש לה פוטנציאל אדיר לשיפוץ כמובן בלי טסט מספר שנים ואני לא זוכר אם הוא הקפיא את הרשיונות בזמנו, וה- 82 שאני נוסע איתה גם 1100 סמ"ק עם טסט ניירת מסודרת בעיצומו של הליך שיפוץ .ויש לי תוכנית לעשות איזה משהו עם אחת מהם כדוגמת כורסא או ספסל.

אגב ראיתי ביד 2 רנו4 שנת 84 למכירה באזור אילת

פורסם

רמי !!!!

אני רוצה את הפגושים של הכחולה ! ( שנראית לי באיזור המודל של עליזה )

אני אתן לך את אלו שעל עליזה - אני מת למצוא פגושי ניקל !

וכמובן אשמח לגריל קדמי נורמלי ....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
רמי !!!!

אני רוצה את הפגושים של הכחולה ! ( שנראית לי באיזור המודל של עליזה )

אני אתן לך את אלו שעל עליזה - אני מת למצוא פגושי ניקל !

וכמובן אשמח לגריל קדמי נורמלי ....

,

אהלן דני ,

אשמח לתת לך אותם , הפגוש הקדמי במצב טוב צריך לנקותו מעט , הפגוש האחורי לא משהו יש לו כמה מעיכות , הגריל שלה במצב טוב מאוד .והם שלך במתנה

• תוכן חדש...