Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערב טוב ושבוע טוב ,

תמונות ידידי היקר , יש לי על הרכב הנוכחי בולמי זעזועים ואני לא יודע מה מצבם , אם זה יעניין אותך אבדוק אותם בשבילך וכמובמן במתנה , על אף שאני ממליץ לקנות חדשים .

שוב, תודה! גם אני מעדיף לקנות חדשים.

עופר: עד כמה שידוע לי האחוריים קטנים יותר ומותקנים באלכסון. אני ארד לעיר התחתית לראות מה אפשר לעשות בנידון:shock:

רמי: כשהאוטו יחזור מהראש מנוע, אני מקווה להפגש ולהחליף את כל החלקים המדוברים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שוב, תודה! גם אני מעדיף לקנות חדשים.

עופר: עד כמה שידוע לי האחוריים קטנים יותר ומותקנים באלכסון. אני ארד לעיר התחתית לראות מה אפשר לעשות בנידון:shock:

רמי: כשהאוטו יחזור מהראש מנוע, אני מקווה להפגש ולהחליף את כל החלקים המדוברים.

בכיף, אל תשכח לעדכן

פורסם

היום היה לי קצת זמן אז עבדתי על האוטו ,הרכבתי פגוש קדמי , החלפתי גריל לגריל ניקל , וצבעתי קצת בחזית .

כמה תמונות :

SDC10596.jpg

SDC10597.jpg

SDC10598.jpg

SDC10599.jpg

פורסם
נראית נהדר! אשמח לראות תמונות שלה מאחור.:-)

באופן כללי היא במצב טוב , עכשיו חושך אצלם מחר אחה"צ ,נסעתי איתה היום יש לה בריחה מכיוון הסעפת לכן המנוע מזייף , בנוסף אבצע בדיקת קומפרסיה .

אני מעוניין להוריד את הפלסטיקים בדלתות ולהוסיף פס ניקל לכל האורך כמו בדגמים הישנים , אגב יש לי גריל שחור חדש באם מישהו צריך .

פורסם
באופן כללי היא במצב טוב , עכשיו חושך אצלם מחר אחה"צ ,נסעתי איתה היום יש לה בריחה מכיוון הסעפת לכן המנוע מזייף , בנוסף אבצע בדיקת קומפרסיה .

אני מעוניין להוריד את הפלסטיקים בדלתות ולהוסיף פס ניקל לכל האורך כמו בדגמים הישנים , אגב יש לי גריל שחור חדש באם מישהו צריך .

גם אני מעוניין לצרף פס ניקל - ידוע לך מאיפה משיגים אחד כזה?

אגב, כשאתה מוריד את הפסים תצטרך לרתך לחורים שיווצרו פח חדש - עבודה קשה מאוד.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

סט פסי ניקל זה מצרך נדיר מאוד , אבל אם אתה לא נעול על מקורי אפשר לקחת דמוי פסי ניקל ( בהדבקה) ראיתי עבודות שנראות יפה מאוד .

בינתיים אני דוחה את הורדת הפסלטיקים בגלל העבודה הרבה שמחכה לי מתחתיהם

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שאתם עושים את העבודה עם רתכת רגילה?

לא הזדקקתי להרבה ריתוכים ( וזה מעט מאוד ) וכל זה נעשה כטובה מחבר טוב ברתכת פח לא זכור לי השם .

פורסם

את החורים אפשר למלות עם "בדיל -" עבה כמו של ריתוך חוטים ומה שמשתמשים במילוי לרדיאטורים וזה יותר חזק

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שאתם עושים את העבודה עם רתכת רגילה?

כן! אין ברירה.

את החורים אפשר למלות עם "בדיל -" עבה כמו של ריתוך חוטים ומה שמשתמשים במילוי לרדיאטורים וזה יותר חזק

איזה אהבל אני לא חשבתי על זה! :brickwall::bad-word:

PEUGEOT 205 XR 1992

• תוכן חדש...