Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי דני,

בתקופת החופש הגדול, (או הסיוט הגדול), הייתי חוזר עם הילדים מחוף בצת בשעות הערב

ותמיד פוזל ימינה לראות את עליזה אצל יונתן.

מה היא עשתה שהעמדת בעונש?

רון - להלן הכוכב או הבן של יונתן פוצץ לעליזה את המנוע !

המנוע שופץ (בלי צביעה ) כשהייתי בחו"ל , עכשיו צריך לשים מצבר ולהניע , בדיקת בלמים והגה ויאאאלללה לטסט ....

הבעיה היא שבתקופה שהיא שם היא ללא כיסוי (עף ברוח) וכל הצבע נשרף , היא נראית זוועה !

לאט לאט נשקם אותה חיצונית אבל קודם כל טסט ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שי !

צה"ל רכש אותם לנוכח מחירם הנמוך והיו שמועות שמח' הרכש של צה"ל הצליחה לקבל על כל נגלה' קטנה אחד חינם ואני מאמין על היהודים !

אל תשכח ש "בלי האמונה צסק"א לא היתה אוכלת אותה".

יאללה, הטיעונים שלך תמד מציאותיים, אז איך אני לא אשתכנע?

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

הבעיה היא שבתקופה שהיא שם היא ללא כיסוי (עף ברוח) וכל הצבע נשרף , היא נראית זוועה !

פוליש, ווקס, מעט אהבה ועליזה חוזרת לחייך !

פורסם
פוליש יש , ווקס יש , אהבה יש , צבע אין ..... :oops:

אני סומך עלייך, בממלכה הקטנה שלי, אומרים אם אתה זקוק לקומבינה,

תחפש את אנשי הרכש והלוגיסטיקה.

פורסם

דני תודה!

איזה כייף, באמצע היום, לעצור לרגע את המרתון

ולהפגש, לדבר על השריטה המשותפת במקום פסטורלי למרגלות ראש הניקרה.

איך אתה נוהג לומר "הכי צפוני שיש".

תעדכן, סטאטוס של עליזה, ואם אתה צריך עזרה בלפנפן אותה רק תגיד ואני מגיע.

שוב תודה

שי

פורסם

עליזה עברה טיפול הכולל הח' שמנים ופילטרים , בדיקת צמיגים , בדיקת וחיזוק כל מרכיבי הפרונט שהוחלפו , פירוק וניקוי קרבורטור , בדיקת תקינות מע' החשמל , שטיפת מנוע ושטיפת תחתית הרכב צביעה וניקוי חלקי מרכב תחתון שהיו חשופים לקורוזיה .

התחלתי בשעה 8:00 סיימתי בשעה 17:00 , איזה כיף שיש מוסכניק צמוד שהוא גם חבר וגם חולה על עליזה , תודה לרון וליוני ממוסך יונתן ותודה מיוחדת לשי שבא לבקר ולהחליף חויות .....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
עליזה עברה טיפול הכולל הח' שמנים ופילטרים , בדיקת צמיגים , בדיקת וחיזוק כל מרכיבי הפרונט שהוחלפו , פירוק וניקוי קרבורטור , בדיקת תקינות מע' החשמל , שטיפת מנוע ושטיפת תחתית הרכב צביעה וניקוי חלקי מרכב תחתון שהיו חשופים לקורוזיה .

התחלתי בשעה 8:00 סיימתי בשעה 17:00 , איזה כיף שיש מוסכניק צמוד שהוא גם חבר וגם חולה על עליזה , תודה לרון וליוני ממוסך יונתן ותודה מיוחדת לשי שבא לבקר ולהחליף חויות .....

דני מזל טוב !!!!!:-P:-P:-P:lol::lol::lol:

פורסם

אני לא מאמין לאף מילה,

בלי תמונות זה לא עובר :twisted:

:roll:

:shock:

8)

בשעה טובה, מזל טוב לך ולעליזה,

נשאר רק לקבוע מועד למפגש מועדון רנו 4 לשנת 2012 :roll:

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

היי ראמי

התמונה של הרנו מהממת, אתה יודע אולי איפה היא צולמה?

כמו כן אנו מחכים לתמונות בצבע Orange ומעדיפים כמו בחו"ל.

שי

• תוכן חדש...