Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשעה טובה...

תהיה בטוח שמדובר בצרפתיה.

משום מה, בהרגשה שלי, אבל רק בהרגשה לפרופסור יש יד בדבר.

האם אני טועה?

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

מחיר: 4,500 שקלים (עם טסט - 5,200), הרכב נמכר בעקבות כניסה לפרויקט חדש ולכן אין גמישות במחיר. הרכב נמכר כמו שהוא, אבקש לא להתמכח.

אסף חמודי !

תשנה מיד את המחיר לדולאר, מה קרה לך שתייתה נפט ???הרנו 12 ידוע כרכב המצטיין בכל הסידרה ! המזגן שהתקנת עלה יותר. ומה עם הצבע ? לא עדיף לך לקחת הלוואה 5 אלף ולמכור ללא לחץ ? אגב אני חייב לציין את היושרה שלך, זה נכס נדיר אתה מפרט את כל הליקויים זה נדיר !

אני מנחש שאתה הולך על ציטרואן אולי דשבו?

מה שלא תעשה שיהיה בהצלחה !!!במחיר את טועה בגדול תחשוב על התוספות הנדירות :razz::razz::grin:

פורסם
אבי, בזכותך אני יודע עכשיו מה זו הקופסא המוזרה מתוצרת דוסלייר שנחים בה ריליים.

שי

שי שלום !

אם אתה יודע עכשיו איך נראה הרגולטור, אז כעת אני יכול לקדם אותך הלאה, לעיתים יש שתי רגולטורים כאלה לכאורה, במראה החיצוני, אולם השני הוא ממסר אורות, בומבילה' שהיה בתקופה ההיא, בעוד היום זה ממסרוון שחור קטן , שווה לשחזר ולהשתמש בכל ההיסטוריה של הרכב, יש מיקרים אגב ,שממסר האורות גדול פיזית יותר מהרגולטור, היה מיקרים שבהם באמת עברו מ-6 וולט ל12 וולט, ובמצב אור גבוה היתה נפילת מתח על החוטים ,ממפסק הנהג עד המנורות הראשיות, כדי להתגבר על התופעה הותקן ממסר ההאורות שבתוכו 2 ממסרים אחד עבור כל מנורה ראשית קידמית.:idea::idea::-D:-D

פורסם

הכיוון של הסיטרואן נכון, לא דה-שבו. חדש יותר!

מחיר: 4,500 שקלים (עם טסט - 5,200), הרכב נמכר בעקבות כניסה לפרויקט חדש ולכן אין גמישות במחיר. הרכב נמכר כמו שהוא, אבקש לא להתמכח.

אסף חמודי !

תשנה מיד את המחיר לדולאר, מה קרה לך שתייתה נפט ???הרנו 12 ידוע כרכב המצטיין בכל הסידרה ! המזגן שהתקנת עלה יותר. ומה עם הצבע ? לא עדיף לך לקחת הלוואה 5 אלף ולמכור ללא לחץ ? אגב אני חייב לציין את היושרה שלך, זה נכס נדיר אתה מפרט את כל הליקויים זה נדיר !

אני מנחש שאתה הולך על ציטרואן אולי דשבו?

מה שלא תעשה שיהיה בהצלחה !!!במחיר את טועה בגדול תחשוב על התוספות הנדירות :razz::razz::grin:

המחיר הוא אחרי שהתמכחתי עם עצמי והורדתי למחיר הגיוני עבורי ועבור המוכר. :-)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

שי דבר נוסף !

בקשר לחום מנוע ברנו 4, עד שבני יתן לנו את המידה של עובי הראש, בראש מנוע של 845 סמק בלבד ,(לא ב-1100). קיים חלייל

:roll:

זה צינור מחורר שיושב לאורך כל הראש יש גישה אליו מצד אחד כשמורידים את המשאבת מים, ומצד שני יש פלטה עם 4 ברגים ואטם.

שמחליפים למשל פקונג ראש, והראש נשלח למילוי והשחזה, נוהגים המסגרים הללו להכניס את כל הראש לחומצה שמעכלת את האבנית ומנקה את הראש, הוא יוצא חדש מהחומצה וקל להלחים עליו אלומינום,אלא שלא תמיד הם יודעים על החליל הפנימי ולפעמים הוא תקוע בגלל עיוותים תרמים ואבנית והם כמו כל היהודים, לא מסתכנים בלסחוף אותו החוצה. אגב בחליל הזה נעוצה כל החוכמה של הקרור יש לו ממטרות צרות שמשפריצות מים על המתכת העוטפת כל תא שרייפה !הטמ' שבפיצוץ מגיעה ל-2950 מעלות והמתכת סופחת כ-260 עד 290 מעלות ,אם השפרצת המים לא תקינה ,כי החורים נסתמים וזה לא סוד שבזמנו ,לא תמיד השתמשו במים ירוקים ,אלא מהברז שזה מתקון ברור ליצירת אבנית על מתכת פעילה,הראש לא עובד יעיל וזה מעלה את חום המנוע במידה וטרם טיפלת ויש לך כוונה כזו ,נא שים לב לחליל הוצאת החליל וניקוי הממטרות, גורמת לשינוי ניכר בנצילות הקרור של הראש. אגב את החליל לא כולם יודעים להחזיר יש לו כיוון מדויק כ-30 מעלות לראש כך שהממטרות ישפריצו בכיוון הנכון.:roll::-D

פורסם

המחיר הוא אחרי שהתמכחתי עם עצמי והורדתי למחיר הגיוני עבורי ועבור המוכר.

אסף אני מת עליך למה ויתרת לו , אפילו שאתה מכיר את אסף אל תעשה לו חשבון . . .

פורסם

קצת התקדמות - הרכבת משאבת דלק.

עוד קומבינה, משאבת הדלק היתה מחוברת בצד אחד עם גוז'ון ובצד השני עם אילתור בורג ראש משושה M8 .

מעט תמונות של לפני ואחרי.

DSC_0229.JPG

DSC_0231.JPG

DSC_0042.JPG

DSC_0043.JPG

פורסם
שי שלום !

אם אתה יודע עכשיו איך נראה הרגולטור, אז כעת אני יכול לקדם אותך הלאה, לעיתים יש שתי רגולטורים כאלה לכאורה, במראה החיצוני, אולם השני הוא ממסר אורות, בומבילה' שהיה בתקופה ההיא, בעוד היום זה ממסרוון שחור קטן , שווה לשחזר ולהשתמש בכל ההיסטוריה של הרכב, יש מיקרים אגב ,שממסר האורות גדול פיזית יותר מהרגולטור, היה מיקרים שבהם באמת עברו מ-6 וולט ל12 וולט, ובמצב אור גבוה היתה נפילת מתח על החוטים ,ממפסק הנהג עד המנורות הראשיות, כדי להתגבר על התופעה הותקן ממסר ההאורות שבתוכו 2 ממסרים אחד עבור כל מנורה ראשית קידמית.:idea::idea::-D:-D

היי אבי !

קיים אצלי רק רגולטור אחד של הדינמו.

קופסת ממסרים נוספת לצידה לא קיימת.

אך מתחת לאיפה שהיה דשבורד מצאתי ממסר (נראה לי שהוא לאור גבוה).

גם על קומבינה זו נתגבר.

DSC_0226.JPG

DSC_0227.JPG

DSC_0237.JPG

פורסם

attachment.php?attachmentid=303493&stc=1&thumb=1&d=1346358882 שי כל הכבוד על ההשקעה !!!

הסב את תשומת לבך לכך ,שעם הזמן המתכת הנקייה והחשופה נוטה להשחיר, אם בכוונתך לצבוע, בתרסיס כלשהוא בצבע זהב או כסף ,למעשה עצרת התחמצנות, אם אתה מאמין שצבע המתכת הטבעית הנוכחית תישמר, אתה עשויי להתאכזב, יש דרך לשמר את הברק

או לשלוח לציפוי ניקל, או להשתמש בתרסיס לכה לרכב אמיתי ,(לא אלה של הום סנטר),המכיל מקשה וטינר במידה ,את זה מכינים לך במקום כ-80 שח זה חזק כמו זכוכית יעמוד בחום המנוע וידחה שמנים וגריז.

ברשות ספקי הצבעים לרכב, יש חנויות כאלה לדעתי גם באזור שלך, זה יספיק לך לדעתי ,לכל המתכות שליטשת ויתן מראה ברקי' יפה

מה שטוב בתרסיס ,הוא נייד ולא מצריך הפעלת כל האיסטרומנטים קומפרסור וכו' לצביעת משאבה קטנה,כעת זו הזדמנות עבורך הואיל והמנוע עוד לא עובד והלקים המלוטשים פריקים,כמו כן הלכה תתיבש מהר ותתחזק כעבור שעה,אולם אם תרכיב למחרת היא תהיה כה קשה,שאמנעו שריטות בהרכבה:-D:-D:-D:-D

• תוכן חדש...