Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתרופת הקדם למכה, החלפתי היום רצועות משאבת הגה כח ורצועת אלטרנטור.

ולפני שבכלל התחלנו המכונאי אמר שהמנוע נשמע לא בריא, אחרי שסיים עם הרצועות החליט לבדוק את חוטי ההצתה, הוא הוציא אותם אחד אחד ואז החזיר למקום, בשלושת הצלנידרים הראשונים היה שינוי ברעש כשהוציא את החוטים (ברור לי ממה הרעש), כשהגיע לחוט הרביעי וניתקו, לא היה שינוי ברעש, וזה אומר שמשהו לא תקין (בלשון המעטה) מה יכולה ליהיות הבעיה וממה היא נגרמה ומה הנזק ארוך הטווח אם העניין רציני.

האוטו אאודי 80 86 אוטומט עם מנוע סדרה RN

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתרופת הקדם למכה, החלפתי היום רצועות משאבת הגה כח ורצועת אלטרנטור.

ולפני שבכלל התחלנו המכונאי אמר שהמנוע נשמע לא בריא, אחרי שסיים עם הרצועות החליט לבדוק את חוטי ההצתה, הוא הוציא אותם אחד אחד ואז החזיר למקום, בשלושת הצלנידרים הראשונים היה שינוי ברעש כשהוציא את החוטים (ברור לי ממה הרעש), כשהגיע לחוט הרביעי וניתקו, לא היה שינוי ברעש, וזה אומר שמשהו לא תקין (בלשון המעטה) מה יכולה ליהיות הבעיה וממה היא נגרמה ומה הנזק ארוך הטווח אם העניין רציני.

האוטו אאודי 80 86 אוטומט עם מנוע סדרה RNנו מה, האוטו שלך נוסע על שלושה צילינדרים. יש מצב לתקלה במפלג או חוט הצתה עצמו.

בגדול יכול להיות שהצילינדר נתפס, אולי תוכל לשחרר אותו בפלאשינג ולמכור את האוטו או.... תיקון במנוע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הוא אמר שכנראה הקומפרסיה.

אבל משום מה לי זה לא מסתדר בראש,

גם אם הקומפרסיה דפוקה אמורה ליהיות הצתה, ואז הבעיה במצתים, מפלג,חוטי הצתה.

ואם באמת הקומפרסיה דפוקה מה זה אומר על הבאות, החלפת אטם ראש מנוע?

פורסם

תן עוד ממצאים.

דניאל צודק אי אפשר לנחש.

שהוצאת את חוט ההצתה והקרבתם אותו לגוף האם היה ניצוץ, אם כן סביר להניח שפלג מת, ום לא יש לטפל בהצתה. כמובן שכל אלה זריקות באויר אך זה מה שנראה יותר הגיוני.

מה שהכי תמוה פה שהיית במוסך החלפת חגורה רצועה מה שתרצה והמוסך גילה לך בעיה ואפילו לא ניסה להשקיע דקה וחצי דקה לבדוק מאיפה הבעיה? זה מוסך זה?

מתחילים מהצתה, אחכ עוברים לדלק ורק אז קומפרסיה

יכול להיווצר מצב שצילינדר אחד יותר חלש מהשאר אבל בגלל קומפרסיה לא עובד בכלל?

נשמע לי לא הגיוני.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
בגדול יכול להיות שהצילינדר נתפס, אולי תוכל לשחרר אותו בפלאשינג ולמכור את האוטו או.... תיקון במנוע.

אני לא יודע אבל בפעם האחרונה שראיתי מנוע של סופה נתפס, אלוהים ירד לעזור לנו, לא הצליח להזיז אותו....

אז איך הוא המשיך לנסוע חופשי עד היום? (הבחור עם האודי)

פורסם
תשמע, אני אולי אידיוט, אבל מנוע תפוס זה מנוע שלא מסתובב, ומנוע שלא מסתובב, לא נוסע למוסך.

יש מבין?

פורסם

מכיוון שיונתן לוקח לי לאחרונה את העבודה, אין לי יותר מה להוסיף, מלבד לחדד את דבריו:

כלומר ללכת מהקל לכבד" תחילה לבדוק ניצוץ מחוט ההצתה, במידה ויש ניצוץ להחליף פלג, במידה וגם עם פלג חדש, או אחר, אין תגובה, אז יש לבדוק קומפרסיה" אין כרגע חשיבות לגובה הקומפרסייה,

אלא אם היא מקבילה, פחות או יותר לשאר הצילנדרים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המוסך לא בדיוק מוסך, בטבריה (כן כן אני יודע, שמורת אינדיאנים), מחליפים רצועות איפה שרוצים, אצל החשמלאי אצל המזגניסט ואוליי אצל הזגג (שם עדיין לא ניסיתי:? ).

אני לא הולך למוסכניק כי אף אחד בשמורה לא מוכן להתעסק עם אאודי-יש איזה מוסך אבל הוא קצת יקר ולא רק לפי דעתי, כך שכל דבר שאני יכול לעשות במקום אחר אני עושה (מה גם שהבחור שעשיתי אצלו הוא חשמלאי אבל היה בעל מוסך בעבר).

למה הוא לא ניסה לתקן את הבעיה זה משום שאני בא אליו מחר לכל היום ובאתי אליו דיי מאוחר.

במקרה הכי גרוע. כמה עולה לשנות ברישיונות מנוע, יש לי מכר שמוכר אוטו כמו שלי עם מנוע יותר גדול 1800-האם אמורה ליהיות בעיה מבחינת רישיונות וכו, כי המנוע מפורט ברשימת המנועים של הדגם.

וכמה יעלה להתקין מנוע.

פורסם
תשמע, אני אולי אידיוט, אבל מנוע תפוס זה מנוע שלא מסתובב, ומנוע שלא מסתובב, לא נוסע למוסך.

יש מבין?

לא המנוע תפןס, הצילינדר. נתפס בעיקר בגלל סוף חיים או שמן מנוע גרוע, מלוכלך וכד'. יש מבין?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא המנוע תפןס, הצילינדר. נתפס בעיקר בגלל סוף חיים או שמן מנוע גרוע, מלוכלך וכד'. יש מבין?
רוצה תמונה של איך בנוי המנוע מבפנים? איך צילינדר תפוס והמנוע מסתובב?

"עפה לי בוכנה ולא שמתי לב, רק בטיפול האחרון המזגניסט ראה שיש חור בראש המנוע, הוא הסתכל פנימה ואמר שחשוך שם"

פורסם

אתה קורע מצחוק אני אומר לך אפילו שאני לא מבין גדול, אני מבין את השטות שרשמת, כול הצילינדרים מחוברים על אותו המוט שמוזז אותם אם הוא לא מצליח להוזיז אחד משמע השאר לא יזוזו...

תמיר

פורסם

לפני שאתה מספיד את המנוע תבדוק הצתה. המנועים של אודי מאד שקטים ואמינים, במיוחד השנתונים האלה, אני אוהב את המנועים שלהם ואם הרכב טופל ברמה סבירה ומטה אז אין סיבה שתהיה חוסר קומפרסיה מוחלטת. רק רכב שעבר התעללות יהיה לו כזה דבר וגם בספק

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אז זהוא-לפניי הרכב טופל "ואני אייסר אותכם בעקרבים"....הרכב אצלי שנה ושמרתי עליו טוב טוב (אם ילך האוטו אני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות אחר).

בהנחה שהרכב הוזנח ברמה לא יאמת, כמה יעלה טיפול מהיסוד ועד הטפחות, מצדי פירוקו מהרכב, ניקוי אבנית בין מעברי הקירור, אטמים, מיסבים, מחזירי שמן איפה שצריך,חריטה של הצלינדר אם צריך, וכו'.

והאם בהנחה שיש לי כלים ומקום לעבוד בו אוכל לעשות זאת לבד.

פורסם

בהנחה שיונתן צודק, והוא ותמיד צודק, יתכן ואתה עושה מזבוב פיל, מגל מים , צונמי, ומגשם אתה עושה

שטפון!

באם הרכב הגיע למוסך, בסחיבה סבירה, ובארבעה צילנדרים מתפקדים,אין שום סיבה שבעולם,

שאחרי החלפת רצועת אלטרנטור והגה כוח,צילנדר אחד לא יתפקד, אלא אם צינור וואקום, ניקרע, ניתק

מה שגורם לזיוף מאחד הצילנדרים, או אחד מחוטי ההצתה, נותק/ לא מתפקד,לכן אין צורך למהר ולהספיד

מנוע שנחשב אמין מאד, ולחפש לו כבר מנוע,גם אם אתה גר"בשמורת אינדיאנים", מה שהרכבב

טבריאנים בוודאי לא יסכימו איתך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...