Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעשה טובה, פעם הבאה שאתה רושם שטויות, תן לעצמך כפה בשמי. ותלמד את עיקרון פעולת המנוע.

צילינדרים לא זזים, צילינדרים יושבים קבוע חרוטים בבלוק מנוע, במקרה הכי גרוע יש גם סליב, שמפריד בין הבוכנות לבלוק.

(קובי, הצלחתי!)

בסדר התבלבלתי במילה, בין בוכנה לצלינדר, התכוונתי שהבוכנה נתקעת השאר יתקעו,

"תן לעצמך כפה בשמי"..... מילים כאילו מביאות לי עצבים ישר, אל תהייה חכם ותגיד את זה אחרי מסך מחשב, אם אתה לא מסוגל להגיד את זה בפנים אל תהייה גבר אחרי מסך.

אתה לא מכיר אותי זה קח בחשבון,.

תמיר

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיר ידידי - תרגע. הוא צחק איתך.

הפורום הוא לא המקום למשחקי גבריות.

אם משפט צחוק כזה "מביא לך עצבים ישר" אז תוציא אותם על שק איגרוף.

בלי איומים בבקשה.

תודה ידידי.

פורסם
חזור לבני ל. ותשאל אותו האם יש סכוי שבשיפוץ ראש כולל החלפת שסתומים, והשחזתם,

והחלפת שרשרת טיימינג וכל הדברים מסביב, האם לא יהיה צורך להחליף טבעות שמן ודחיסה , ומיסבי טלטלים, במידה והמנוע תקין ורק הראש זקוק לשפוץ, הייתי הולך על כך, מיידית ולא ממתין דקה אפילו!

מנועי פורד נחשבים אמינים, ולדעתי שיפוץ ראש מלא יספיק!

בברכה

צביקה

גם במנוע שעשה 180K ? ואין לי מושג כיצד הוא טופל בעבר (מי ברז, הזנחת טיפולים תקופתיים וכדומה...) שווה לשפץ?

איך הוא יכול לדעת אם לא יהיה צורך להחליף טבעות וכו'?

ושאלה אחרונה כמה אמור לעלות שיפוץ ראש מלא שכזה...

פורסם
גם במנוע שעשה 180K ? ואין לי מושג כיצד הוא טופל בעבר (מי ברז, הזנחת טיפולים תקופתיים וכדומה...) שווה לשפץ?

איך הוא יכול לדעת אם לא יהיה צורך להחליף טבעות וכו'?

ושאלה אחרונה כמה אמור לעלות שיפוץ ראש מלא שכזה...

חיים פ. 180K במנוע פורד, הוא נחשב כמנוע חדש יחסית, לרכב צרפתי , לדוגמא( בלי לפגוע חלילה

בחברי הפורום בעלי הצרפתיות .. שמר סליחה מראש), אין בו ראש או בלוק מאלמוניום, הרגיש למי ברז,

לכן בעעית החלודה והקורוזייה והאבנית לא מזיזה לו!!

האם שווה לשפץ ראש. ... מה מצבו של המנוע( יש לבצע בדיקת לחץ לפני פרוק הראש, ולבצע מספר בדיקות נוסף על ידי שעון וואקום, כדי לברר מה מצבו של המנוע, וסמוך על בני ל. שידע לבצע זאת)

וגם עלות של שיפוץ ראש תשאל את בני ל. בה.פ!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
חיים פ. 180K במנוע פורד, הוא נחשב כמנוע חדש יחסית, לרכב צרפתי , לדוגמא( בלי לפגוע חלילה

בחברי הפורום בעלי הצרפתיות .. שמר סליחה מראש), אין בו ראש או בלוק מאלמוניום, הרגיש למי ברז,

לכן בעעית החלודה והקורוזייה והאבנית לא מזיזה לו!!

האם שווה לשפץ ראש. ... מה מצבו של המנוע( יש לבצע בדיקת לחץ לפני פרוק הראש, ולבצע מספר בדיקות נוסף על ידי שעון וואקום, כדי לברר מה מצבו של המנוע, וסמוך על בני ל. שידע לבצע זאת)

וגם עלות של שיפוץ ראש תשאל את בני ל. בה.פ!

בברכה

צביקה

אתה בטוח ? הבנתי מבני שמנוע הפורד - ZETEC או זטה איך שלא תקרא לו הוא אלומיניום..

הבנתי לא נכון?!

פורסם
תמיר ידידי - תרגע. הוא צחק איתך.

הפורום הוא לא המקום למשחקי גבריות.

אם משפט צחוק כזה "מביא לך עצבים ישר" אז תוציא אותם על שק איגרוף.

בלי איומים בבקשה.

תודה ידידי.

זה בסדר, הוא לא יודע שאני קאווקאזי...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לי הייתה פעם פורד אסקורט 95 זטה שמישהו החליף לי רצועת טימינג ופיספס שני שיניים.

המנוע נסע רגיל רק היה טיפה חלש....בכל מקרה נסעתי איתו כך שנה עד שאיזה מוסך אמר לי שכנראה פיספסו לי שן בטימינג.

אחרי החלפה וכיוו מחדש המנוע חזר להיות שד.....

בבדיקת קומפרסיה הקומפרסיה הייתה תקינה לחלוטי.... אני לא מכיר מנוע עמיד יותר משל פורד בדגמים הללו.

פורסם
לי הייתה פעם פורד אסקורט 95 זטה שמישהו החליף לי רצועת טימינג ופיספס שני שיניים.

המנוע נסע רגיל רק היה טיפה חלש....בכל מקרה נסעתי איתו כך שנה עד שאיזה מוסך אמר לי שכנראה פיספסו לי שן בטימינג.

אחרי החלפה וכיוו מחדש המנוע חזר להיות שד.....

בבדיקת קומפרסיה הקומפרסיה הייתה תקינה לחלוטי.... אני לא מכיר מנוע עמיד יותר משל פורד בדגמים הללו.

תגיד את זה לחיים פ.!

פורסם

אוקי .. אני מודע לטיב המנוע... והוכחה לכך אולי שהוא עדיין נוסע די טוב למרות הבעיה שלו.

ספציפית לגבי האלומיניום לא קבלתי תשובה..

לגבי השיפוץ או החלפה -במידה השיפוץ אפשרי.. עדיין מתלבט מה גם שהפרוטה לא ממש מצויה בשפע בכיסי כרגע, ומנוע מיבוא יחורר לי את הכיס באיזה שישיה...

פורסם

אין צורך להחליף מנוע, והראש מנוע והבלוק לא מאלומיניום לדעתי!

בברכה

צביקה

פורסם

רציתי רק לעדכן.

היום (סוף סוף) היה לי זמן להתעסק עם התקלה כמו שצריך ולא ב10 דקות לפני הלימודים.

ביצעתי את כל הפעולות שהוצעו בעניין ואני חייב להוריד את הכובע בפני כל אותם אנשים שאמרו שאני מגזים,

אכן היה מדובר רק בחוט תקול,והעניין סודר, כעת המנוע פועל חלק יותר, שקט יותר, הרבה פחות ויברציות ומגיב יותר טוב.

אז תודה לכל מי שעזר ונתן עצות, ומצטער אם קצת שגעתי את חלקכם עם האמימים שלי.

פורסם
רציתי רק לעדכן.

היום (סוף סוף) היה לי זמן להתעסק עם התקלה כמו שצריך ולא ב10 דקות לפני הלימודים.

ביצעתי את כל הפעולות שהוצעו בעניין ואני חייב להוריד את הכובע בפני כל אותם אנשים שאמרו שאני מגזים,

אכן היה מדובר רק בחוט תקול,והעניין סודר, כעת המנוע פועל חלק יותר, שקט יותר, הרבה פחות ויברציות ומגיב יותר טוב.

אז תודה לכל מי שעזר ונתן עצות, ומצטער אם קצת שגעתי את חלקכם עם האמימים שלי.[/QUOTE] זה בסדר אנחנו רגילים לפרנואודים כמוך, יש לנו כאלה 10 בשבוע, ו100 בחודש בחודשי הקיץ, אשר קריאות : הצילו, עזרה!!!!! הם שגרתיות, ובסוף מתברר שהפניקה היתה לשווא, וההר הוליד עכבר!!

בברכה

צביקה

אז לטברייה אפשר לבוא לבקר??!!

• תוכן חדש...