Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב חדש (300K) - התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברשותך, הנה פאראפרזה קטנה על הודעתך:

אין כל קשר בין גולף סטנדרטית לגולף GTI, לפחות, לא יותר מהקשר בין אימפרזה WRX לסתם אימפרזה.

זו חיה אחרת לחלוטין. פולקסווגן הודו בטעות שהם עשו עם הגולף דור 4, שהייתה רמת גימור ותו לא, ותיקנו אותה בצורה מעוררת הערכה בגולף 5.

דוגמית: http://www.channel4.com/4car/road-tests/V/volkswagen/golfgti05-/golfgti05-.html

אני לא מסכים איתך לחלוטין......

בין הגולף הרגילה לבין גרסת ה-GTI יש קשר הרבה יותר הדוק מאשר בין אמפרזה רגילה ל-WRX\STI,במכוניות האלה הקשר היחיד פחות או יותר שיש זה השם "סובארו".

לעומת זאת,הגולף,זה רכב שהמוטיב הספורטיבי היחיד שיש לו זה ששמו לו מנוע חזק.

על ה-GTI החדשה לא יצא לי עדיין לנהוג,אבל על הקודמת כן,ומאוד לא "השתגעתי" על הרכב (יכול להיות שאם הייתי מחפש נוחות בשילוב של כוח אז כן הייתי מתלהב ממנו).

בתור אחד שמחפש מרכב ספורטיבי כמה שיותר תקשורת עם הכביש,לקבל פדבק על כל נמלה שהצמיג עובר עליה,ורגיל לקבל את זה מהרכב שלו,כשעליתי על הגולף הרגשתי מצויין מבחינת הכוח, אבל הפדבקים שהרכב שידר היו מאוד אנמיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן. אז מה אם כל אחד שנוהג באוטו, וכל העיתונות העולמית טוענים שזו מכונית ספורטיבית מהשורה הראשונה (בחלקם אף ה"hot hatch" הנבחרת). אתה החלטת שהיא לא, על בסיס זה שנהגת בגולף הקודמת. נהדר.

אני עדיין עומד מאחורי ההצהרה שבינה לבין הגולף הרגילה יש מן המשותף בדיוק כמו לWRX לעומת אימפרזה 2.0GX. כלומר, לא הרבה.

ואיך אתה יודע את זה? לפי מה שנראה מבחוץ? לפי העין?

נכון, קלעת. כך אני גם יודע, למשל, שזה רכב כבד, ושהוא מסוגל לרדת לשטח.

הגיוני, לא?

נכון, גם קאיה קרניבל, אבל זה לא מה שהוא מחפש.

... מה שלא מנע ממך להמליץ על הלנדקרוזר בגלל המרווח :roll:

אתה מקבל גובה של משאית, נוחות נסיעה גבוהה, ומי אמר לך שיותר יקר להחזיק לנד קרוזר מב.מ.וו סדרה 3 (בטח אף אחד. אתה שוב משער)?

לא אמרתי שיותר יקר מב.מ.וו סדרה 3. אמרתי שיקר. אבל אם אתה כבר מציין את זה, אז:

1. כנראה שזה לא יותר זול מסדרה 3

2. סדרה 3 משתייכת לחלק העליון של "הדברים היקרים לאחזקה" ב300 אלף שקל

אני חולק עליך. פוזה דווקא יש לאוטו. וגם לא חסר סדרה 3, A4 וכו' על הכביש.

עניין של טעם. הוא היה מרשים בתחילה, עכשיו הוא נפוץ מדי - לדעתי. סדרה 3 רואים פחות, ולנהוג באחת כזו בוודאי אומר יותר על אהדתך למכוניות מאשר נהיגה בלנדקרוזר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אוקי...

קודם כל המון תודה על התגובות עד עכשיו.

דבר ראשון אני אנסה לרכז את הדיון לכיוון המכוניות הרלוונטיות יותר מבחינתי:

1. הרכב צריך להיות אוטומטי. מערכות כדוגמת סלספיד של אלפא אפשריות. ידני לא אופציה מבחינתי.

2. אני נוסע מעט מאד בשנה, בעיקר לעבודה ולבילויים. הנאה מנהיגות ארוכות פחות חשובה לי. כך לדוגמא אני לא מוצא שום סיבה בכלל להתעניין בסובארו ובדומותיה.

בעקבות יום מפרך של ריצות בין סוכנויות להלן מסקנותי:

1. גולף GTI - לא רלוונטית. בעיקר בגלל היחס הרע של צ'מפיון - אפילו אלי בתור לקוח שבא לבחון רכישת רכב ב250 אלף ש"ח. בנוסף, ויותר חשוב אני מניח, קיים במלאי רק רכב אחד - והוא שחור - כך שהוא לא רלוונטי מבחינתי. המשלוח הבא במרץ - ואני לא מתכוון לחכות.

2. נתנו לי ל24 שעות אלפא GT לטובת בחינת הרכב (!!!) - כך שאת כל הסיבובים בין הסוכניות עשיתי איתה. הרכב נפלא, אם כי תנוחת הישיבה והמושבים עצמם לא נוחים לי (אם כי העור מפנק ומרשים) - אולי כי עוד לא מצאתי את הזויות הנוחות. האלפא בהחלט נשקלת בחיוב. אגב, היחס אותו מקבלים בסוכנות בת"א יוצא מהכלל!

3. ב.מ.וו - נלקחת עדיין בחשבון אם כי יקרה יותר מכל השאר בשל התוספות שאינן כלולת בתשלום. פחות מ335 אני לא אצא למכונית הנמוכה ביותר - 320i. בנוסף לבעית התדמית, מסתמן כי האופציה הזאת הופכת לפחות רלוונטית

4. טויוטה לנדקרוזר קצר - בנזין. עלות על הכביש 327K. נבחן בחיוב בינתיים, למרות כל הבעיות המצויינות למעלה בשל היתרונות הרבים מבחינתי: נוחות, מרווח, רוח(!)

5. אודי A3 - 2.0T - נבחנת בחיוב. כך גם הA42.0T. אולם בשתיהן בשל הקונסולה הבולטת, נוחות הנהיגה מוגבלת לאנשים שלא מפריע להם משהו שנתקע להם בשוק (או שוקית - פעם ידעתי) כל הזמן.

6. מרצדס C - מבחינתי עדיין נתפסת כרכב לאנשים מבוגרים או מוניות למיניהן ולכן לא נבחנת

7. הסתכלתי גם על הקרייזלר קרוספייר החדשה. אמנם 380K אך בהחלט מעניינת. השאלה אם אני מוכן לעלות לכיוון המחירים האלה - כנראה שלא.

8. מאזדה מיאטה. נבחנה בחיוב אבל - נשארו רק 3 מכוניות בארץ, שלושתן ידניות ובצבעים מזעזעים. על כן זה ירד מהפרק עד יולי הבא... ואני לא מתכוון לחכות.

תודה על ההתייחסות עד כה... אולי בלילה האלפא GT תהיה לי (או לדייט-ית שלי) יותר נוחה ואז נחזור לשקול אותה בחיוב.

פורסם
נכון, קלעת. כך אני גם יודע, למשל, שזה רכב כבד, ושהוא מסוגל לרדת לשטח.

הגיוני, לא?

מאוד הגיוני אפילו. איך לא חשבתי על זה קודם? פשוט גאוני. :roll:

... מה שלא מנע ממך להמליץ על הלנדקרוזר בגלל המרווח :roll:

המלצתי לו על לנד קרוזר בגלל זה:

....ההתלבטות הראשונית היא אם ללכת לכיוון רכב "שטח" או...

..... בחנתי כבר כמה מכוניות:

1.

.

.

6. טויוטה לנדקרוזר

ובעיקר בגלל זה:

חברים, אני מאד לא בעניין של רכב ספורט, או רכב המיועד לנהיגה מהירה או ספורטיבית במיוחד.

סה"כ רציתי רכב נעים ומפנק, שיהיה כיף לנהיגה (אבל בסטנדרטים של מישהו שלא עובר את ה120 ביום טוב)

אגב, איך זה שאף אחד מכם לא הגיב לאפשרות שלי לרכוש לנדקרוזר? כולם נגד?

ואם תעבור שוב על מה שכתבתי (אבל הפעם לאט), תראה שהעמדתי אותך על טעותך שאמרת שללנד קרוזר אין שום יתרון על רכב של 300K ש"ח, בלי קשר אם זה מכוון להעדפות פותח השרשור או לא.

עניין של טעם. הוא היה מרשים בתחילה, עכשיו הוא נפוץ מדי - לדעתי. סדרה 3 רואים פחות, ולנהוג באחת כזו בוודאי אומר יותר על אהדתך למכוניות מאשר נהיגה בלנדקרוזר.

לא, זה מראה על אהדתי למכונית מהירה ומתנהגת, יותר מאשר אהדתי לרכב שטח.

אני למשל יעדיף רכב שטח על מכונית מהירה ומתנהגת, כי השטח יותר מעניין אותי.

פורסם

אוקי, אני מסכים. אתה צודק. הלנדקרוזר אכן מרווח, וזה יתרון גדול.

למעשה, אם היו לי 300K...

סתם סתם :wink:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האמת שאם הייתי במצב שלך עם דרישות כמו שלך, הייתי הולך על הסאאב, ולו בגלל שהיא יחסית יחודית בארץ, וגם כי אתה לא דורש משהו ספורטיבי. אמנם יש לה הרבה מקום מאחור אבל בכל זאת, יש לה מן קסם כזה.

קח נסיעת מבחן עליה ותראה אם היא בכלל מוצאת חן בעיניך.

בהצלחה

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הכי חשוב שקראת מה הוא מחפש ברכב...

נו בסדר ובהתחלה הוא גם אמר שכל הקבריו' בעלות הגג הרך הן בכלל לא רלוונטיות בגלל הרעש רוח.... זה לא מנע מאנשים להציע לו מיאטה ו-s2000 וזה לא מנע ממנו לשקול את זה בכל זאת..

הסקתי מזה שהבחור גמיש בהחלטותיו.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

7. הסתכלתי גם על הקרייזלר קרוספייר החדשה. אמנם 380K אך בהחלט מעניינת. השאלה אם אני מוכן לעלות לכיוון המחירים האלה - כנראה שלא.

בסוכנויות לייבוא אישי היא עולה 330K

שאלה שנשאלת האם אתה מחפש גם רכב שיהיה נדיר מאוד?

אם ככה כל המכוניות המנהלים מתוצרת ב.מ.וו./מרצדס/אאודי נופלות באפשרות הזאת

ואם אתה אחד שמוכן להתפשר על ספוטיבית אז עוד יותר טוב

אני ממליץ לך לנסות לשאול בסוכנויות לייבוא אישי כמה הן רוצות עבור רכב כמו מוסטאנג או Z350

רכבים שבהחלט אם תקנה אותם יהיו נדירים

וגם אם תרצה למכור תוכל למכור אותם ביותר מהמחירון

בהצלחה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שאלה שנשאלת האם אתה מחפש גם רכב שיהיה נדיר מאוד?

אם ככה כל המכוניות המנהלים מתוצרת ב.מ.וו./מרצדס/אאודי נופלות באפשרות הזאת

ואם אתה אחד שמוכן להתפשר על ספוטיבית אז עוד יותר טוב

ממש לא מחפש אוטו נדיר, זה ממש לא שיקול מבחינתי.

ואני פחות בכיוון של ספורטיביות.

אבל תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני ממליץ לך לנסות לשאול בסוכנויות לייבוא אישי כמה הן רוצות עבור רכב כמו מוסטאנג או Z350

רכבים שבהחלט אם תקנה אותם יהיו נדירים

וגם אם תרצה למכור תוכל למכור אותם ביותר מהמחירון

בהצלחה

לא לגעת ברכב המזעזע הזה. הוא נראה טוב מבחוץ (וגם זה לא לדעת כולם) והעיצוב הפנימי גם נחמד, אבל התנהגות הכביש שלו נוראית ואיכות הפלסטיקה בפנים מזכירה מכוניות יפניות משנות ה-70.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...