Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מזיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

יש לי פג'ו 205 הזרקה חד נקודתית.

היו לי בעיות עם המנוע היו יוצאים מים מהאגזוז האוטו היה מעשן לכן החלטתי לעשות אוברול.

באוברול שיפצו לי את הראש והחליפו רינגים כמובן שגם חרטו צילנדרים

הכול יצא טוב אבל המנוע מזיף בסל"ד נמוף האוטו נוסע ממש טוב אבל יש את הבעיה של הזיוף

שחזרתי למוסכניק הוא האשים את מערכת ההזרקה ו\או ההצתה ושלח אותי

אם מישהו יכול לתת לי כיוון מה ליבדוק זה ממש יעזור לי

תודה

פורסם
שלום לכולם:

יש לי פג'ו 205 הזרקה חד נקודתית.

היו לי בעיות עם המנוע היו יוצאים מים מהאגזוז האוטו היה מעשן לכן החלטתי לעשות אוברול.

באוברול שיפצו לי את הראש והחליפו רינגים כמובן שגם חרטו צילנדרים

הכול יצא טוב אבל המנוע מזיף בסל"ד נמוף האוטו נוסע ממש טוב אבל יש את הבעיה של הזיוף

שחזרתי למוסכניק הוא האשים את מערכת ההזרקה ו\או ההצתה ושלח אותי

אם מישהו יכול לתת לי כיוון מה ליבדוק זה ממש יעזור לי

תודה

שלום.

או שעבדו עליך בעינים או שאתה מדבר שטויות כי אם חרטו צילנדרים אז חייבים להחליף בוכנות.

אגב אם אתה יכול לפרט מה עשו וכמה שילמתה יהיה סבבה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

למה להחליף בוכנות?!

את הצילינדרים חורטים כדי שפני השטח שלהם יהיו מושלמים, ואז מחליפים כמובן רינגים לבוכנות. הפעם הרינגים מעט רחבים מהמקוריים כדי להתאים לצילינדר שהוא כעת רחב יותר. באופן כללי הבוכנות לעולם אינן נוגעות בצילינדר.

חוצמזה, ההודעה המצערת שלך מזכירה לי חבר שעשה אובר למנוע והתחילו לו הרבה צרות אבל הוא לא אחד שעומד על שלו ולא איכפת לו שהאוטו לא פיקס.

אם אתה שואל אותי, כאשר עושים אובר למנוע ההזרקה וההצתה וכל רכיב אחר הקשור אליו אמור לאבוד בצורה מושלמת לאחר הטיפול. לך תדע הרי זה לא מן הנמנע שהמוסכניק דפק בטעות משהו בהזרקה או בכל חלק אחר ומסתיר ממך את זה.

כפי שכבר רשמתי בת'רד אחר, במקרים כאלה - רק בכח. להגיד למוסכניק לתקן או לאיים בפניה לעיתון ולבית משפט.

פורסם

בוקר טוב לכולם!

ביג מק,אלה אחד ( או יותר )הגורמים לתקלה.

1.חיבורים מנוע מצבר. 2.קניסטר. 3.כבל גז.4נזילות אוויר,וקום. 5חיישן(ECT).

6. חיישן (ICT).

7. חיישן (TP)

8. קומפרסיה.

9. מחשב

דני,צביקה, הגיע הזמן שתתקינו WORD

בני ל. אתה צודק נראה שעבדו עליו, עשו הוונינג ואמרו לו שחרטו.

שי, המכונאי שלך יכול לבצע לבד,אתהבדיקות מס: 1,2,3,4,8

את השאר הוא יכול להתקשר אלי, ואומר לו איך לבדוק

(מה שאני לא מאמין,משום שמכונאי לא אוהב שאומרים לו מה לעשות)

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דויד היי

יש לי WORD וזה לא נפתח!

קשור אולי שהווינדוז שלי 98 ? ולא XP

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני,עם כל הרצון לעזור,אני לא בדיוק הכתובת לענייני מחשב/אינטרנט

זה נושא חדש אצלי, ורק לפני שבוע,למדתי לשלוח קבצים דרך המחשב.

יום נעים

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לכולם:

אני יוסיף עוד כמה פרטים

אתמול החלפתי חוטי הצתה ופלגיםזה לא פתר את הבעיה

שאלתי אותו (המוסכניק) בקשר לאוברול שעלה לי שלוש אלף שמתוכם רק חלקים עלו לו כאלף שקלים זה מה שהוא אומר!!

בכול אופן בוכנות לא הוחלפו הם היו טובות לידבריו לכן לא הרחיבו את הקוטר של הבוכנות אלא רק עשו יישור אולינג אם יש דבר כזה זה אוזל את העלות בחמש מאות שקל.

את כל הדברים כביכול הפשוטים וקום חיבורי חשמל וכו' הכול ניראה בסדר זאת אומרת שהוא בדק אותם.

קומפרסיה טובה 175 על כל בוכנה ובגלל זה המנוע נוסע ממש טוב,

דגם המנוע KDX

עשיתי גם ניקוי מיצערת אצל חבר שמבין אבל לא ניפתרה הבעיה

עשיתי עוד בדיקה שסגרתי את צינור הדלק שחוזר למכל הדלק

הטורים התיצבו מה שלא קרה מאז האוברול.

אם משהו יוכל להסביר לי איך בודקים את מערכת ההזרקה חיישנים וכדומה

בתודה

פורסם

תהרוג אותי אני לא מבין איזה מן מוסך שולח אותך..

אני במקומך מתלונן איפה שרק אפשר , ובכלל דורש פיצוי כספי.. זה חוצפה ממדרגה א, הרכב אמור לצאת פיקס! לא מגמגם ולא שום דבר.. ואם יש בעיה במערכת ההזרקה, שיבדוק איפה ושיגיד לך "הלך החיישן ככה" , אבל לשלוח אותך לעזעזל ?! זה בנאדם שבהחלט הייתי רושם את שם המוסך בפורום וממליץ בחום להתרחק ממנו כמו מאש.

פורסם
למה להחליף בוכנות?!

את הצילינדרים חורטים כדי שפני השטח שלהם יהיו מושלמים, ואז מחליפים כמובן רינגים לבוכנות. הפעם הרינגים מעט רחבים מהמקוריים כדי להתאים לצילינדר שהוא כעת רחב יותר. באופן כללי הבוכנות לעולם אינן נוגעות בצילינדר.

חוצמזה, ההודעה המצערת שלך מזכירה לי חבר שעשה אובר למנוע והתחילו לו הרבה צרות אבל הוא לא אחד שעומד על שלו ולא איכפת לו שהאוטו לא פיקס.

אם אתה שואל אותי, כאשר עושים אובר למנוע ההזרקה וההצתה וכל רכיב אחר הקשור אליו אמור לאבוד בצורה מושלמת לאחר הטיפול. לך תדע הרי זה לא מן הנמנע שהמוסכניק דפק בטעות משהו בהזרקה או בכל חלק אחר ומסתיר ממך את זה.

כפי שכבר רשמתי בת'רד אחר, במקרים כאלה - רק בכח. להגיד למוסכניק לתקן או לאיים בפניה לעיתון ולבית משפט.

שלום.

תקשיב טוב אתה כותב שטויות ולא יודע על מה אתה מדבר!! או שתקשיב ותילמד, או שתיקח ספר ותלמד ועד אז על תיכתוב כלום כי סייג לחכמה שתיקה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...