Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלילה בזזו לי את האונו...!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא בגניבה של רכב כזה שווה מאוד לפנות למשטרה.

יש בגדול שני פרופילים של גנבי רכב:

1. גנבים מקצועיים שהם חלק מכנופיות. הם מחפשים רכבים ספציפיים ויש להם סייענים שעוזרים להם להעביר את הרכב למשחטות, לפרק את הצורה שלו ולהפיץ את החלפים. רכב שנגנב על ידי כאלו הוא ברוב המקרים אבוד. יום אחרי הגניבה הרכב כבר לא קיים.

2. ילדים קקות עם נטיות עברייניות שעלו מדרגה מגניבת סמלים לגניבת מכוניות. השימוש שלהם ברכב הוא לנסיעות בשדות, לביצוע פשעים או במקרים נדירים לזיוף חובבני של הרכב על ידי הדבקת מספרים של רכב אחר.

פיאט אונו היא לא רכב שקורץ לגנבים מהסוג הראשון. כנ"ל רוב המכוניות הזולות והפשוטות. מכוניות כאלו גונבים הקקים הקטנים. בדרך כלל הם יעשו בהם חראקות באיזו דרך עפר עד שייגמר להם הדלק או הסוטול.

דווקא במכוניות כאלו הסיכוי למציאתן הוא גבוה. ומאחר ואין למכוניות כאלו בדר"כ ביטוח מקיף אז גם אם מצאו אותן בתוך תעלה ליד פרדס שווה להיות מיודע על כך מכמה סיבות - קודם כל שאפשר לקבל את הרכב, ולפעמים הנזקים שנגרמו לו מסתכמים בהוצאה כספית קלה. אפשרות נוספת היא גרירת הרכב ומכירתו לפירוק והצלת לפחות חלק מהכסף, וחשוב לא פחות - אם הרכב נמצא על ידי המשטרה זרוק בשטח פרטי או ציבורי כל שהוא ולא דיווחתם על גניבתו אתם עלולים לקבל דו"חות למיניהם ועלות סילוק הרכב ופיצוי על הנזקים שנגרמו על ידו יכולה ליפול עליכם.

עוד שיקול הוא הסיכוי לקבל ערימה של דו"חות מהירות מקקות שהרביצו 150 לאורך כל כביש 4 כדי לראות איזה מצלמה עובדת ואיזה לא. דיווח מיידי על גניבת הרכב פוטר אתכם מאחריות לעבירות שבוצעו בו מרגע הגניבה.

מלבד זאת, אני די בטוח שחובה לדווח על גניבה כזו ואי דיווח הוא עבירה על החוק.

פורסם

לגבי "מה אפשר להוציא מהאוטו ע"מ למנוע גניבה", לאבא שלי היה רעיון פשוט, ודי סבבה:

הוא היה מוציא את החוט הצתה שרץ מהכויל למפלג, ובזה נגמר הסיפור

גנב לא יבוא עם חוט אחר בכיס, וגם לא יתחיל לחפש למה האוטו לא מניע :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפני שני עמודים אמרתי בקצרה מה שאישפוז אמר ולכן אמרתי שכדאי להתלונן במשטרה.

לגבי מה אפשר לעשות ברכבים זולים שלא יגנבו?

הרבה דברים.

החל מניתוק חיישן כזה או אחר. לדוגמה חיישן אויר.

ניתוק כבל הצתה (ראה OrSe )

ניתוק פיוז ראשי חמוד וקטן (פיוז סוויץ או סטרטר - עדיף סוויץ כדי שלא יניעו בדחיפה במידה והרכב ידני)

ניתוק ריילה סוויץ או סטרטר.

התקנת שוקר נסתר על מתג ההצתה שמהמם את הגנב ובנוסף מפעיל רילה שפותח סולאוניד שפותח כלוב של כלב נחמד. :-P

ויש עוד..

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

כל מה שכתבתם כאן לגבי אפשרויות חיפוש הרכב רלוונטי בעיקר לאזור המרכז. בירושלים אין פרדסים אלא שכונות ענקיות של בני דודים ומחנות פליטים. המחסומים ביציאות מירושלים לראמאללה ובית לחם פתוחים כמעט תמיד והיציאה היא ללא ביקורת. כל רכב גנוב שיוצא משטחי השכונות היהודיות בירושלים לא יחזור בסבירות של 99% לבעליו. ועל חיפושים אין מה לדבר בכלל.

צר לי לדכא את פרץ האופטימיות...

פורסם

משתתף בצערך.

הלוואי שהגנב מות יומת.

והיה לי שכן עם 205 GTI שכל פעם שהוא היה נעדר מהבית ליותר מיום אחד - הוא היה מוציא חוטים כאלו ואחרים ע"מ למנוע הנעה וגניבה של מכוניתו היקרה לליבו...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני ממש מצטער בשבילך,הלוואי וייתפסו הבני דודים שעשו את זה(והאוטו יוחזר לבעליו החוקיים)

רכב ראשון?

איך אתה מסיק שאלה בני דודינו? אפשר לחשוב שבתוך ארצנו אין מספיק גנבים.

to finish first first you have to finish

פורסם
מכירים את המדור - "אחד נגד כולם" בבלייזר?

אולם השבוע נוכחתי לדעתי שהם כן יודעים לעשות משהו.

חבר מעבודה חזר מארה"ב לפני שבועיים - ביום החזרה גנבו את הרכב (חיפה, מזדה 95-6 כמובן בלי ביטוח) כמה שאמרנו "אין סיכוי" אחרי שלושה ימים היא נמצאה.

לגבי הבחור מחיפה, המנוע שבק חיים ולכן מצאו את הרכב נטוש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
דווקא בגניבה של רכב כזה שווה מאוד לפנות למשטרה.

2. ילדים קקות עם נטיות עברייניות שעלו מדרגה מגניבת סמלים לגניבת מכוניות. השימוש שלהם ברכב הוא לנסיעות בשדות, לביצוע פשעים או במקרים נדירים לזיוף חובבני של הרכב על ידי הדבקת מספרים של רכב אחר.

בגלל הגנבים מהסוג השני אני נועל תמיד את הסובארו שלי, הלאונה כבר שנים לא מעניינת את הגנבים, יש המון, יותר מדיי אפשר להגיד.

נועל הילוכים, אמבולייזר, הפאנל של המערכת עליי כשאני יוצא למקום כלשהו, ואני מרגיש מוגן. אף אחד לא יתחיל לנסר ברזל או מוט הילוכים ולנתק אמבולייזר בשביל סובארו 89. אפשר לקרוא לזה יתרון.

אבל ברכב הבא בע"ה אני עושה מקיף, מספר אחת אצלי בקניית הרכב הבא שלי זה ווידוי שלא תהיה לי בעיה עם חברת הביטוח לעשות מקיף במחיר סביר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
חבוב, משתתף בצערך..

מקווה שהרכב ימצא..

אגב, אפשר פשוט להסיר איזדהנו חלק מהאוטו שגנב לא יוכל לעשות כלום בנידון..

נניח להוריד גלגל או שתיים ולקחת הביתה. או לפרק את ההגה..

תחשבו על זה..

אור.

כמו מיסטר בין... ;-)

פורסם

קודם כל מצטער על אובדן האונו.

שנית,אני יספר לך על מקרה שקרה לנו עם רכבנו,ואולי זה יעודד אותך.

באחד מלילות שישי לפני כמה שנים הלכנו לארוחת ערב אצל סבתי באחת משכונות ראשון שידועות בפשע .

לאחר שיצאנו מבית סבתי,אנחנו מבינים שגנבנו לנו את הרכב.

הרכב היה מסוג ספארי מפואר מאד שהיה בתוכו רכוש,בזמנו הרכב היה שווה כ100K.

כמו בכל סיפור ידוע,גם לנו לא היה ביטוח.אבי ואני כל הלילה חיפשנו את הרכב אך לשווא.

אבי ,שחשב להחליף את הספארי בתקופה זו לקאדילק התחיל לחשוב לכיוון סובארו לגאסי.(שתבינו כמה המכה הייתה קשה מבחינה כלכלית).

למחרת בבוקר(יום שבת,9 בבוקר),הטלפון מצלצל, מבקשים את אבי.

דיבר מושבניק נחמד שסיפר לאבי שהוא יצא לטיול אופניים,ופתאום ראה בשדות :כיסאות,תיקים,מקרר,ושאר התכולה של הרכב .הוא הגיע לאבי דרך תעודה עם השם שהייתה זרוקה ליד.

מיד נסענו לשם והעמסנו את הרכב השני שלנו עם כל התכולה של הסאפרי.

הודענו למשטרה ,והם אמרו שאין מה לעשות כנראה לקחו את הרכב לשוד ,להעמיס סחורה.

מיואשים ועצובים חזרנו הביתה.

לאחר שלושה ימים,טלפון ממשטרת ישראל:

השוטר:אדוני,הודעת על גניבת רכב מסוג ספארי?

אבי:כן,מצאתם אותו?

השוטר:כן,בוא לאשדוד על מנת לזהות את הרכב.

אבי:תכין אותי למצב של הרכב...

השוטר:נראה בסדר,תבוא.

הגענו למקום,ומתברר שהרכב חנה בשכונה קטנה שכולם מכירים את כולם.בעל המכולת השכונתית ראה את הרכב עומד כמה ימים ללא תזוזה והתקשר למשטרה שיבואו לראות האם מדובר ברכב חבלה.

על הרכב כמעט ולא ראו סימני פריצה,שברו מספר דברים אך הנזק היה קטן לעומת אובדן הרכב.

בתוך הרכב היה שרשראות,חזיות ולבני נשים,עשו עם הרכב שוד,כצפוי.

בקיצור,אל תאבד תקווה.

אולי גם לך יהיה מזל עם אנשים טובים והם ימצאו לך את הרכב.

לירון

פורסם

יואב 21...

"תלונה הוגשה בבוקר הם רשמו שהרכב גנוב ושהם יעשו מה שהם יכולים אבל אין לי מה לעשות מהמקום שהאוטו עומד עד לשטחים זה 7 דקות נסיעה........

ערבים פשוט מתים על האוטו והאונו שלי היתה אחת היפות..."

ולא אני כתבתי את זה...אתה יכול לעצום את העיניים..זה עדיין לא יעלם.

אני לא מאשים את כל העולם/בני דודנו. במצב הנ"ל הענין נראה כך.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...