Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרבה זמן לא הייתי בפורום, ואני מתנצל על כך...

לפני מספר שבועות גנבו לי את הסמל מקדימה (אפשר לראות אותו בתמונה של האוטו שלי בפורום...). אני כיום גר בשכונה שגורמת לי לחשוב שאם אני אשים את הסמל מחדש, אז יגנבו אותו מחדש.

האם מוכר איזשהו פתרון שסותם את החור הענק שנפער לי שם אבל הוא לא סמל (ובכ"ז, איכשהו, נראה סביר...)?

תודה רבה,

יוני

Peugeot 206 XT 1.4 5-Speed

שונא את צרפת אבל אוהב את הצרפתיות...

פורסם

מה אתה יכול כבר לשים שם שהוא לא סמל?

לדעתי זה לא נראה כ"כ גרוע ככה.

ועוד משהו:יש כ"כ הרבה 206שים שהיה לך מזל נאחס שדפקו לך.

לדעתי תחזיר את הסמל.

פורסם

אל תקנה סמל מקורי, המחירים ירקיעו שחקים.

תנסה לחפש בפירוקיות רכבים שעברו תאונה, ולקחת את הסמל.

כמו כן אתה יכול לפרסם הודעה בפורום אולי יש לחברים סמל לתת לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדי פעם מגיע חבר הפורום "השושנים" למפגשי מועדון החמש עם סמלים לחלוקה שהוא מקבל במסגרת תפקידו במשטרה - הוא מוסר אותם לכל אדם המבקש.

על בסיס כל הקודם זוכה, אין צורך להציק לו בה"פ :)

לקראת הפעם הבאה שהוא יגיע עם סמלים אני אפרסם הודעה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם אתה מחפש בנייה כזו כנס לפורום פיג'ו, יש שם מספר אנשים אשר הוציאו את הסמל כמו שמופיע אצלך בתמונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

http://www.psi.co.il/

זו הכתובת אך יש בעיה באתר כרגע, תנסה מאוחר יותר.

ל'

פורסם
מיילא הרכב גם האתר לא אמין ? מה זה...שרת צרפתי ? :D
חזק... :lol:

בכל אופן, גם לי דפקו את הסמל מאחור, הייתי באיזה 7-8 פירוקיות. באף אחת לא היה סמל, חוץ מפירוקיה אחת שבה הוא רצה 150 (!!!!!) שקל על הסמל. וזה לא שזה איזה אלפא או משהו. כולה מאזדה.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אם אתה מוכן לזה אתה יכול לנסות באיבאי

אני יודע שיש שם הרבה מציאות

הסמל עצמו לא יעלה יקר המשלוח זה מה שאמור להדאיג אותך במקרה הזה

www.ebay.com

אחלה אתה של פיג'ו .. באמת !

יש אתר כזה גם למאזדה ? :-)

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702