Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה חשבתי לשדרג את המערכת שלי , ואני מתלבט בין

מוראל אילייט 3 חלקים

רוקפורד טייפ אר

פשוט בתאכלס לא שמעתי אף אחד מהם

מישהו ממכם שמע ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תראה באופן עקרוני, מדובר על סוגי ציויון סאונד שונים לחלוטין זה מזה, כמעט לא בר השוואה בכלל.

אבל אני יודע שהיה לך מורל, ולכן אתה מכיר את הסאונד שלהם טוב טוב, ואין מה לעשות אם היה לך מורל ואתה אוהב את הצליל, אז האלייט הוא בדיוק מה שאתה מחפש.

מה עוד שמבחינת איזון ברכב האלייט יותר מתאים לך מהטייפ RF של רוקפורד גם מבחינת עוצמה.

כל הסדרה של הטייפRF של רוקפורד היא לא רעה,היא לפחות הצדיק אחד בסדום שלהם.

אך האמינות למקור,הדיוק ,החדות והפירוט של האלייט היא נפלאה,הRF לא ממש מתחרה בזה.

under construction..

פורסם

אני אישית שמעתי את שניהם ואתה רואה במה בחרתי לפי מה שכתוב לי בחתימה.

אף אחד לא יכול להגיד לך מה יותר טוב ויותר שווה, לך תשמע ותחליט לבד :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

לדעתי בסטים של שתי חלקים האלייט יותר עדין מהרוקפורד...

איתי לך לא יתאים הרוקפורד אתה מחפש יותר SPL הרוקפורד צריך טיפה השתקה של הטוויטר ויש לו בלימה הוא יותר קומפוננט איכותי מצעקני...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הדאגה שלי זה שאני אוהב לשמוע מידים

האם הרוקפורד יספק אותי מהבחינה הזאת ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לדבי האלייט , כמו שנאמר הוא סט טוב מאוד . בגדול תדרי המיד בסטים של מורל נשמעים מצוין . התדרים הגבוהים כנ"ל. לגבי התדרים הנמוכים שהאלייט אמור להפיק - פה לדעתי הנקודת תרפה של הסט. הוא מפיק מידבאס טוב אבל לא מלהיב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לדבי האלייט , כמו שנאמר הוא סט טוב מאוד . בגדול תדרי המיד בסטים של מורל נשמעים מצוין . התדרים הגבוהים כנ"ל. לגבי התדרים הנמוכים שהאלייט אמור להפיק - פה לדעתי הנקודת תרפה של הסט. הוא מפיק מידבאס טוב אבל לא מלהיב.
אני גם מחפש סט 3 WAY ל SQ

איזה סט 3 WAY אתה קורא מלהיב במחיר "יחסית" אטרקטיבי ?שעולה על הELAT מבחינת התדרים הנמוכים של המיד באס?

פורסם
אני גם מחפש סט 3 WAY ל SQ

איזה סט 3 WAY אתה קורא מלהיב במחיר "יחסית" אטרקטיבי ?שעולה על הELAT מבחינת התדרים הנמוכים של המיד באס?

יכול להיות שיש שילובים שונים כמו שאמר fastgt , שאיתם נקבל מידבאס יותר "מלהיב" אבל שילובים זה הרפתקאות והתעסקות שלא תמיד תצא משתלמת בסוף . בכל אופן אם אני הייתי קונה עכשיו סט כזה בטווח מחירים הזה , הייתי הולך על האלייט. אני חושב שבתור סט , הוא מהמוצלחים בשוק. נכון שהמידבאס שלו טוב , אבל לא מדהים , אבל כסך הכל הוא סט בהחלט מוצלח ומומלץ.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מעניין אותי מזאת אומרת מיד באס לא טוב ?

יש גם גדלים של 8 ו 9 אינטץ

פורסם

לא אמרתי שמדובר במידבאס לא טוב. ממש לא אמרתי את זה .

אני חושב שהוא טוב , אני חושב שהוא קניה טובה ומשתלמת ( וגם אני קניתי לעצמי מידבאס כזה ) אבל אני לא חושב שהוא יוצא דופן . אם היה אלייט 7 או 8 אינץ הייתי שמח יותר .. אבל לצערי הם עשו רק 5 , 6 ו 9 , ולשים וופר של 9 אינץ בדלתות נראה לי מוגזם . 7 אינץ למידבאס נראה לי אידיאלי...

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אגב, נזכרתי עכשיו במשהו מצחיק...

לפני כשלושה חודשים מכרתי סט קומפוננט של פוקאל אוטופיה 3 חלקים.

זה היה לאחר שחבר החליף אותם באילייט 3 חלקים.

הפוקאל אומנם סט טוב, אין ספק, אבל המורל לדעתי ולדעת חברי(ועוד כמה שהיו שותפים בדילמה) פחות טוב.

אגב, הסט(פוקאל אוטופיה), נמכר אז ב2200 ש"ח, אחרי שימוש של כחודשיים...

under construction..

• תוכן חדש...