Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

focal utopia מחיר של משומש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע להעריך מחיר, אך אם מדובר על דרייבר שהיה בשימוש כשנתיים הייתי מאוד הססן .

בדיקות, טוב יש כמה דברים.:

1.קודם כל לשמוע, אם יש טוויטר מחרחר או משהו בסגנון מיד מבחינים בזה.

2.שלמות של המגנט מבחינת שברים וכו'.

3.קורוזיה על רכיבי המתכת של המידים מכיוון שהם מותקנים בדלתות ויכול להכנס מים.

4.לבדוק טוב טוב את הכבלים שמובילים לסלילים לראות אם הם עדיין גמישים מבחינת חומרים ולא מיובשים.

5.בדיקה של הממברנה עצמה גם מהצד הפנימי לראות שאין סדקים בציפויים(עפ"י מטב זכרוני זה קבלר מחוזק מהצד הפנימי).

6.לבדוק את תנועת הממברנה פנימה והחוצה, אם יש עיוות בסליל מיד מרגישים את זה ובנוסף אם יש עיוות במעטפת הגומי החיצונית זה יראה בXMAM מקסימלי ונקודה מקסימלית תחתונה.

7. לפתוח את הקרוסים של הקומפוננט לראות אם יש קבל שמתחיל להראות סימני פריצה(שינוי גודל,צבע,והתנפחות הציפוי החיצוני של הקבלים) , באותה הזדמנות לראות אם נעשו אילו הלחמות כלשהם על חיבורי הרכיבים עצמם, גם מהצד הפנימי של הלוח, לבדוק שלמות הלוח. כמוכן ניתן יהיה לראות אם הוחלף רכיב כזה או אחר ע"י השוואה בין שני הקרוסים.

8. את הטוויטרים (עד כמה שזכור לי זה אלומיניום), יש לבדוק מול השמש, אם יש עיוות במעטפת החיצונית ניתן לראות את זה ע"י עיוות בזווית שבירת האור.

9.לבדוק את הספיידר ולראות שהוא מחובר טוב טוב לקאסט , ולראות אם הוא הודבק בעבר (רואים את זה בשינוי צבע הדבק, וגם בהשווה מול שני המידים) לראות שהוא לא קרוע, והחומרים עדיין גמישים ולא מראים סימני התפוררות(פשוט להעביר את האצבע, אם נשאר משקע אבקתי סימן שהספיידר מתחיל להתפורר).

10. לשמוע את הסט.:)

11.אם הכל תקין ,לשלם לבחור :)

תתחדש.:)

under construction..

פורסם

שנתיים ???

פששש לפחות הבחור אמר את האמת לפני שהוא מכר

לך תדע מה עבר עליו

אבל אם המחיר טוב , אבל ממש טוב אז קח

אהה וכן

תבדוק מה ש "עוגי" מעלי אמר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שנתיים זה כלום לאלמנטים מהסוג הזה, אני הייתי בעלים של מידבאסים מהסט שעברו כמה שנים.

חוץ מקצת קורוזיה על הציפוי של המגנט מאחורה (שאגב גם ככה אטום) לא קרה להם כלום.

יש להם מחלה אחת, הטינסלים מתנתקים מהממברנה לאחר תקופה וכדאי לשים לב שהם תוקנו כמו שצריך (אם בכלל).

הטוויטרים מתכתיים וראוי להסתכל עליהם ביתר תשומת לב לשקעים ומכות על משטח הממברנה, כמו כן על שלמות ותקינות הספוג מסביב.

פורסם

רומן , התגעגעתי !:lol:

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

אלה השעות הכי טובות :-D

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...