Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PUG SPORT BACK BOX

BLUE-R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מברר על הזמנה של דוד אחורי של פיג'ו ספורט ל- 106

אם יש מישהו נוסף שמעוניין שירשום פה ואולי נוכל להוזיל עלויות.

מחירים יעודכנו בהמשך,אני מחכה לתשובה מאנגליה.

שחר

פורסם

הדוד של פיג'ו ספורט

איכותי מנירוסטה

מותאם בדיוק ל- 106 ראלי 1600

אם זה גזי פליטה

או קוטר מדוייק.

מותאם בדיוק בכדי לשפר את עקומת המומנט

ואני חושב שכדאי להוסיף את הסכום כסף הזה מאשר לקנות עוד דוד אוניברסלי

שלא בדיוק מתאים לרכב...

פורסם

אהלן רמי -

קודם כל, תבדילו. יש חנות שנקראת PUG SPORT. הם סתם מוכרים BACK BOX שאם אני לא טועה מיוצרת במקור על ידי ג'טקס. הם פשוט משנים את הלוגו וקוראים לזה PUG SPORT. כמו כל דוד אחורי, זה לא נותן הרבה. זה פשוט דוד של ג'טקס ל106 ראלי.

האופציה השניה -והיותר מעשית היא לקנות מערכת פליטה של פיז'ו ספורט. המערכת ניתנת לרכישה בחנויות כמו GMC MOTORSPORT ומיוצרת על ידי מגנקס.היא עומדת בכל התקנים שנדרשים כדי להפוך את הרכב ל KIT CAR או GROUP N. היא מאוד מזכירה את מע' הפליטה של OMP- כלומר היא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש בקושי עומדת באיזשהוא סטנדרט של רעש -ויש לה "יציאה" ממש קטנה.את ה OMP היתה לי ואת המגנקס (העשויה נירוסטה) היתה לחבר. מבין השניים המגנקס מאוד מומלצת (וזולה מאוד מכיוון שאין שם יותר מדי השקעה על כל מיני לועות או בידוד יתר) ונותנת עליה משמעותית בכוח.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...